Hayatımın en zor günlerini geçiriyorum

cglaa16

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayatımın en zor günlerini geçiriyorum.. İnsanın psikoloji düzgünken basına ne gelirse gelsin etkilemiyor. Su anda basıma gelen birşey yok kendi kendime düşüne düşüne kafayı yemek üzereyim, korkuyorum bazen kendimden. Ne kadar da zayıfmıs psikolojim bir anda saran korku ve ne zaman yendim desem yeni bastan baslıyor. İçtigim ilaçlardan mıdır nedir aglayamıyorum bile. Her agrıda acile kosuyorum. Artık bıktı insanlarda benden, kimseyle paylasamıyorum. Rüyalarımdan cok korkuyorum, hergun 2-3 tane ruya goruyorum ve ne diyeyim hayır olsun.. Allah hayra cevirsin.. mutlu huzurlu saglıklı ibadetle dolu dolu omur versin, bana da isteyen tüm müslüman kardeslerime de.
duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
vakit-gecmeden-gunes-batmadan1.jpg

hayırlı akşamlar.. Hayatımın en zor günlerini geçiriyorum demiyelim de Bu günlerde zor günler geçiriyorum diyelim ...inşaAllah her birimiz gibi Hayat bu.
hayatımız boyunca hep kolay günler geçirecek değiliz ki Ya Hu..mesela önümüzdeki hafta hayatımın zor günlerinden yine bir tane daha zor An-lar geçireceğimi biliyorum..
ama bunlarda bu da geçecek Ya Hu..Geçer geçer geçer bunlarda geçer ve geçecek..Rabbime güvenyorum şükürler olsun Ona ...
Her zaman İçinde Bulunduğumuz zor durumun gelip geçici olduğunu aklımızdan çıkarmayalım.

Her gün yeni bir umutla başlayalım yaşamaya. Hayat güzel şeylere gebe...
Yarın için bir karar verin ,niyet edin; Yarın mutlu olmak istiyorum. Umut etmiyorum bizzat istiyorum ve çabalayacağım deyin.
Ve Niyet ettim ALLAH rızası için MUTLU olmaya ve etrafımda ki herkesi mutlu etmeye diye her gün böyle niyet ederek bu muhacir her sabah yeni bir umut, yeni bir heyecan ve mutluluk ,huzur ile günüme başlarım...
isterseniz bir deneyin ne dersiniz ..?Vakit Geçmeden Güneş Batmadan kendimize gelelim kendimize...

https://www.islamiforumlar.net/gonulden-gonule-dertleselim/30190-cok-zor-gunler-geciriyorum.html

https://www.youtube.com/watch?v=x6HXXy31PDk

Üst Alt