Böyle bir çirkinlik fetvadan önce akla danışılarak ne yapılacağı öğrenilmelidir...
Bu İşin hukuki, ahlaki ,insani, vicdani fıkhi , içtimai vs. birçok boyutu vardır...O çocuğun vebalini bilmem ama dünya da onun damgasini P... olarak lekelersiniz...
ileride DNA de O çocuk başkasinin olduğu bilince ileride ona nasil acikliyacaksiniz..
kusura bakma evladim Babani aldadim sen bir Pi... misin diyeceksiniz..
Günahsız bir çocuğa böyle bir acı yaşatmaya hayati boyunca p..damgasini vurmaya kimsenin hakkı yok
çocuk tamamen suçsuz olsa da suç ürünü..
İslam'ın koyduğu beş temel esastan biriside ırz ve neslin korunması ilkesidir. Bu korumanın gerçekleşmesi için de tarafların evli olması şart..
evlilik dışı cinsel ilişki yasaklanmiş olan Zina-dir!
zina sadece tarafları ve tarafların yakınlarını ilgilendiren şahsi bir suç değil, bu tüm toplumu,toplumun temel nüvesi aileyi kökünden sarsan,
insanlardaki namus ve iffet duygusunu rencide eden ahlaksızlığın yayılmasını hızlandıran toplumsal bir beladır.
Cenabı Hak buyuruyor:''Zinaya yaklaşmayın doğrusu o büyük bir hayasızlıktır,kötü bir yoldur. İsra Suresi Ayet 32
''Gerçekten Müminler Allah yanında bir başkasını ilah edinip ona kulluk etmezler. Ölümü hak edenler dışında, Allah'ın haram kıldığı cana kıymazlar. Zina etmezler. Bunları yapan günaha girmişolur .'' Furkan Suresi ayet 68
madem ki o sizi cook seviyor O zaman eşinden ayrilsin Siz de ayrilin ve evlenin O insanlari aldatmaya, kandirmaya, kullanmaya HAKKINIZ yok!!
ama inanin O sizi sevmiyor sadece cinseligini tatmin etmek icin Sizi kullaniyor..
Hem Eşinden boşanmak istemiyor, hem de Sizden ayrılmak istemiyorsa o zaman ikinizi de bir şekilde kullaniyor demektir..
Heyy Namus, edep, Dürüstlük Nerdesin ..Cennet ucuz değil, cehennem dahi lüzumsuz olmadiğini anladim..l