Esselamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatüh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vertyucek

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü kardeşlerim

alemra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ve Aleyküm Selam İnşallah

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ve rahmetullahi ve berakatüh hoşgeldiniz kardesim hayırlı ve daim olsun inşallah..
biraz gec oldu ama insan Farkli zaman ve Mekan da olunca her seye gec kaliyormus.. Selamet ile efendim..

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
VeAleykümselam hoşgeldiniz kardesim sefalar getirdiniz, üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah..

azkaban

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamü aleyküm kardeşler. Ben de bu bölüme konu açanların durumu gibi aranıza yeni katıldım. Bu siteyi rüyamı yorumlatmak için internette gezinirken buldum ve hoşuma gitti en sonunda da kayıt oldum, hamd olsun alemlerin Rabbine güzel bir site hazırlamışsınız. Öğrenciyim üniversite için tekrar hazırlanıyorum sınava. Tıp okumak doktor olmak istiyorum Rabbim nasip ederse. Dualarınıza bu mücrim, hatalı kula da yer ayırırsanız çok mutlu olacağım :). Allah yar ve yardımcınız olsun, sağlıcakla kalın, Allah'a emanet olun... mrhbba..

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatüh :.dost. hoşgeldin kardeşim hayırlı olsun

vaveyla

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
;vealeykumselam:hoşgeldin inş.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hosgeldiniz.jpg

Ve Aleykum selam ve Rahmettulahi ve Berekattuh..
aramiza hoşgeldiniz kardesim...
üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inş.
niyetti HAYR olanin akibetide HAYR olurmus..
Ne guzel Siz de KIZIM gibi TIP okuyup ins. cok da iyi ve guzel bir Doktor olursunuz..
ama O Diplomali Doktorluktan once hep Kizima derim ki ilk once
GöNul Doktoru olmak gerek ..
Burada cok Sevdigim, Saydigim 35 yaslarinda hem Doktor hemde TIP fakultesinde ders veren bir Din kardesimiz var...
ögrencileri ve arkadaslari tarafindan hic sevilmez,bir ara devamli ruyasinda sizin gibi okul, ogrencilik gibi seyleri ruyasinda gorup duruyordu..
Ve Kizima gecmiste TIP fakultesi icin yardim ettiginden Ona bir Sukran borcum vardi...
Ve Benden meslegim ile ilgili yardim istediginde Onun ile samimi olup ruyasini Tabir etmistim..
ozunde cok iyi bir insan ama ögrencileri elestirir iken kendi
ögrencilik yillarini unutmus cok sert, KIRICI, Sizden bir sey olmaz gibi asagilayici, kelimeler..kas yapayim derken göz cikaran SABIRSIZ bir yapisi, kisiligi vardi...
iste ruyasinda Okullun manasi Herseyden önce Sabri,Merhametti, Hösgoru, saygiyi,olgunlasmasi icin kendisini Ham görup Manevi okulla ihtiyaci oldugu seklinde yorumlaniyordu...
ve bu arkadasimiz kendini degistirdi Hamd olsun..
35 yasina kadar bekar olan insan su anda ins. yakinda cok iyi bir mumine Doktor ile evlenecekler..
Insan kendini degistirmedikce. Allah cc. etrafindaki sart ve kosulari icinde bulundugu Maddi, Manevi ruhsal durumuda degistirmiyor kardesim..
iyiki geldiniz siz daha cook gencsiniz..Bana Benim Genclik yillarimi hatirlatiyorsunuz..ama nasihat dinlediginiz icin elestiriler YIKICI degil sizin icin YAPICI ve HAYIRLI olacagina inaniyorum...
Selamet ile Hayra kalin genc guzel kardesim..

azkaban

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hepiniz sağolun hoş bulduk. Rabbim sizi yolunda daim etsin, sizi yolundan ayırmasın. İnşaallah hepimiz Allah’ın naim cennetlerine varis olanlardan oluruz.
Allah ve onun rızası her şeyden önce gelir zaten gönül sızım abla inşaallah bakalım... :)

Muvatta

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamü aleyküm kardeşler. Ben de bu bölüme konu açanların durumu gibi aranıza yeni katıldım. Bu siteyi rüyamı yorumlatmak için internette gezinirken buldum ve hoşuma gitti en sonunda da kayıt oldum, hamd olsun alemlerin Rabbine güzel bir site hazırlamışsınız. Öğrenciyim üniversite için tekrar hazırlanıyorum sınava. Tıp okumak doktor olmak istiyorum Rabbim nasip ederse. Dualarınıza bu mücrim, hatalı kula da yer ayırırsanız çok mutlu olacağım :). Allah yar ve yardımcınız olsun, sağlıcakla kalın, Allah'a emanet olun... mrhbba..

Ve Aleykümselam hoşgeldiniz kardeşim başarılar dileriz.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Ve Aleykümselam hoşgeldiniz kardeşim gelişiniz hayırlara vesile olur inşallah.

azkaban

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Amin inşaallah sağolun hoşbuldum :)

Acizane

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
aleykumselam :maasallah:hoşgelmişsin inşallah

vaveyla

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Aleykum selam Hoşgeldiniz hayırlı olsun

vaveyla

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Aleykum selam Hoşgeldiniz hayırlı olsun

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Hoşgeldiniz azkaban, Rabbim muaffak etlesin inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt