Çok Özlemişim sizi

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm Gönül Sızım,

Çok özlemişim sizleri bayadır siteye giremiyorum. Çünkü memlekete gittim orada da netim olmadığımdan yazamadım inşallah iyisinizdir Rabbim iyilik sağlık sıhhat versin. Birşey de sorucaktım bu arada yani sizinle bekarken dertleşmiştim bir adam vardı öğretmen benimle evlenmek istemişti sonra öğretmen olmadığım için vazgeçmişti sonra hemen ardından karşımda ev tutup öğretmen olan bir kadınla evlenmiş ve çok kötü dönemler geçirmiştim işte o şahsı iki gündür rüyamda görüyorum. Bir defasında watsap tan mesaj atmıştı ben çok pişmaınm diye bir defa da aradı beni öyle sakin bir halde yüzü düşkün eşin hamilemi diyordum evet bu ay hamile kaldı diye ama bir sukut vardı o şahısta. Ha bu arada hocam bilinç altımda değil sadece çok zor günler yaşattığı için bana ALLAH a havale etmiştim bu kadar. Yoksa ben evliyim ve eşime yedi aylık hamileyim eşimi çok çok çokk çokların yetemeyeceği kadar seviyorum tabi oğluşumu da Rabime binlerce şükürler ki ikisini de bana layık gördü inşallah bir ömür boyu uzun hayırlı seneler geçiririz iman dolu, aşk dolu, muhabbet dolu, bereket dolu.... Dualarınızı bizlerden esirgemeyin canım hocam Sizi çok seviyorum ALLAH sizden birlerce kez sonsuz kez razı olsun....SELAMETLE...

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Gönül Sızım nerdesiniz sizi çok özledim..

Selamun Aleyküm canım hocam,

Nerelerdesiniz sizi çok özledik .İnşaAllah kötü bir şey yoktur .Selametle kalın ....

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm hocam,
Hoşgeldiniz canım hocam .Bu arada bir kaç rüya attım ama yayınlanmamış neden acaba hocam .Selametle...

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Selamun aleyküm hocam,
Hoşgeldiniz canım hocam .Bu arada bir kaç rüya attım ama yayınlanmamış neden acaba hocam .Selametle...

Aleykümselam kardeşim, rüya yorumları bölümü kapalı. Gönül sızımın işleri bitince yorumlara başlar inş. O zamana kadar yorum yapılmıyor.

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH razı olsun kardeşim hani rüyam bile yorumlanmayıca dedim gitmedimi acaba.Bu arada gönül sızım geldi mi ?

Üst Alt