• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Evlilik öncesi istihare

ozokap

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba,

İki yıllık bir beraberliğim var ve ilişkimiz artık ciddi boyuta taşınmak üzere. Ailemle yapılan istişareler sonunda evlilik öncesi birde istihare yapmak istedim. İlk gün rüyamda; karanlık bir evde olduğumu gördüm. Evde bir kalabalık var. Elimde siyah, içinde su olan bir tava tutuyorum. Kalabalıktan birileriyle konuşup, pencere kenarında dışarıdaki zifiri karanlığa bakarak sigara içiyorum. İçimde bir ağırlık olduğunu hissediyorum. Başımı kaldırıp tavana bakıyorum ve bir anda kapkara bulutların dağılıp altından binlerce parlak yıldızın çıktığını görüyorum. Siyah rengin hayırsız olduğunu biliyorum fakat sonundaki yıldızlara anlam veremedim. Birde size danışmak istedim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyanız hayr olsun.
Rüyada karanlık bir evde olduğunu görmek;
Rüyada ev görmek, kişinin dünyası ve günlük yaşamı ile ilgili haber verir..Rüyada görülen ev güzel, temiz, ferah bir ev ise yaşanacak hayatın da gönlüne göre olması beklenir. Mutluluk, ferahlık sevinç olarak yorumlanır. Evin genişliği mutluluğun artması demektir.
Karanlık ev sıkıntı anlamındadır.

Gördüğün rüya içinizdeki ,Zihnimizde, duygularınızdaki ,aklınızdaki ,hislerinizde ki ,düşüncelerimizde, algılarınızdaki karanlığa delalet eder.. kendini mutlu ve huzurlu yapamayan ,kendisi maddi, manevi ,ruhsal olarak tam bir birey olmadan başkasını nasıl mutlu ve huzurlu yapıp tamamlayabilir ki...
bu sorumluluğu evliliği aklen, kaldırabilecek güçlü bir psikolojisiniz var mı ? evliliğe hazırmısınız...?
ilişkiniz ciddi boyuta taşınmak için acele etmeyin karar sizin ama bence kendinize ufak bir mola verin...

Rüyada yıldız görmek;
mutluluk, refah, bolluk, bereket anlamlarına gelir. Rüyada yıldızlar, şerefli bir insanla karşılaşmak işaretidir

"Siyah rengin hayırsız olduğunu biliyorum fakat sonundaki yıldızlara anlam veremedim. "
sıkıntı sonrası, zamanı gelince belli bir imtihanlara tabii tutulduktan sonra Allah'ın İzni ile mutlu ve huzurlu bir hayatınız olacağına alamet eder..

Bizlere dünya ve ahiret mutluluğu getirecek, Allah'ın sevdiği ve sizinde sevebileceğiniz, hayırlı insanın karşınıza çıkması için dua edin..Allah karşınıza gönlünüze göre birini çıkarsın, Sizin için hayırlı olan kimseyi size nasip etsin. amin.selametle..

ozokap

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumladığınız için çok teşekkür ederim. ALLAH razı olsun, emeğinize sağlık. İçimde kendime sorduğum soruları sizden de duydum. Düşünmek ve bir müddet beklemek en hayırlısı olacak İnşAllah.

Üst Alt