Evliliğe on kala

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm sevgili forum ailem ;sizlerle yaklaşık 2 yıldır beraberim sevincim ,hüznüm,hatta bazen nefes alışımı bile sizlerle paylaştım ohhhh..
Burada ki kardeşlerim halimi iyi biliyorlar ben anne olmak isteyen ,yuva kurmak mutlu olmak ama bunu Rabbimin rızası ile yapmak isteyen aciz bir kulum.Yaklaşık bir ay önce evliliğin ilk adımını biraz korkularımla atmıştım şimdi farkındayım ki her hayırlı işte şeytan hiç bir şey yapamasa vesvese veriyor.O düşüncelerde vesvese ürünü imiş geçti elhamdülillah Allah cc kendine sığındığım hiç bir vakit beni geri çevirmedi çok şükür sevgiyle istekle sığındım yine sığınıyorum mutlu iken de sığınıyorum o çok güzel bir sığınma yeri elhamdülillah...

Nişanda dini nikah ile Allah cc katında karı koca ilan edildik hamdü senalar olsun,şimdi resmi işlemler ile son on günümüzün içine girdik ve ben çok heyecanlı,mutlu,huzurluyum elhamdülillah...

Geç gelen mutluluğumun yaşadıklarımın ilahi adalet katında karşılığı olduğunu Rabbimin kimseye zerre haksızlık etmediğini gösteriyor ben tüm olumsuzluklara yinede hayır duası ile yaklaşmaya gayret ettim kızdığım ağladığım zamanlarda bile hep haksızlık yapana bir ah etsem on hayır duası ettim Rabbim de beni affetsin sevsin diye çünkü onun sevgisine çok ihtiyacım var.

Dünya iyisi eşim var hamdü senalar olsun şimdi yeni şehir,yeni aile,yeni ev,yeni bir dünya ya yolculuğumun eşiğindeyim dostlarım güzel ailem beni mutluluğuma hayır dualarınızda anarak evime yeni hayatıma yolcu edin,en kısa zaman da yine sizlerle olmak duasıyla sizleri Rabbül alemine emanet ediyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, sevgili Gönül Dostum,Evliliğiniz hayırlı mübarek olsun.Rabbim yuvanızı cennet bahçelerinden bir köşe yapsın ,Rabbim,kalp ve ruhlarınızı bedenlerinizi,birbirine kaynaştırsın,Hayırlı sağlıklı evlatlar bağışlasın inşallah. bir yastıkta kocayın ayetel kürsi ile amin..
maasallah
Rasûlullah(s.a.v) Efendimiz,yeni evlenenleri tebrik ettiği zaman şöyle dua ederdi:

Bârekâllâhü leküm ve bârake aleyküm ve cemea beynekümâ fî hayrin.

Anlamı:Allah sizler için bereket versin,O’nun bereketi üzerinizde olsun.O ikinizi hayır içerisinde bir araya getirsin.

Ey Rabbimiz! kalplerimizi bir ömür boyu birlikte ve sevdiklerimizle beraber kıl...
her sabah dünyayı aydınlattığın gibi gönlümüzü de aşkınla aydınlat.Ey Resulullah(sav)'ı en güzel örnek,hz.Hatice (r.a) en güzel destek kılan!
hayatın paylaşılacağı bu yolda ikimizi her sıkıntıda birbirimize destekçi,her sevinçte paylaşıcı kıl.huzurunda sevgiyle birleşen ellerimizi iki cihanda da bırakma ve ellerimiz üzerindeki üçüncü el hep sen ol Ya Rab!
(amin)

Göklerin ve yerin yaratıcısı, gizlinin ve açığın bilicisi, her şeyin Rabbi, meliki ve maliki Allah’ım; senden başka ilah olmadığına şahadet ederiz. Nefsimizin şerrinden şeytanın da şerrinden ve şirkinden sana sığınırız. Nefsimize veya bir Müslüman kardeşimize kötülük yapmaktan sana sığınırız.
Rabbim, mülk senindir, hamd sanadır. Senden başka ilah yoktur. Sen birsin, şerikin yoktur. Sen her şeye kadirsin. Rabbim senden bu günün ve sonraki günlerin hayrını isteriz. Bu günün ve sonraki günlerin şerrinden sana sığınırız.

