içim acıyor, aldatıldım bana yardım edin

thornbury

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar,

Buraya üye oldum çünkü gördüm ki herkes burada tüm iyi niyetiyle, aşağılamadan, yargılamadan, yazıyor. Anlatmaya, bir şeyler duymaya ihtiyacım var. Kimseye anlatamıyorum çünkü, içimde büyüyor, içim acıyor.

Eşimle bir süredir sorunlarımız vardı. Babası vefat etti biz evlenmeden evvel. Annesi ve iki kız kardeşiyle birlikte aynı evde kalmaya başladı. Evlenmeden önce aynı evde kalmamı istedi annesiyle, ben sorunlar çıkacağını, mutlu olamayacağımızı söyledim. Ayrıldık. Sonra o aynı ev olmasa bile aynı apartman olsun istedi, ben de kabul ettim. Ama eşim, benim rahatımı düşünerek aynı apartmanı değil, bir paralel sokaktaki bir apartman dairesini tuttu. İlk zamanlarımız biraz benim kaprislerim, biraz da onun baskılarıyla çok zor geçti. Ailesinin kirasını da biz karşıladık. Bir takım mutfak masraflarını, faturalarını ve başka şeyleri de. Maaşı vardı kayınvalidemin, yine de karşıladık. Bunları sorun etmedim hiç. Ama işim dolayısıyla her gün 2 saat yol gidip geliyordum, çünkü ailesi orada oturuyordu, benim işim ise uzaktaydı. İşimin olduğu yere yakın iki ev tutsak, iki kirayı karşılamamız zor olacaktı. Bu arada düğünde annesinden hiç bir destek istemedik. Herşeyi kendimiz yaptık. Bana takılan bileziklere kadar kendimiz aldık. Benim ailemin bunlardan haberi yok. Ve uzaktalar, şahit olmadılar. Neyse, ilk 3-4 ay her gece onlara gittik, kendi evimize saat 10 gibi döndük. ben de ev işlerimi bitirir bitirmez 11 gibi uyuyakalıyordum yorgunluktan. Biraz bize de zaman kalsın istiyordum, her gün ben işten gelene kadar o uğrasın ailesine, görsün onları, sonra ben (eşimden 2 saat sonra evde oluyorum) geldiğimde kendi evimize gidelim istiyordum. zaten yeni gelinim, yemek yapmak istiyorum, ona hizmet etmek istiyorum. o hep iyi olacak güven dedi, ben çok sabırlı olamadım. ama annesine ve kardeşlerine hep iyi oldum, güler yüzlü oldum, hizmette kusur etmedim. her haftasonumuz beraber geçti. birbirimize vakit ayıramadık, ki biz çok uyumlu bir çiftiz. ben daha uyumlu bir çift görmedim. eşim dinine düşkündür, ibadetlerini yapmaya çalışır. bu da beni etkiledi açıkçası evlenirken. daha güvenilir olduğunu düşündüm. onu herkesten ayrı tuttum, zevklerine uyum sağladım, kendi annemle sık görüşmezken, onun annesiyle neredeyse her gün görüştüm. iki sene bu böyle gitti. kendimize de vakit ayırdık tabi ara sıra. bir şeyler yaptık beraber, gezilere gittik. ama ailesini de asla yanlız bırakmadık. ben gitmek istemesem de gittim. yapım gereği annesi bir şey dediğinde hayır diyemiyorum, hiç diyemedim.

Ramazan ayından önce, büyük kız kardeşi nişanlandı. ve eşim de annesi ve küçük kız kardeşi için endişelenmeye başladı şimdi görümcem gidince onlar yanlız kalacak diye. ama bu sırada da o kadar bunalmıştı ki sorumluluktan, kendisi de değişmeye başladı. açıkça da söyledi, hiç kendimi düşünmedim, artık bencil olacağım, kendimi düşüneceğim dedi. ben de zaman verdim ona, olur dedim, bunalımdır, geçer. Arkadaşlarıyla çıktı sık sık, ses etmedim. ama maalesef arkadaşları da temiz insanlar değilller. Aldatmayı marifet sayan, yapmayanı da kınayan insanlar. eşim de yakışıklıdır, hep ona bunu söyleyerek kendine güvenini arttırdılar.

