Allahima binlerce kere sukurler olsun...Eyy Rabbim..
Bildiginiz gibi Kizim ins. bu Yaz İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesine staj icin calismak icin Ana Vatana gidecek...
Dun Gece KIZIM okuldan eve gelince bana guller getirmis ve dediki Anne! Senin icin bir sey yapmaya karar verdim...
Hayirdir dedim evleniyormusun yoksa...dfgtn
diye sevindim Yook Anacigim ben Senden ayrilamam..diye tebessum etti!utngc..
Hani bu sene istanbula gidecegim ya haa iste O zaman bir hafta sonu senin icin dayilarimi..teyzelerimi..akraba-i SILA -i Rahim yapmaya karar verdim..
sonrada senin dogdugun eve gidip hangi meyve veya cicek var ise senin icin topliyacagim..ve Anneannemin mezarina senin icin gidip dua edecegim..
Anneanne, Annem gelmedi ama seni bir an bile olsa hic dualarinda unutmuyor..ve seni cook ozluyor Senin sayende vesilen ile iyi bir insan oldugunu hep anlatiyor..
sen makaminin tasiyamazsan makamin seni nefsin ile tasir diye hep soylerdi...hizmet nimettir hizmet ibadetir sozleri ile annem beni buyuttu Anneanne...
hizmette en onde ucrette en arkada tevazu yolunda yurumeyi annem ogretti..
siyril artik su kibir duygusundan tevazu kanatlarini yere ser ki Yaradan seni tutup layik oldugun yere kaldirsin derdi hep annem..
iyilik ile yasatma duygusu ile insanligimi ..imanimi hissettim..
benim en buyuk gucum acziyetimi bilmektedir..
ben sadece hizmette vesile oldugumu yasatan sifa verenin Allah cc. oldugunu annem ogretti..
iste benim annem de senin kadar iyi bir anne oldu anneanne diyecegim..
dediginde gozyaslarimi tutamadim.. kizim buyumuste insan-i Kamil olmus dun ilk kez fark ettim...
ne kadar cook duygulandim.. sevindim bir Anne icin hayirli bir evlattan baska daha guzel bir lutuf olabilir mi?