Kalbimizi doğru yola erdirdikten sonra tekrar ondan ayırma. Kendi nezdinden bize rahmet ihsan et. Muhakkak ki sen bağışı bol olansın.

Allah’ım senin kudretinle sabahlıyoruz, senin kudretinle akşamlıyoruz. Senin kudretinle yaşıyoruz, senin kudretinle öleceğiz. Öldükten sonra diriliş sanadır. Allah’ım bize rahmet kapılarını aç.

Allah’ım zikretmekte, sana şükretmekte, sana güzel bir şekilde ibadet etmekte bize yardımcı ol.

Ya Rabbi sen bu iki kardeşimizi dünya ve ahirette mutlu eyle, onlara yaşamları boyunca helal rızıklar, Salih çocuklar ve seni rızana uygun ameller nasip eyle.

Ya Rabbi! Bu iki kardeşimizin kalbine senin, Rasulünün ve müminlerin sevgisini yerleştir. Onları müslümanca yaşat ve müslümanca huzuruna al.

Ey Rabbim! Bu iki kardeşimize kendi hayatlarına kuranın hükümlerini hakim kılacak güç ve şuur nasip et. Onları ve bizleri kıyamet gününde kitaplarını sağ tarafından alanlardan nasip eyle.
Allah’ım, hayır ve şer sendendir. Bizim hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde de hayır olabilir. Sen her şeyi en iyi bilen, gören ve takdir edensin.

Rabbim, bizi dosdoğru yola ilet, kendilerine nimet verdiklerinin yoluna, gazaba uğrayanların ve sapıklarınkine değil. AMİN!.............
rabbim evliliğinizi mübarek eylesin. hayırlı olanlardan eylesin... Amin..

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Aleykümselam Hümeyra :maasallah::maasallah: hadi bakalım ALLAH C.C Tamamına erdirsin. Mutlu, huzurlu, refah içinde, bol çocuklu bir yuva nasip etsin inş. Eşini de getir onuda mod yapıcaz inş.

tozduman

Moderatör
Moderatör
Aleyküm selam humeyra ablacigim, Allah seni nice hayirlara eristirsin :)
Hayırlı olsun, Allah ağzınizin tadını bozmasin hiç :) inşallah hersey gönlünce olur, benden önce evleniyorsun :)benim daha 8 Ayım var :) Hayırlı olsun inşallah öpüyorum :)

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Aleyküm selam ablacım;
Evet iki seneden beri seni tanımaktayım...
Seninle iyi, kötü, acı, tatlı bir çok şey paylaştım ve iyi ki paylaşmışım ki, sen bana her zaman umut verdin, her zaman destek oldun, dua ettin, yanımda oldun, her sıkıntımda; sen güçlüsün toparlanırsın diye yüreklendirdin beni, sana vefa borcum var...
Hakkını helal et abla, benden yana helal olsun...

Lütfen rica ediyorum, bu forumdaki güzel dostluklarımız yok olmasın, evlendikten sonra da ayrılma lütfen abla......

Ve sana son olarak şunu diyorum en içten duygularımla;

Sen; kalbi çok saf, temiz, iyi niyetli bir insansın..
Dilerim Allahtan çok huzurlu ve mutlu bir yuvan olur, hayırlı bir evliliğin, hayırlı bir geçimin olur inşallah...

Allah yüzünüzü güldürsün, hayırlı, sağlıklı evlatlar, küçücük Hümeyralar nasip eylesin inşallah Amin....duaa..

Sen her şeyin güzelini hak ediyorsun, Allah gönlünün güzelliklerine göre, hayatına hep güzellikler bahşetsin canım ablam..

