Dünyayı peşinden koşturan dua

vicdan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Haziran 2013
Mesajlar
84
Tepkime puanı
0
Bu duayı netten buldum. Kaynağını araştırmadan okumayın. Araştırınca da forum vasıtasıyla bizi bilgilendirin lütfen.
Allahümme inneke ta'lemü sırri ve alaniyyeti fekbel me'zirati ve ta'lemü haceti fe-e'tıni sü'li ve ta'lemü ma fi nefsi fağfirli zünübi Allahümme inni es'elüke imanen yubaşiru kalbi ve yakinen sadikan hatta e'leme ennehu len yusibeni illa ma ketebtehu aleyye ver-rıda bima kassemtehu li ya zel-celali vel-ikram.
Böyle dua ettikten sonra Allah cc, Hz Adem'e şöyle vahyetmiş:
Ey Adem ben seni mağfiret ettim. Hatta evlatlarından kim bu dua ile dua ederse onu da mağfiret eder ve bütün sıkıntılarını gideririm. Onu hazine-i gaybiyemden rızıklandırır, zenginleştiririm. Kendisi istemese bile dünya kendisine teveccüh eder.
 

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
Cübbeli Ahmet Hoca "Dünyayı Peşinden Koşturan Dua
Sabah’ın Sünneti ile Farzı Arasında Okunacak Sabah namazında sünnet ile farz arası (100 defa) okunacak zikir : Subhanallahi ve bi hamdihi subhanallahil aziym. Estağfirullah ve etübu ileyh.

Tavaftan sonra okunan dua : Allahumme inneke ta’lemü sırri ve alaniyeti, fakbil ma’zirati, ve ta’lemü haceti featini süali ve ta’lemu ma fi nefsi, fağfirli zünubi. Allahumme inni es’elüke imanen yübaşirü kalbi ve yakinen sadıkan hatta a’leme ennehu la yusibuni illa ma ketebe li ve rıdan bima kasemte li.

Türkçe Anlamı: Allah’ım, Sen şüphesiz benim gizli ve aşikar yaptıklarımı bilirsin. Özrümü kabul eyle. İhtiyaçlarımı da bilirsin, dilediğimi ver. Benim içimde bulunanı da bilirsin. Günahlarımı bağışla. Ey Rabbim, ben Senden kalbimde öyle bir iman ve yakın diliyorum ki Senin takdir buyurmuş bulunduğundan başka bir şeyin bana dokunmayacağını bileyim. Ve senin bölüşmene razı olmaklığımı Senden diliyorum, ey Allah’ım.
 
Üst Alt