• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Gümüş yüzük görülmesi

sahmaran

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Selamın aleyküm Rabbim yüzünüzü güldürecek günler nasip etsin. Hayırdır inşaallah bir rüya gördüm ne anlama geldiğini çözemedim. Bir sevdiğim var ayrıldı benden geçenlerde bi rüya gördüm.

Rüyada ;Annem ben ve kendisi yeni yapılmış inşaat gibi daha boyanmamış merdivenlerden çıkıp yeni bir eve giriyoruz evin içi yapılı eşyalar falan var annemle sevdiğim adam tanışmıyorlar ama rüyada tanışıyorlar hatta annem o adam gülüşüyor sonra kardeşimle bilgisayarda oyun oynamaya başlıyorlar o sırada parmagında gümüş bir yüzük görüyorum yüzük kalın ve kenarında ismimin ilk harfi hariç sonraki 3 harfini görüyorum sonraki diğer harfler yok yüzüğe sadece ortadaki isimler kazınmış içeri başka bi odaya çağrıyorum konuşmuyoruz rüyada kimse konuşmuyor yüzü solgun biraz üzülmüş gibi kafamla gel işareti yapıyorum başka bi odaya geçiyor koltuğa oturuyoruz karışılıklı yüzüme bakıyor üzgün neden üzgün diye bakıyorum ona ne ben ne de o hiç bir şey demiyor ne anlama geliyor acaba ? hy..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam hayirdir insallah.
Rüyada merdiven görmek hayatın iniş ve çıkışlarını gösterirken her türlü duruma karşı hazırlıklı olmayı işaret eder..

Kardesim insan hayatti boyunca her sey ile imtihan edilebilir.. evladi esi ailesi ile annesi,kardesi ile...
ama unutmayin her imtihanin bir Hikmetti sebebi vardir..
her zaman daraldiginizda bunaldiginizda Sabir ve Dua ile Allah a Siginin ondan yardim dileyin..
Allah cc. sabredenler ile beraberdir...

Ruyaniza hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cikarsin..
Rüyada gümüş yuzuk görmek ;çok iyidir. Gümüş huzur, mutluluk, güzel haber ve hayırlı kısmet olarak yorumlanır.

Hayat bir sahnedir. Herkes yaşadığı hayatı oynayan bir artisttir. Bu sahneyi yaratan bizi bu sahneye getiren bize bu rolü vermiş.
Rolü beğenip beğenmemek bize düşmez. Verilen rolü en iyi şekilde oynamak Hayatti vereni O Allah cc.RAZI etmektir bize düşen.

insanın dünyasında Çıkmaz sokaklar vardır. İçimizdeki inişler yokuşlar coğrafyadan daha çoktur... Depremler yagmurlar. firtinalar kasirgalar..
bazen dort mevsimi bir anda yasayabiliyoruz...yasadiklarimiza degil Yasattana Hamd ve sukur ediyoruz ki her sey gecici agrilardam SIZIlarda hastalik ve SIKINTILAR da...
Dermansız sanılan dertler çıkmaz sokaktır.

Halbuki insan yol mühendisi gibi olmalıdır. Mühendisin karşısına bataklık çıkarsa etrafını dolaşır.
Dağ çıkarsa tünel açar yoluna devam eder. Nehir çıkarsa köprü yapar. Yol bitti diyen 'kendi ulaşımını durdurur'.
İnsanı çıkmaz sokağa düşüren kendi düşünceleridir.
en bazen diyorum ki kendi kendime "Yok. Ben bu hastalıktan kurtulamam..." İşte kendi kendimi çıkmaz sokağa soktum. Sonra diyorum ki; "Niye iyileşmeyeyim?

Şifa Allah'tan" Şimdi çıkmaz sokaktan çıktım. Her çıkmaz sokak açılır. Yeterki biz istemeyi sabretmeyi tevekkul etmeyi bilelim...
insan Elbette çıkmaz sokaklar ile de imtihan edilir..ama unutmayin bu Çıkmaz sokaklar karsisinda nasil davranip tepki verdigimiz kime siginip
kimden yardim istedigimiz de bizim imtihan sonuclarimizdir...
Her akşam yatsı namazını kıldıktan sonra "Bugünkü hayatım nasıl geçti?" Bugun Ben Allah icin ne yaptim..sorusuna cevap aramalıyız..
Hayirli Aksamlar..

sahmaran

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Çok şükür Rabbim nasip ediyor 5 vakit namazımı kılıyorum bu rüyayıda sabah namazından sonra uyumuştum öyle gördüm şimdi bu rüya iyimidir gümüş iyi dediniz geri geleceğine yada benim için değilde onun içinmi iyiye işarettir bilemiyorum dua ediyorum istihareye yatıyorum ama hiç birşey görmüyorum maalesef her türlü tedbiri almama rağmen göstermeyen Allahım göstermiyor hani iyiyse iyi kötüyse kötü bileyim dedim sonra bu rüyayı görünce telaşlandım açıkcası uzun süre rüya görmedim sonra bu , Bilirim ki Rabbim kapısına geleni çevirmez Dua edin kabul edeyim demiş Açıkcası benim gücüm hiç birşeye yetmez duadan namazdan başka Acınası insan hali işte öyle yanıyorki yüreğim derdimden büyük Rabbim var diyorum Aşkı veren Rabbim özlüyorum bilenlerin bi kısmı vazgeç diyor bi kısmı vazgeçme sabır et diyorlar arafta kalmış gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum
Umarım iyidir umarım yüzüm güler Rabbim kimseye yaşatmasın benim yaşadıklarımı Allah herkesin gönlüne göre olanı hayırlı kılıp versin çünkü onun katında herşey mümkün herşey ''ol'' demesiyle varoluyor
Allah razı olsun iyi olur inşaallah
Sizede teşekkür ederim :)

Üst Alt