Allaha emanet olasın dualarım seninle...:)

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm sevgili forum ailem ;sizlerle yaklaşık 2 yıldır beraberim sevincim ,hüznüm,hatta bazen nefes alışımı bile sizlerle paylaştım ohhhh.
Burada ki kardeşlerim halimi iyi biliyorlar ben anne olmak isteyen ,yuva kurmak mutlu olmak ama bunu Rabbimin rızası ile yapmak isteyen aciz bir kulum.Yaklaşık bir ay önce evliliğin ilk adımını biraz korkularımla atmıştım şimdi farkındayım ki her hayırlı işte şeytan hiç bir şey yapamasa vesvese veriyor.O düşüncelerde vesvese ürünü imiş geçti elhamdülillah Allah cc kendine sığındığım hiç bir vakit beni geri çevirmedi çok şükür sevgiyle istekle sığındım yine sığınıyorum mutlu iken de sığınıyorum o çok güzel bir sığınma yeri elhamdülillah...
Nişanda dini nikah ile Allah cc katında karı koca ilan edildik hamdü senalar olsun,şimdi resmi işlemler ile son on günümüzün içine girdik ve ben çok heyecanlı,mutlu,huzurluyum elhamdülillah...
Geç gelen mutluluğumun yaşadıklarımın ilahi adalet katında karşılığı olduğunu Rabbimin kimseye zerre haksızlık etmediğini gösteriyor ben tüm olumsuzluklara yinede hayır duası ile yaklaşmaya gayret ettim kızdığım ağladığım zamanlarda bile hep haksızlık yapana bir ah etsem on hayır duası ettim Rabbim de beni affetsin sevsin diye çünkü onun sevgisine çok ihtiyacım var.duaa..
Dünya iyisi eşim var hamdü senalar olsun şimdi yeni şehir,yeni aile,yeni ev,yeni bir dünya ya yolculuğumun eşiğindeyim dostlarım güzel ailem beni mutluluğuma hayır dualarınızda anarak evime yeni hayatıma yolcu edin,en kısa zaman da yine sizlerle olmak duasıyla sizleri Rabbül alemine emanet ediyorum.

Selamun Aleykum Hümeyra abla,

Yazını okurken ne kadar mutlu ve huzurlu olduğunu hissedebiliyorum.
Hayırlı uğurlu olsun.. Can-i gönülden tebrik ediyorum seni.
İnşallah çok mutlu olursunuz.
Bu son hazırlıklarda kolaylıklar diliyorum...

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam ablacığım uzun bir aradan sonra senin hayırlı haberini aldım gerçekten çok mutlu oldum. Allah bozmasın mutluluğunuz ömrünüzün sonuna kadar sürsün dünya'da ve ahirette her daim birlikte olun inşallah. Allah'a emanet ol ablacım...

gülcem

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı olsun işallah. Allah utandırmasın, kurduğunuz yuvanızda her daim mutlu, mesut eylesin sizi. Evlenmek isteyen herkese de Rabbim hayırlı ve imanlı eşler nasip etsin işallah :)

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm dostlar uzun aradan sonra geldim artık evli ve ev hanımıyım evimle eşimle yeni bir şehirde huzur içinde yeni hayatıma başladım elhamdülillah burada yaşadığım sizlerle paylaşmak istediğim çok şey var sırası ile vakit buldukça paylaşacağım inşallah tüm forum ailemin güzel insanlarına hayır duaları için sonsuz kere rabbül alemin razı olsun isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin sizleri çok özledim şimdilik Allah cc emanet olun kocaman yürek dolu sevgilerle selametle kalın.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Aleyküm selam Hümeyra abla hoş geldin;
1 saat kadar önce aklımdaydın merakta ettim acıkcası seni.!

Aklıma gelen karşıma cıkıyor bu günlerde!

İnşallah cok mutlu ve huzurlu olursun, Allah yuvanda huzuru eksik etmesin, güzel anlarını dinlemek icin meraktayım!

Allaha emanet olasın.

Üst Alt