Selamun aleykum kardeslerim bu konuda benimde sorum var bir yakinimin basindan bir evlilik gecti. Daha sonrasinda hic rahat durmamis rabbim hidayet versin ve ben biriyle zina yaptigini ogrendim. Simdi duyduguma gore o kisiyle artik hic gorusmuyorlarmis. Onu isteyen ve hic evlilik yapmamis bir genc varmis, yakinimin evlilk yaptigini biliyormus fakat zina mevzusunu bilmiyormus, bu durumda nasil davranmasi gerekir ki..? Gunumuz erkeklerine bakinca biliyosunuz ki erkektir yapar gelenegi cok yaygin, suan onu isyeyen genc daha once zina yapmis yapmamis bilmiyorum... Erkek yapinca gik yok bayan yapinca akla gelicek en kotu cumleler kullaniliyor, hatta ailesine kadar hakaret. Nasil aile gibi, halbuki herkes kendinden sorumlu, yapacak olan, aklina koyan, niyeti bozan ne yapar ne eder yapar kafasina koydugunu. Benim gozumde ikisi de bir. Rabbimin katinda da oyle allahim sakinsin. Ben bunu tevafuken ogrendim ve ogrendigim de sok oldum, uzun sure etkisinden cikamadim cunki zina buyuk gunah, zina yapacagi asla aklima gelmezdi rabbim muhafaza eylesin ...