Bugün çok mutluyum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
dua-eden-%C3%A7ocuk-b1233.jpg

Allahima binlerce kere sukurler olsun...Eyy Rabbim..
Bildiginiz gibi Kizim ins. bu Yaz İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesine staj icin calismak icin Ana Vatana gidecek...
Dun Gece KIZIM okuldan eve gelince bana guller getirmis ve dediki Anne! Senin icin bir sey yapmaya karar verdim...
Hayirdir dedim evleniyormusun yoksa...dfgtn
diye sevindim Yook Anacigim ben Senden ayrilamam..diye tebessum etti!utngc..
Hani bu sene istanbula gidecegim ya haa iste O zaman bir hafta sonu senin icin dayilarimi..teyzelerimi..akraba-i SILA -i Rahim yapmaya karar verdim..
sonrada senin dogdugun eve gidip hangi meyve veya cicek var ise senin icin topliyacagim..ve Anneannemin mezarina senin icin gidip dua edecegim..
Anneanne, Annem gelmedi ama seni bir an bile olsa hic dualarinda unutmuyor..ve seni cook ozluyor Senin sayende vesilen ile iyi bir insan oldugunu hep anlatiyor..
sen makaminin tasiyamazsan makamin seni nefsin ile tasir diye hep soylerdi...hizmet nimettir hizmet ibadetir sozleri ile annem beni buyuttu Anneanne...
hizmette en onde ucrette en arkada tevazu yolunda yurumeyi annem ogretti..
siyril artik su kibir duygusundan tevazu kanatlarini yere ser ki Yaradan seni tutup layik oldugun yere kaldirsin derdi hep annem..
iyilik ile yasatma duygusu ile insanligimi ..imanimi hissettim..
benim en buyuk gucum acziyetimi bilmektedir..
ben sadece hizmette vesile oldugumu yasatan sifa verenin Allah cc. oldugunu annem ogretti..
iste benim annem de senin kadar iyi bir anne oldu anneanne diyecegim..
dediginde gozyaslarimi tutamadim.. kizim buyumuste insan-i Kamil olmus dun ilk kez fark ettim...
ne kadar cook duygulandim.. sevindim bir Anne icin hayirli bir evlattan baska daha guzel bir lutuf olabilir mi?

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Allah(cc) mutluluğunu,zu daim etsin inşallahduaa...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
amin ins. Allah RAZI olsun insan yurgi ne fazla aciyi nede fazla mutlulugu kaldiramiyor..
Kizim ile iftihar ettim..ama Rah. annem bunu goremedi..diye cook uzulduim bir an..
Laf aramizda Kizim cook guzel ince manken gibi.. ve kucukken agbim Kizimin hep hollywood yani sanatci veya hic bir sey olamiyacigini kelime arasina sokardi..
nedeni sordugumda..
cunku Bati da yasiyor ondan sana hayir gelmez derdi..
ben de Allah isterse istedigine hidayetti verir derdi..
evet ben en iyi en imanli,takvali bir Anne hic olamadim..
Gurbet Diyarinda BATI batakliginda bir KIZ cocugunu iffetli..imanli..Tesseturlu yetistirmek anca Rabbimin Rahmetti..ve inayetti..
Rah annem cokca dua ederdi kim bilir kimin duasini Rabbim kabul etti Elhamdullilah...
yani kizimin boyle hayirli bir evlad cikmasinin marifeti huneri benden degildir buda boyle bilinsin...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Însan gençliğinde Allah(c.c)'a yönelmiş olan kimseye gıpta etmeli,dünya işinde başarılı olana değil...
Çünkü dünya geçicidir.Kısa bir zaman sonra elden çıkar...
Ancak Allah(c.c)'a yönelmiş,ebedi kazanç temin etmiş kimseye gıpta edilir...
Gavs-ı Bilvanisi Seyyid Abdulhakim el-Hüseyni(k.s).

Üst Alt