oglusumu bugun islami okuldan aldim camiye dogru cuma icin giderken her kes selam verince ona dedim ki
Masallah berekellah oglum!Seni ,yaramazligini ve merakli melahatligini herkes taniyor...
O da Tebbesum etti Anne beni seviyonmu ki diye sordu ben de cook seviyorum dedim O da ne kaday seviyon ki...
aboow Adnan oktari da gectin diye gulustuk...cddvb..
ins. bu yaz 6 yasina basacak.. gecenlerde onu mahallemizdeki parka goturdum.. ehh burasi gocmenler ulkesi...
parkta Hindistanli kucuk bir KIZ cocugu ile oynamaya basladi.. kizin cantasinin ustunde Buda ve taptiklari inek resmi vardi..
Oglusum sordu Bu ne ?KIZ dediki bu bizim Tanrimiz.
oglusumda cocukmu kandiyiyon ! o coban ile inek iste..dfrt..
beni bir gulme tuttu..
Kiz da inegi gosterek bu bizim tanrimiz dedi..
oglusumda yahu bu inek iste goymuyon mu? Sana gozluk lazim deyip kizdan uzaklasti...
Masallah berekellah oglum!Seni ,yaramazligini ve merakli melahatligini herkes taniyor...

O da Tebbesum etti Anne beni seviyonmu ki diye sordu ben de cook seviyorum dedim O da ne kaday seviyon ki...
aboow Adnan oktari da gectin diye gulustuk...cddvb..
ins. bu yaz 6 yasina basacak.. gecenlerde onu mahallemizdeki parka goturdum.. ehh burasi gocmenler ulkesi...
parkta Hindistanli kucuk bir KIZ cocugu ile oynamaya basladi.. kizin cantasinin ustunde Buda ve taptiklari inek resmi vardi..
Oglusum sordu Bu ne ?KIZ dediki bu bizim Tanrimiz.
oglusumda cocukmu kandiyiyon ! o coban ile inek iste..dfrt..
beni bir gulme tuttu..
Kiz da inegi gosterek bu bizim tanrimiz dedi..
oglusumda yahu bu inek iste goymuyon mu? Sana gozluk lazim deyip kizdan uzaklasti...