sonra Ramazan'da benim tatilim vardı, beni annemlerin yanına gönderdi. bir süre ayrı kaldık ve beni çok çok az aradı. hep dışarı çıktı arkadaşlaıyla, önemsemedim. Ramazan dedim, oruç halde ne yapabilir ki? ama bu sıralarda uzaklaştı benden, hissettim. ben anlayışlı davrandım, kapris yapmadım, sitem etmedim aramadı diye. zaten annemlerdeyim, endişe edecek bi şeyi yoktur, o yüzden aramıyordur dedim. sonra bayram geldi ve eşim de ailesi de bayrama memleketimize (annemlerin olduğu yere) geldiler. eşimi daha da değişmiş buldum. tuhaf davranıyordu. bana altlı üstlü oturma konusunu açtı. istemedim, hep iç içe olursak bize bir şey kalmaz diye korktum. ama dedim, daha sık gideriz, sen daha çok orada durursun. öyle olmuyor, onlar orada yanlız ve mutsuzken ben mutlu olmaıyorum dedi.bir gece, telefonuna saat 2 gibi kayıtlı olmayan bir numaradan çağrı geldi ve ben numarayı kaydettim, şüphelendim zaten değiştiği için. ama hiç aramadım. sonra, benim kendi ailemle ilgili sorunlar çıktı. annem ve babam boşanacak oldular ve ben tatilimin son haftasını da onlaın yanında geçirmeye karar verdim. o, ailesiyle geri döndü. bu sırada da çok nadiren aradı beni, soğuktuk zaten. boşanmaktan falan bahseder olduk.

ben geri döndüğümde, ailemin sorunları hallolmuştu. Çok şükür vazgeçtiler boşanmaktan. ama bizim sorunlarımız devam etti. kız kardeşi evlendi, o endişelendi annesi ve küçük kardeşi için. çok tartıştık, çok kavga ettik, ben boşanalım dedim, o olmaz dedi. bana söz verdin evlenirken, alt üst oturmayı kabul et dedi, benim onu anlamadığımı, annesini annem gibi görmediğimi söyledi. görebilseydim, böyle olmazmış. bir gün iyi, üç gün kötü olduk. ama hiç bir zaman ayrılmak istemedi. ama çözemedik de. ama dışarı çıktı yine arkadaşlarıyla. ben evde kaldım hep. sonra bir hafta sonu düzeldik gibi oldu, çok güzel bir hafta sonu geçirdik. pazar akşamı ailesini kız kardeşinin evinden almaya gitti arabayla. ben de o yoldayken bi şey demek için onu aradığımda telefonu meşguldü. içime bi ateş düştü ve kötü hissettim. ama uyudum. o geldi, yanıma yattı ve telefonunu yanıma koydu. onun saatini kuruyorum çünkü. sabah uyandım, normalde sabah namazını kılarım, hazırlanır, işe giderim. ama o sabah telefonuna bakmak istedim kiminle konuşmuş diye. açtım, yarım saat konuşulmuş, kayıtsız bir numara. kendi telefonuma kaydetmek istedim, yazarken numarayı, baktım zaten kayıtlı. o bayram zamanı arayan numara. aradım onun telefonundan. meşgul yaptı, mesaj geldi, ben de tam namaza kalkmıştım diye. sonra tekrar aradım, açtı ama ses vermedi. ben de eşimi uyandırdım. açıkla dedim neler oluyor.

bir kız Ramazanın sonuna doğru eşimi aramış. Bir yerde çalışıyormuş, orada çalışırken eşimi görmüş, hoşlanmış. aramış eşim evli olduğunu söylemiş. ama bir süre sonra kız tekrar aramış. konuşmuşlar telefonda. kız onu sevdiğini söylemiş, bir şey beklemediğini falan da söylemiş heralde. ama baya konuşmuşlar. yani ben ailemin yanındayken, beni aramazken, o kızla saatlerce telefonda görüşmüşler. mesajlaşmışlar defalarca. ve bir kez de bir cafede buluşmuşlar. eşim bizim sorunlarımızdan bahsetmiş ve kız da ona hak vermiş. benim yerimde olmak istediğini söylemiş. yani flört etmişler. daha fazlası olmamış. bir süre sonra eşim ona görüşmelerinin yanlış olduğunu söylemiş, o da ayda bir kez bari görüşelim demiş. sonra o ailesini almaya gittiği gün, kız mesaj atmış eşime konuşalım diye. eşim de yoldayken aramış. kıza görüşmeyelim artık, olmuyor yanlış demiş. Allah'a yönel demiş. kız da çok üzülmüş. ağlamış falan galiba, eşim de kıyamamış, sonra konuşuruz yine demiş. ve eve gelince de çağrı bırakmış ona.

ben çok kırıldım. çok üzüldüm. eşim de üzüldü. hata gibi görmediğini söyledi.ben boşanmak istediğimi, bunu kaldıramayacağımı söyledim. sonuçta ben de çok mutsuzdum ama kimsede teselli aramadım. onun için neler yaptım, o bana bunu reva gördü. bütün gün ağladım. eşim kıza bir daha asla görüşmeyelim demiş, eşim öğrendi demiş. sonra tövbe etti, bir daha olmayacağını söyledi. ama ben atamıyorum. acım hiç azalmadı. yüzüne bakamıyorum eşimin sanki ben bir şey yapmışım gibi. kıza bir takım mesajlar attım, dayanamadım, "yuvamı yıktın, beni mahvettin" gibi. cevap vermedi. istemeden kıza beddua ettim. ağzımdan çıktı acıyla. eşim de çok ağladı. beni sevdiğini söyledi. çok üzüldü olana bitene. ama ben aşamıyorum, içim ferahlamıyor. namaz kılıyorum, dua ediyorum ama hala acıyor. ve istemeden o kızdan nefret ediyorum. bunları aşmak için ne yapabilirim? çok uzun oldu ama nolur bana her konuda yardım edin. çok ihtiyacım var birilerine anlatmaya. çok kötü içim. acıyor, geçmiyor. iki lokma boğazımdan geçmiyor. nasıl unutucam? nasıl normale döücem? ve eşim affedilmeyi hakediyor mu? nolur bana yardım edin.

