Selamun aleykum. Hayırlı evlilik için istihare konusunda yardımcı olurmusunuz? Ben evliliğe hazır olduğumu düşünüyorum ama hayırlı olup olmadığı konusunda tereddütler yaşadım. Rabbim hayırlı olmasını nasip etsin inşallah. Forumu sıklıkla takip ediyorum bu gibi konular da verdiğiniz tavsiyeleri de okumuştum. Yakınlarımdan birçok kişi ile istişare ettim. Dünyevi konuları esas alaraktan uygun olmayacağımızı düşünüyorlar. Örneğin iş konusu gibi bir konu. Ben hemşire olarak çalışmaktayım evlilik düşündüğüm kişi ise ticaretle uğraşıyor. Ailem ve yakınlarım da bu ve bunun gibi sebeplerden dolayı ılımlı bakmadılar bu konuya. istihare rüyalarında da başlarında sürekli bir sıkıntı içinde oluyorum ama sonrasında güzel şeyler görüyorum. Mesela dün bir rüya gördüm bir tencerenin içinde tavuk eti ve patates vardı. İkisi beraber tencerenin içinde haşlanıyordu. Patatesin rengi iyice sarı olmuştu. Ben işe gidecektim evden çıkarken anneannem bir poşetin içerisine o patates ve tavuktan koyuyordu. Onu aldim hızlı hızlı evden çıktım. Teyzemin evine gittim o da iftar yemeği için evine misafir çağırmıştı, baya bir kalabalık vardı. Hayır olsun inşallah. Dualarınızı ve tavsiyelerinizi eksik etmeyin lütfen. Selam ve dua ile allaha emanet olun.