- Katılım
- 22 Eylül 2011
- Mesajlar
- 281
- Tepkime puanı
- 7
Malzemeler:
♦ 1 adet elma
♦ 2 adet piliç göğüs
♦ 1 çorba kaşığı maydanoz
♦ 1 çorba kaşığı taze kekik ya da adaçayı
♦ 100 g. ezilmiş tavuk suyu
♦ 50 g. taze ekmek
♦ Tuz
♦ Karabiber
Kızartmak için:
♦ Sıvı Yağ
Hazırlanışı:
Rendelenmiş elmayı avucunuzda sıkarak fazla suyunu atın. Bunu piliç parçaları, soğan, baharat, ekmek kırığı ve ezilmiş tavuk suyuyla karıştırın ve kısa bir süre robottan geçirin. Biraz tuz ve biber ekin. Malzemeden 20 kadar köfte hazırlayın, bu köfteleri unda yuvarladıktan sonra kızgın yağda renkleri altınımsı bir ton alana kadar 5 dakika kızartın.
♦ 1 adet elma
♦ 2 adet piliç göğüs
♦ 1 çorba kaşığı maydanoz
♦ 1 çorba kaşığı taze kekik ya da adaçayı
♦ 100 g. ezilmiş tavuk suyu
♦ 50 g. taze ekmek
♦ Tuz
♦ Karabiber
Kızartmak için:
♦ Sıvı Yağ
Hazırlanışı:
Rendelenmiş elmayı avucunuzda sıkarak fazla suyunu atın. Bunu piliç parçaları, soğan, baharat, ekmek kırığı ve ezilmiş tavuk suyuyla karıştırın ve kısa bir süre robottan geçirin. Biraz tuz ve biber ekin. Malzemeden 20 kadar köfte hazırlayın, bu köfteleri unda yuvarladıktan sonra kızgın yağda renkleri altınımsı bir ton alana kadar 5 dakika kızartın.