Allah herkesten razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim Hosgeldiniz..
Yazinizi okudum cook uzuldum ama gordugum kadar esiniz, imanli, vicdanli ve sizi cook seven biri..
Kardesim hepimiz insaniz!!Seytan bir bos animizi yakaladigi an nefsimiz ile bir olup bizi cirkinlige cekmekten geri durmuyor!!
hem daha ileriye gitmeden esiniz olayi durdurmus!!bu herkesin harci degil.. bir noktaya varildiginda DUR demek iman, vicdan isi..
Hem esiniz tövbe etmis..

"kiza görüşmeyelim artık olmuyor yanlış demiş. Allah'a yönel demiş. kız da çok üzülmüş. ağlamış falan galiba eşim de kıyamamış"

gordunuzmu esiniz bu noktada bile Ona dogruyu anlatmaya calismis.. belkide Ona teblig edebilirim bu cirkin yoldan gitmesini onliyebilirim diye
saatlerce konusmus..onun ilk once guvenini kazanmaya calismistir..
Kardesim biz Onun niyettini bilemeyiz..sadece davranislarini sorgulayabilirsiniz..
Her Neyse olan olmus mu diyelim bundan sonrasi onemli..
Allah Yardimciniz olsun...

Olanlari degistiremezsiniz sadece kendi ruh ve beden sagliginizi ve aile mutlulugunuzu bozabilirsiniz..bir kus beyinli, nefis insani olan bir zavalli
KIZ baskasinin evliliginde ,mutlulugunda gozu olan seytana uyan bir gafil icin deger mi???
Onu kendi coplugune ve kendi degerine birakin da Siz bundan sonra ne yapacaginizi sakin bir kafa ile yurek ile bir dusunun..

Size gore Aldatıldığınızı öğrendiğinizde gitmek mi zor kalmak mı? Ona tekrar güvenebilmek mümkün mü?
iste su an onemli olan bunlardir!!

İlişkide sadakatsizlik durumunda aldatıldığını öğrenen bir kadın için açık ya da bastırılmış öfke kaygı bozukluğu ya da depresyon oluşma ihtimali çok yüksek...
O yuzden ilk once Sakin olun!!Sakinleşin Lutfen..
Bu durumda olan bazi Hanim kardeslerim der ki Kafayi yiyecegim...
Kimin icin? deger mi?
Kafayi yerseniz Sen zaten delinin biri idin der Masum iken bir de suclu durumuna dusersiniz...
Ilk once kendi maddi manevi ruhsal sagliginiz onemli..
Ucaklarda dikkat ettiniz mi ucak dusme ihtimali anlatilirken ilk once oksijen maskesini kendinize sonrada cocugunuza takmanizi isterler!
Ben buna hep sasardim bu BATI alemi ne kadar acimasiz diye..
Fakat Bati Dogu degil de en mantikli oldugunu Zaman bana gosterdi..

Su an koruyucu Anneyim.. kendi genc KIZIM da var.. onlara yardimci olabilmem icin ilk once benim cook guclu saglikli ve direncli olmam gerektigini anliyorum..
Siz de esinizi bu cirkin olaydan kurtarmak istiyorsaniz ilk once guclu olmalisiniz!
Seytan onun ayagini kaydirmis..Sizin nefsiniz ile de oynamasina Lutfen musaade etmeyin..
Benim soyle bir siarim var..Sevdiklerimi Seytana kaptirmam diye...
O yuzden ilk once Sakinlesin ve bu durumu esiniz ile acikca ve samimiyet ile konusun....

Ve lutfen bu konuyu ailenize cevrenizdekilere simdilik anlatmayin!!
Neden mi? Cunku:
Çevreden gelen baskılar da ruh halini fazlasıyla etkiliyebilir!!
Bu baskıyı yaratan çevre özellikle aile tabii. Çoğunlukla geleneksel ailelerde “yuvanı koru” şeklinde yapılan baskı bazen “boşan” dayatmasına da dönebiliyor...
Erkek adamdir yapabilir gibi celiskilere su an hic ihtiyaciniz yok! Sizin icinde bulundugunuz durumu anca Siz ve esiniz anliyabilir ve cozmeye calisabilir....
Oysa aldatıldığınızda her ne kadar öfke duyuyor olsaniz da tüm sıkıntıları göze alarak çok zorluklardan sonra kavustuk dedigin insanı bir çırpıda
bırakıvermek söylendiği kadar kolay olmayabiliyor...
Bu olayi SAKIN! size kisisel veya sizin eksikliginizden dolayi yaptigini dusunmeyin..bu dogru degil..
bu sadece Onun eksikliginden ve bir ara dustugu bosluktan olabilir..
O Sizi sevmiyor olsa idi Sizin ile evlenmezdi..hemen bosanmak isterdi..
Esinizin yaptigi bu davranis inanin Sizden cook ona kendisine Zarar vermis!Onu acitmistir.. bunu kabul etmesede vicdaninda o eziklik hep kalacaktir!!

