Duaların kabul olsun ister misin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
dualarinkabulolsun.jpg

"Duaların kabul olsun ister misin?"
"İsterim" deyiverdim.

Bilgece bir hoşnutlukla nasihati ilikledi:
"Öyleyse, başkaları için dua et."

Meryem Kaya

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rabbim! bütün kardeşlerime; sıkıntıda olanlara, borçta olanlara yardım et... Rabbim! bütün kardeşlerime; dışarıda olanlara, bir ekmek bulamayanlara dayanma gücü ver onları koru ve yardım edecek insanlarla karşılaştır... Rabbim! bütün kardeşlerime; hastalara şifa yakınlarına sabır ihsan eyle... Rabbim! bütün kardeşlerime; sınava gireceklere, bir iş ve meslek sahibi olmak için çalış cabalayanlara, atama bekleyenlere ben dahil hepimizin göğsünü genişlet girdiğimiz tüm sınavlardan başarı ile çıkmamızı nasip eyle... Rabbim! bütün kardeşlerime; her daim dua edenlerden duasına amin diyenlerden ve duası kabul edilenlerden eyle... Rabbim! bütün kardeşlerime; yar ve yardımcı ol, bizleri doğruluktan, adaletten, ahlak ve edepten ayırmak isteyenlere izin verme ... Rabbim bütün kardeşlerime; hayırlı işlerle, hayırlı insanlarla, hayırlı eş ile ve hayırlı arkadaşlarla karşılaştır... Rabbim! bütün kardeşlerime; ben dahil hepimizi affet, bizleri utandırma ve bizden Razı ol... AMİN AMİN AMİN duaa..

Damla Ylmz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allahim hakkimizda herseyin hayirlisini nasip et, kalbimizi imanla doldur. Senin yolundan ayirmaya izin verme namazlarimizi kilmayi kuran okumayi nasip eyle. Bizi fesatliktan beladan butun kotuluklerden koru.

Sen affedicisin affi seversin, bizi affet Allah'im! (aminnnn)

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm hazır dua ediyorken kardeşlerim bana da dua edermisin evlenmeyi istediğim huyunu beğenidiğim ama bir türlü ısınamadığım bazen daraldığım dünyalar iyisi adamı eş olarak çokkk sevmek için bana dua edermsiniz verdiğim karardan pişman olmamak için lütfen çokkkk ihtiyacım var.....DUA İSTİYORUM....

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm hazır dua ediyorken kardeşlerim bana da dua edermisin evlenmeyi istediğim huyunu beğenidiğim ama bir türlü ısınamadığım bazen daraldığım dünyalar iyisi adamı eş olarak çokkk sevmek için bana dua edermsiniz verdiğim karardan pişman olmamak için lütfen çokkkk ihtiyacım var.....DUA İSTİYORUM....

Selam.INSALLAH,ALLAH yar ve yardimciniz olur,yalnis kararlar vermezsiniz.INSALLAH,her sey gonlunuzce olur.AMINduaa..

Üst Alt