dfgtnhepperaber sevelim mademki Efsane abinin forum girmesine mani imişkzgnn..hmmm gönder bakiiim acık sevelim keratayı![]()
Allah bağışlasın inşallah bizlerde güzel duyguyu tadarız abi rahmetli annem derdi babalarında tatlılar derdi .)Evet buğlem kardeşim allah bağışlarsa benim torun,larım
![]()
![]()
![]()
Bu bıcırıkda henüz birhaftalık kardeşi
Çırak yetişiyorilk göz ağrım benden sonraki admininizdir ben emekliye ayrılacam artık
![]()
Allah bağışlasın efsane kardeşim Allah uzun ömürler versin inşallah bu arada yeni adminimizle tanıştıgıma memnun oldumEvet buğlem kardeşim allah bağışlarsa benim torun,larım
![]()
![]()
![]()
Bu bıcırıkda henüz birhaftalık kardeşi
Allah bağışlasın efsane kardeşim Allah uzun ömürler versin inşallah bu arada yeni adminimizle tanıştıgıma memnun oldumsüperr
Allah razı olsun inşallah sizde bu güzel duyguyu tadarsınız, Rhm. Gerçekten doğru söylemiş buğlem kardeşim. annesinden babasından daha tatlılar.Allah bağışlasın inşallah bizlerde güzel duyguyu tadarız abi rahmetli annem derdi babalarında tatlılar derdi .)![]()
Allah razı olsun hazra kardeşim, allah cümlemize uzun ömürler versin inşallah, oda sizi tanımaktan memnun kalacaktır inş.Allah bağışlasın efsane kardeşim Allah uzun ömürler versin inşallah bu arada yeni adminimizle tanıştıgıma memnun oldumsüperr
Aslında hiç gelmediğim yok gönül sızım kardeşim, ama belki bugünden sonra olabilir kanısındayım çünkü bazı özel sorunlarım varaassd..Neden gec geldiginizi anladim da niye artik hic gelmediginizi anliyamadim?::komik..
kimin özel sorunları yok ki lutfen Kizginligimizi zavalli savunmasiz Forumdan cikarmiyalim..
Kizim Sana soyluyorum gelinim Sen Formu kapat olmasin..
Kizini dovmiyen forum dan ayrilmasin...dfgtn
yoksa toplu greve mi gidiyoruz anliyalim..alkss