Ben esini aldatan kadin erkek olsun kIZMAK-tan ziyade ACIYORUM...
bir anlik nefsin Zevki icin insanin kendini Ruhunu kirletmesi ve o
leke ile butun hayati boyunca vicdaninda bir yuk gibi tasimasi..
ne kadar agirdir kim bilir..

su an sorun peki Ona nasıl artik güvenebilirsiniz?
Evliliğinizi bitirip bitirmeme kararı aslında duygularınızdan çok düşüncelerinize ve inançlarınıza bağlı.
Onu hala seviyor olabilirsiniz. Aranızda koparılamayacak bir bağ olduğuna da inanabilirsiniz.

Elbette ayrılığı boşanmayı düşünmüyor olabilirsiniz. Ancak şu soruyu kendinize sormalısınız:
Evliligime gerek cinsellik gerekse de duygusal olarak kaldığı yerden devam etmem mümkün mü?
Her ne kadar ilişkinizi her şey 'normal'miş gibi sürdürmek isteseniz de cinsellikten bir sureligine soğumanız gayet doğal.
Bu durumda cinselliği bir süre askıya alıp güven duygusunu yeniden geliştirecek kucaklaşmalara ağırlık vermek ona karşı yaşadığınız
soğumayı aşmanız icin onu bastan yeniden tanimaya calismak guven duygunuzu kazanmaya yardımcı olabilir.

Elbette bu dönemde eşinizin tutumu ve desteği de ilişkinin sürüp sürmeyeceği konusunda netleşmeniz açısından size yol gösterecektir...

Kardesim ne siz deli olun nede sevdiginiz esinizi delirtin, elinize hic bir sey gecmez!
Aldatilan esler intikam almak icin dusundukleri kadar yuvalarini kurtarmak icin dusunselerdi eminin bir cikar Yol bulabilirlerdi..
Allah esinize hidayet versin diye Dua edin kardesim!nefsine yenik düşme hayat bir imtihan belki de esinin bu durumu ile imtihan edildigini unutma.. ve Seytana uyma..
Dogru olani yap..
esini de kendini de kurtarmak icin Allah a yoneldin Ondan yardim isteeyin..
Seytanin yuvanizi dagitmasina oyle kolaayca izin vermeyin...Sakinleşmeyi bekleyin

Mevlâ görelim neyler.Neylerse güzel eyler.
Sen Hakk'a tevekkül kıl. Sabreyle ve râzı ol.
Mevlâ görelim neyler.Neylerse güzel eyler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Eyy Rabbim!!Sensin bizi yaratan sensin her an bizim yanımızda olan her darlığın sonu selamettir bilirim ..
Eyüp sabrı ver bizlere yarab çekebileceğimiz kadar yükle bizlere..
Şerden beladan kötü niyetli arkadaş ve insanlardan
gözden nazardan büyücülerin şerrinden bizleri koru..
Bizleri doğru yoldan ayirma..
Nefsine Kul kole olmus zavalli insanciklari ISLAH eyle...
hanemizde dua ,huzur, mutluluk,bereket sağlık sıhhat afiyet hayırlı kazancı nasip eyle evlatlarımızdan utandırma saygıyı sevgiyi
tüm güzel olan her şeyi bizlere nasip eyle elhamdülillah rabbelalemin .
Göz açıp kapayıncaya kadar, hatta ondan daha az bir zaman bile bizi nefsimizin eline bırakma! amin...

thornbury

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz, önerileriniz ve duanız için. zaten bu yüzden buraya yazmak istedim. belki nefretim azalır, belki içim biraz ferahlar diye. Allah'a yönelicem, beni ferahlatması ve nefreti alması için dua edicem. çok teşekkürler.

BİrDeM

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba ben nette gezinirken tesadüf gördüm bu konuyu. Kardeşim bana sorarsan hiç sıkma canını, bende aynı şeyleri yaşadım ben de 9 senelık evlıyım ve 5 yaşında bı kızım var. Fakat kızım babasına çoook düşkün AŞIRI SEVİYOR ONU. BU NEDENLE, elın kadını yuzunden kızımı babasından ayırmadım. Her nekadar karşımdaki vicdansız da olsa ben kızıma kıyamadım, babaya en muhtaç oldukları zamanlar onları koparmaya vicdanım izin vermedi. Bence kendini ondan mahrum bırak kendıne çekı duzen ver. Eğer eşin seni seviyorsa boşanma, tabi sen de onu seviyorsan, bir süre güven sorunu olacaktır BİR SÜRE FAKAT ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIR. ALLAH HER ZAMAN HAKLININ YANINDA OLACAKTIR. O NA SIĞIN DUALARINLA YARDIM İSTE SONUNDA KAZANAN VE MUTLU OLAN SEN OLACAKSIN İNŞALLAH

