selamün aleyküm.bayadır takip edemedim forumu sizin durum ne oldu kardeşim işallah hayırlısıyla sonuçlanmıştır.bu arada Allah sizden de razı olsun burda herkezin sıkıntısı derdi var biçoğumuz kimseye dökemediğimiz içimizi buraya döküyoruz.bu yüzden sayfayı kurandan da yazdıklarıyla sabırla destek veren hümeyra ve gönül sızım adminlerinden Allah razı olsun.
Aleyküm selam kardeşim durumda değişiklik yok 29 Aralıkta ceza mahkemesi var işte amcasının yaptığı şahitlikten sonra onun gelmesine gerek kalmadığını söylediler. 29 Aralıkta tahminimce son mahkeme olacak 2 yıldan 7 yıla kadar hapis istemi var şu anda iki ihtimalde söz konusu ya hapis cezası çıkacak yada Allah'ın (c.c) izniyle ertelenecek mahkeme bitecek. Amcası şahitlik ederken yalan konuşmuş benim eve ip asıp kendisini asmasını istediğimi gazinoda çalışan kadınla gitmek istediğini söyledikleri konusunda gazinodaki kadının benim eski çıktığım olduğunu benim tanıştırdığımı kapıya geldiklerinde benim darp ettiğimi falan söylemiş. Belki bunları yazdığım için herkesin kafası karışacak acaba yaptı mı diye ama inandığım herşey üzerine yemin ederim bunlardan 1 tanesini dahi yapmadım. Amcası kendi söylediği şeyleri beni üzerime atmış şimdi şahitleri dinletip yalan söylediklerini ispatlamaya çalışacağız hiç işlemediğim suçun Allah'ın (c.c.) izniyle ertelenmesini bekliyorum şimdi.
Boşanma davasına gelince 20 Ocakta duruşma olacak avukat bir ihtimal bitebilir diyor ama sanırım çok sürmeyecek Ocakta olmasa Martta biter heralde. Allah'ın izni ve sizlerin duasıyla bugünlerde geçip gidecek buna yürekten inanıyorum.
Kısacası şu aslında onu korumak isterken kötü yola yanlış yola gitmesin diye çırpınırken kanunlar önünde suçlu oldum. Ve onca huzursuzluğun içinde bir gün mutlu huzurlu bir yuvamız olacak ümidiyle beklerken herşey tamamen bitti. Rabbim böyle takdir etmiş bende kabul ettim Yaradan böyle takdir ettikten sonra muhakkak bir hikmeti vardır. Ama insanım neticede yine de üzülüyorum arada kızım varken böyle olmamalıydı böyle bitmemeliydi. Çok enteresandır eğer bunca yanlışa günaha koşmasaydı evladımızın başında olsaydı bugün evlilik yıldönümümüzdü. Hayatta herşey nasip kader başımıza gelen iyi yada kötü şeylerle yaşamaya devam ediyoruz. Sabırla Rabbime sığınıp zamana bırakmak en iyi ilaç oluyor ki şükürler olsun ben Rabbime sığındıkça ondan istedikçe beni kimsesiz bırakmadı bırakmıyor. Ben kendimi bıraktığımda bile yaşadıklarımızı yaşatanlara hesap sormaya niyetlendiğimde bile beni bırakmadı ve işte o zaman nankörlük ettiğimi ve bu yanlışa günaha girmemem gerektiğini buna hakkım olmadığını anladım. Ve tövbe ettim öyle bir Rabbimiz var ki yeter ki sığınmasını istemesini bilelim, tevekkül edelim. İşte o zaman herşey daha güzel olur. Mevlam neyler neylerse güzel eyler yaşadıklarımızda hep bir hikmet gizli görmesini anlamasını bilirsek, Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını nasip eylesin. Hakkınızı helal edin yine uzun yazdım ama ailem ve sizler varsınız ve sizleride ailem olarak görüyorum.
Dualarınızda dualarımda bulunmamız duasıyla Allah'a(c.c.) emanet olun.