erken meni çıkışı

H

hasan22

Kayıtsız
Misafir
kas hastası oğlum var onun avret bölgesini ben temizliyom temizlerken meni çıkıyo hastalığından dolayı aşırı hassasiyet var geçen doktora götürtürdüm oğlanı bize meni çıkışını gecikdirici krem verdi.. kremi kunlanımı bizi sıkıntıya düşürdü kremi avret bölgesini temizlemeye başlamadan penise 15 20 dk masaj yapın diyo acaba bir günahı olurmu bize
 

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
Başka bir yöntem veya çare bulunamıyorsa. Bahsettiğiniz işlem mutlaka yapılmak zorundaysa Sağlıkla ilgili sorun olduğu için günahı olmaz diye düşünüyorum. Hasta için en uygun yöntem neyse onu kendiniz daha iyi bilirsiniz onu uygulayın derim. En doğrusunu Allah c c bilir.
 
H

hasan22

Kayıtsız
Misafir
bu işlemi yapmasam meni aksabile abdes bozulurmu zaten korkumuz abdes konusu oğlumu zaten zor güsül abdesi aldırıyom engelli olduğu için
 

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
Gusül için iki şart vardır. Meni gelmesi gerekir, meninin şehvetle gelmesi gerekir. Bunlar varsa cünüplük olmuştur. Gusül gerekir. Tabii engelli için başka bir hüküm var mı onu bilmiyorum. Siz eniyisi fetva hattını arayın onlara durumu anlatın en doğru cevabı alırsınız.
Fıkhî ve ilmî her türlü suallerinizi ‘İsmailağa Dînî Meseleleri Danışma Hattı’na sorarak cevap arayabilirsiniz. İsmailağa Dînî Meseleleri Danışma Hattımıza; 0850 811 77 77 numaralı telefon üzerinden Pazar günleri hariç, saat 10.00-16.00 saatleri arasında ulaşılabilmektedir.
 
Üst Alt