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba ben nette gezinirken tesadüf gördüm bu konuyu. Kardeşim bana sorarsan hiç sıkma canını , bende aynı şeyleri yaşadım ben de 9 senelık evlıyım ve 5 yaşında bı kızım var. Fakat kızım babasına çoook düşkün AŞIRI SEVİYOR ONU. BU NEDENLE, elın kadını yuzunden kızımı babasından ayırmadım. Her nekadar karşımdaki vicdansız da olsa ben kızıma kıyamadım, babaya en muhtaç oldukları zamanlar onları koparmaya vicdanım izin vermedi. Bence kendini ondan mahrum bırak kendıne çekı duzen ver. Eğer eşin seni seviyorsa boşanma, tabi sen de onu seviyorsan, bir süre güven sorunu olacaktır BİR SÜRE FAKAT ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIR. ALLAH HER ZAMAN HAKLININ YANINDA OLACAKTIR. O NA SIĞIN DUALARINLA YARDIM İSTE SONUNDA KAZANAN VE MUTLU OLAN SEN OLACAKSIN İNŞALLAH

Allah Senden RAZI olsun kardesim HIZIR as. gibi yetistin..
Rabbim de seni en dar aninda rahmetti ile kurtarsin ins..
cunku bu meseleyi anca yasiyanlar bilir ve canli guzel bir ornek oldugun icin Size yurekten Dua ettim..

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Andolsun zamana ki, insan gerçekten ziyan içindedir.
Ancak, iman edip de sâlih ameller işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye edenler, birbirlerine sabrı tavsiye edenler başka (Onlar ziyanda değillerdir).

BİrDeM

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz

Allah Senden RAZI olsun kardesim HIZIR as. gibi yetistin..
Rabbim de seni en dar aninda rahmetti ile kurtarsin ins..
cunku bu meseleyi anca yasiyanlar bilir ve canli guzel bir ornek oldugun icin Size yurekten Dua ettim..

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Andolsun zamana ki, insan gerçekten ziyan içindedir.
Ancak, iman edip de sâlih ameller işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye edenler, birbirlerine sabrı tavsiye edenler başka (Onlar ziyanda değillerdir).

Allah c.c cümlemizden razı olsun kardeşim sizde çoook güzelce moral vermişsiniz ben bile moral buldum. İnsan insana muhtaçtır keşke elimizden daha fazlası gelseydi.
Aldatılmanın ne kadar üzücü bir hal olduğunu biliyorum. Ancak, yinede karar bu acıyı yaşayan kardeşimindir. Kararsız kalmak ise insanı çok yıpratır. Yaşadığınız durumda tek bir çözüm olmayabilir yani doğru bir tane değildir her zaman. En doğru kararı siz vereceksiniz. Hiç kimse sizi verdiğiniz karadan dolayı suçlayamaz. Çünkü bu hayat sizin hayatınızdır. Önemli olan iç huzurunuzdur.

Benim o çok güzel yuvamı KİMSE YIKAMAZ diyerek teselli bulmaya çalışın. Sonradan uzunca bir süre daha korkularınız devam eder. Aynı şeyi tekrar yaşamaktan korkarsınız. Fakat sevgi sözcüğünü unutmayın. Sık sık abdest alın. Namaz çok güzel bir dirilme yöntemidir. İbadet size her acınızı unutturmasa da yaraların çabuk ve kolay iyileşmesine yardımcı olur. Kuran, Namaz ve dua bu üçlüye dikkat!!! Bunları hiç bırakmayın. Çokca meal okuyun Allah c.c bize ne söylüyor ona kulak verin . Abdest alın ruku ve secdeye varın. Bu ilaçları mutlak kullan kardeşim Allah Yar ve yardımcın olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ahh kardesim bu moralden ote her gun yasanan ACI olaylar ve bunun gunahini masum cocuklar oduyor..
begendiginize sevindim lakin bu yazdiklarim yillarin tecrubesi desek..
Her gun evime is yerime gelip aldatilan hanim kardeslerimize yardimci olmaktayiz...
Aldatmayi kaldiramayip esinden ayrilanlarin sonucunu da esi ile uzlasmaya gidenlerinde sonucunu gorduk...
lakin tek fark bu Bati da yasadigim icin bu aldatilan Hanimlar gayri Muslim..
ama Bizler Muslimaniz Elhamdullilah iste ayni seylerin bizim Musliman kardeslerimizde olmasi beni ziyadesi ile acitiyor..

“Ve O her nerede olursanız sizinle beraberdir.”(Hadid sr:4).
Allahin cc. bu cirkin haal ve davranisi goremedigi bir yer bulursaniz buyrun esinizi aldatin.. ama Alemlerin Rabbinin huzurunda o cirkin seytani olayi yaparken hic mi Allah tan korkmuyorsunuz?

