Selamünaleyküm, ben daha önceden yazmıştım konuyu lütfen allah rızası için yardımcı olun. Eşimle ciddi anlamda anlaşamıyoruz, her seferinde beni sevdiğini söylüyor. Derken benim yurt dışı seyahatim sonrasında şahit olduğum bir durumu kendisine anlattım ve beni yanlış anladı, yaklaşık 5 ay aynı evi paylaşmamamiza rağmen bacı gardas olmuştuk. Sonra yapmadığım ve tamamiyle anlattığım olaydan kendini aldatılmışlik duygusuna soktu, bende kendisinin benden özür dilemesini beklemek için uzunca bir zaman yaklaşmadim ve yakınlık talebine ters tepki verdim. Sonuç olarak ben eşimden 5 ayın son 2 ayında şüphelendim ve telefonla çok haşır neşir olduğunu tamamiyle anladım. Araştırma sonucunda tesadüf olarak telefonunda numara gördüm, kim dedim geveledi sonra rezillik cikaricam seni rezil edicem tehditleriyle numarayı yazdı ve arkadaşlık sitesinde tanıştığını daha sonra niyetinin art niyetli değilde arkadaşça olduğunu söylemek için aradığını, sanki kendisinin niyetini soran varmış gibi zaten bitecekti falan lafları, baskı yapa yapa doküman cikaricam, mahkemeye vericem derken konuşmanın iceriginin önce arkadaşça sonra bir kaç kez konuşarak, daha sonra cinsel içerikli konuşmaların olduğunu ama toplasan 5 kez arandığını, o muhabbetin de 2 yada 3 olduğunu söyledi. Kendisine inandığı açığa çıkmasa belki daha farklı durumların olacağını, konunun ileri safhalara varacağını, benim görmemin ve karşı tarafın beni arayan kendisi, yazan kendisi, ilgilenen kendisi yani kendisini satmasinin kendisinde hayal kırıklığı yarattigini düşünüyorum.
Bana boşanmak istersen bosanabilirsin diyor ama pişmanım da diyor. 2 kiz çocuğumuz var, aslında belli ama çocuklar çok ufak birisi 4 diğeri 20 aylık, aklıma geldikçe çıldırıyorum çünkü eşimin ailesinin maddi durumu sıfır sayılacak ölçüde, hiç bir eksiği gediği yok, çocuğumuz özel okulda bu emekler de aklıma geldikçe çıldırıyorum. Allah billah aşkına bir yol gösterin, bir yol allah rızası için bazen yatarken sizofrene bağlıyorum kendimi.
Bana boşanmak istersen bosanabilirsin diyor ama pişmanım da diyor. 2 kiz çocuğumuz var, aslında belli ama çocuklar çok ufak birisi 4 diğeri 20 aylık, aklıma geldikçe çıldırıyorum çünkü eşimin ailesinin maddi durumu sıfır sayılacak ölçüde, hiç bir eksiği gediği yok, çocuğumuz özel okulda bu emekler de aklıma geldikçe çıldırıyorum. Allah billah aşkına bir yol gösterin, bir yol allah rızası için bazen yatarken sizofrene bağlıyorum kendimi.