AIDS ve Cinsel yolla bulaşan hastalıklar ..Prostat Kanseri nerden geliyor saniyorsunuz?
Uyanin Allahaskina uyanin artik Rabbim zinaya bile yaklasmayin diye buyuruyorsa bunun bir cok hikmetti ve bizim icin faydasi var.. bizleri korumaya calisiyor halen anlamiyormusunuz?
bizlerin neslini nesebini aklimizi imanimizi insanligimizi haysiyet ve serefimizi korumaya bizi bizden kurtarmaya calistigini FARK etmiyormusunuz?
esini aldatanlarin dunyevi ve ahiretteki sonuclarini mi yazmami istiyorsunuz.. yazayim.. bu aldatilma olayini harap YIKILMIŞ hayatlarini sahitlerini mi getireyim..
Uyanalim artik! Seytanin oyuncagi olmiyalim lutfen.. Allah Rizasi icin bu cirkin isi yapanlari tevbeye cagiriyorum..

yinede karar bu acıyı yaşayan kardeşimindir. Kararsız kalmak ise insanı çok yıpratır..Ya Kurtaracaksiniz yada her seyi YIKIP cekip gideceksiniz...
çok değerli bir takınız mesela bir pırlanta takınız çamura düşse o çamur oldu artık kullanmam diye çamurun içinde bırakıp gider misiniz ?
yoksa alıp yıkayıp temizleyip kullanır mısız ?

gecenlerde burada cok saliha bir nenemi cumadan ziyarettine gitmistim.. baktim ekmegi YIKIYOR..
Ahh ne yapiyorsun niye YIKIYORSUN diye sordum.. Bahcede yere dustugunu soyledi alip yikayip yiyecegim dedi..
ama olur mu ki dedim.. o da bana tebessum ederek Ahh benim Deli KIZIM utngc..
Allah-in nimetti yere dustu diye cope mi atayim dedi..
Dusen kaldirilmaya degerse Kaldirilip, temizlenir ve Allah-in nimetti diye tekrar bas taci edilir..brrvo
aslinda o ekmek ile birlikte bize nimet olarak verilen degerlerin kiymettini bilmedigimizi anlatmaya calisiyordu..

thornbury

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Her birinizden tek tek Allah razı olsun. Kardeşlerimin de dediği gibi, en iyi yaşayan bilir. Ben yanlışa düşen eşim için dua ediyorum çok. Allah bir daha onu yanlışa düşürmesin diye. Olay olduğundan beri o da ibadetlerine daha düşkün. Dün dedim ona, "Namazlarımızı ihmal etmeyelim, onlar bi kalkan gibi insanı korur, günahlardan uzak tutar" dedim. Dualar ediyorum Allah benim ve benim durumumda olan herkesin yar ve yardımcısı olsun diye. Çok şükür inançlı insanlarız. değilse, bunu kaldırmak çok zor.

Eşim değerli bir insan. Benim için de değerli, insan olarak da gerçekten değerli. Bu yüzden kıyamadım, bitiremedim. Kararımı bu yönde kullandım. Hem Allah evliliklerin bitmesini istemez. Ama güven sorunumuz var, istemeden de olsa. Bu biraz zaman alacak galiba. Tabi gelecek endişem de var. Gelecekte tekrar yaşarsam bunu diye. Rabb'im yanımda olsun, ben herşeyi aşarım inşallah. Size çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Kardeşlerimin de dediği gibi, en iyi yaşayan bilir. Ben yanlışa düşen eşim için dua ediyorum çok. Allah bir daha onu yanlışa düşürmesin diye. Olay olduğundan beri o da ibadetlerine daha düşkün. Dün dedim ona, "Namazlarımızı ihmal etmeyelim, onlar bi kalkan gibi insanı korur, günahlardan uzak tutar" dedim. Dualar ediyorum Allah benim ve benim durumumda olan herkesin yar ve yardımcısı olsun diye. Çok şükür inançlı insanlarız. değilse, bunu kaldırmak çok zor.
selamu aleyküm, buradaki tüm yazıları okudum allah yar ve yardımcınız olsun inş.
yeryüzünde dertsiz birtek mezar taşı varmış, onada gelmiş köpek hacetini yapmış :(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
esimbenialdatiyorygy.jpg

selamu aleyküm, buradaki tüm yazıları okudum allah yar ve yardımcınız olsun inş.
yeryüzünde dertsiz birtek mezar taşı varmış, onada gelmiş köpek hacetini yapmış :(

Adminim iyi hos demissiniz de buradaki dert Bizim kendi ellerimiz ile yaptigimizdan nefis ve seytana uymaktan kaynaklanan bir sorun..
Allah cc. Yar ve yardimcisi olsun..
Ey Allah ım Hidayete erdikten doğru yolu bulduktan sonra, nefsine ve şeytana uyanlardan, ayağı kayanlardan eyleme bizi ! amin..

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Adminim iyi hos demissiniz de buradaki dert Bizim kendi ellerimiz ile yaptigimizdan nefis ve seytana uymaktan kaynaklanan bir sorun..
Aminn.
evet hocam orası öyle,de erkeklerin yaptığı hatalar neticesinde üzülen yani dertlenen kim oluyor tabiki eşler, bende bunu ima etmiştim zahten
gghhn.. ç...yanlışmı olmuş yanlışım varsa düzeltin lütfen :tamam:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aminn.
evet hocam orası öyle,de erkeklerin yaptığı hatalar neticesinde üzülen yani dertlenen kim oluyor tabiki eşler, bende bunu ima etmiştim zahten
gghhn.. ç...yanlışmı olmuş yanlışım varsa düzeltin lütfen :tamam:.

est adminim.. sadece Dert ile Sorunu karistirmiyalim dedim..
Dert Allah tan gelir.. evladini kaybedersin, engelli cocugun olur Yani Takdiri ilahi..
ama kusur, Sorun biz kendi ellerimiz ile kendimize ve sevdiklerimize yaptiklarimizdir.. diye dusunuyorum..
"bir insanın kendi kendine yaptığını cümle âlem bir araya gelse yapamaz”
insan kendi kendini hem vezir yapar hem de rezil..hy..
ama bu kardesimiz gunah sokaginin cikmazina girmeden hemen guzel bir donus yapmis Elhamdullilah..

Kula bela gelmez Hak yazmadıkça
Hak bela vermez kul azmadıkça...

Hak Kulundan intikamı Kulu eliyle alır
İlmi Hak’kı bilmeyenler,onu Kul yaptı sanır.

Cümle Eşya Halık’ındır ...Kul eliyle işlenir
Emri Bari olmadıkça sanma bir çöp deprenir.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz

est adminim.. sadece Dert ile Sorunu karistirmiyalim dedim..
Dert Allah tan gelir.. evladini kaybedersin, engelli cocugun olur Yani Takdiri ilahi..
ama kusur, Sorun biz kendi ellerimiz ile kendimize ve sevdiklerimize yaptiklarimizdir.. diye dusunuyorum..
"bir insanın kendi kendine yaptığını cümle âlem bir araya gelse yapamaz”
insan kendi kendini hem vezir yapar hem de rezil..hy..
Rica ederim hocam, şahsen ben dertlerimle sorunlarımı bir tutarım,da onedenle öyle yazdıydm.
tabiki kendi yarattığımız sorunları allahın izniyle kendimiz çözebiliriz ama allahtan gelene şükretmekten başka birşey yapamayız, peki bu sorunları nasıl yaratıyoruz? bu sorunlar bize kim tarafından geliyor?
allah cc istemese bizbu sorunları yaşarmıyız? tabiki yaşamayız ohalde demekki hepsi imtihandan ibaret:bilmemm:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Siz oyle bir tutuyorsunuz ben ise ayri kefede tutuyorum..
Değiştirebileceklerim ve Değiştiremiyeceklerim.. yani
Değiştiremiyeceklerim ile bosuna ugrasip Değiştirebileceklerimi ihmal etmem..

mesela kaybediklerimi geri getiremem!! ama onun yerine daha kaybetmediklerimin kiymettini bilir onlari en guzel sekilde korumak, yetistirmek icin elimden geleni yaparim..

"Allah cc istemese biz bu sorunları yaşarmıyız? tabiki yaşamayız ohalde demekki hepsi imtihandan ibaret" birazi oyle birazi da degil..
Bu konuda kelebegin hikayesini bilirmisiniz..?
neyse kafanizi karistirmayayim.. zaten birazdan da Vaktin CUMASI icin Camii yollarina koyulacagim ins..

Allah'ım Bana Değiştirebileceğim Şeyleri Değiştirebilmem İçin Güç,
Değiştiremeyeceklerime Katlanabilmem İçin Sabır..
İkisini Birbirinden Ayırabilmem İçin de Akl-ı Selim İhsan Eyle...
amin..

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
dediğiniz gibi olsun hocam size hayırlı cumalar allah ibadetinizi ve dualarınızı kabul etsin inş.

alemra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm tüm yazıları okudum ne güzel söylemişsiniz düşenin halinden düşen anlar...ThornBruy Kardeşim şimdi burada 10000 üye varsa 9000 inde vardır senin derdinden sana garanti veririm. Ama sana kesin söyleyebileceğim tek şey var acın geçecek ve eski normal haline döneceksin emin ol. Hiç bir acı yok ki ilk tazeliğini korusun aynı ölçüde sızlasın ve kabuk bağlamasın. Yoksa nasıl yaşardı insaoğlu? Belliki zamanı var daha yaranın kabuk bağlamasına...Şimdi canın acıyacak düşündükçe acıyacak zamanla hayat daha acı keder vermesin hayat kavgası koşuşturmalar sorunlar derken eşinle kenetleneceksiniz birbirinize. Arada sırada aklına gelir olacak acın. Ve böyle böyle sızısı dinecek seni temin ederim...Nerden biliyorsun dersen kendimden...Aynısını hamileyken yaşadım ben en duygusal zamanlarımda zor oldu affetmem ama oldu...Şu anda çok mutlu bir aileyiz. Allah Tez zamanda senin yaranada şifa verir İNŞALLAH...

BİrDeM

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Her birinizden tek tek Allah razı olsun. Kardeşlerimin de dediği gibi, en iyi yaşayan bilir. Ben yanlışa düşen eşim için dua ediyorum çok. Allah bir daha onu yanlışa düşürmesin diye. Olay olduğundan beri o da ibadetlerine daha düşkün. Dün dedim ona, "Namazlarımızı ihmal etmeyelim, onlar bi kalkan gibi insanı korur, günahlardan uzak tutar" dedim. Dualar ediyorum Allah benim ve benim durumumda olan herkesin yar ve yardımcısı olsun diye. Çok şükür inançlı insanlarız. değilse, bunu kaldırmak çok zor.

Eşim değerli bir insan. Benim için de değerli, insan olarak da gerçekten değerli. Bu yüzden kıyamadım, bitiremedim. Kararımı bu yönde kullandım. Hem Allah evliliklerin bitmesini istemez. Ama güven sorunumuz var, istemeden de olsa. Bu biraz zaman alacak galiba. Tabi gelecek endişem de var. Gelecekte tekrar yaşarsam bunu diye. Rabb'im yanımda olsun, ben herşeyi aşarım inşallah. Size çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun.

Allah c.c sendende razı olsun, yardımcın olsun

Paramparça1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ahh kardesim bu moralden ote her gun yasanan ACI olaylar ve bunun gunahini masum cocuklar oduyor..
begendiginize sevindim lakin bu yazdiklarim yillarin tecrubesi desek..
Her gun evime is yerime gelip aldatilan hanim kardeslerimize yardimci olmaktayiz...
Aldatmayi kaldiramayip esinden ayrilanlarin sonucunu da esi ile uzlasmaya gidenlerinde sonucunu gorduk...
lakin tek fark bu Bati da yasadigim icin bu aldatilan Hanimlar gayri Muslim..
ama Bizler Muslimaniz Elhamdullilah iste ayni seylerin bizim Musliman kardeslerimizde olmasi beni ziyadesi ile acitiyor..

“Ve O her nerede olursanız sizinle beraberdir.”(Hadid sr:4).
Allahin cc. bu cirkin haal ve davranisi goremedigi bir yer bulursaniz buyrun esinizi aldatin.. ama Alemlerin Rabbinin huzurunda o cirkin seytani olayi yaparken hic mi Allah tan korkmuyorsunuz?

AIDS ve Cinsel yolla bulaşan hastalıklar ..Prostat Kanseri nerden geliyor saniyorsunuz?
Uyanin Allahaskina uyanin artik Rabbim zinaya bile yaklasmayin diye buyuruyorsa bunun bir cok hikmetti ve bizim icin faydasi var.. bizleri korumaya calisiyor halen anlamiyormusunuz?
bizlerin neslini nesebini aklimizi imanimizi insanligimizi haysiyet ve serefimizi korumaya bizi bizden kurtarmaya calistigini FARK etmiyormusunuz?
esini aldatanlarin dunyevi ve ahiretteki sonuclarini mi yazmami istiyorsunuz.. yazayim.. bu aldatilma olayini harap YIKILMIŞ hayatlarini sahitlerini mi getireyim..
Uyanalim artik! Seytanin oyuncagi olmiyalim lutfen.. Allah Rizasi icin bu cirkin isi yapanlari tevbeye cagiriyorum..

yinede karar bu acıyı yaşayan kardeşimindir. Kararsız kalmak ise insanı çok yıpratır..Ya Kurtaracaksiniz yada her seyi YIKIP cekip gideceksiniz...
çok değerli bir takınız mesela bir pırlanta takınız çamura düşse o çamur oldu artık kullanmam diye çamurun içinde bırakıp gider misiniz ?
yoksa alıp yıkayıp temizleyip kullanır mısız ?

gecenlerde burada cok saliha bir nenemi cumadan ziyarettine gitmistim.. baktim ekmegi YIKIYOR..
Ahh ne yapiyorsun niye YIKIYORSUN diye sordum.. Bahcede yere dustugunu soyledi alip yikayip yiyecegim dedi..
ama olur mu ki dedim.. o da bana tebessum ederek Ahh benim Deli KIZIM utngc..
Allah-in nimetti yere dustu diye cope mi atayim dedi..
Dusen kaldirilmaya degerse Kaldirilip, temizlenir ve Allah-in nimetti diye tekrar bas taci edilir..brrvo
aslinda o ekmek ile birlikte bize nimet olarak verilen degerlerin kiymettini bilmedigimizi anlatmaya calisiyordu..

Çok güzel yorumunuz. Kiyaslamalarınızı çok begendim. Malesef bende şu an bu acı durumdayım. Eşimi afetmek yolundayım ama içim içimi kemiriyor adeta. Canım çok acıyor. Allahım kimselere böyle utanç verici bi olay yaşatmasın inşaAllah.
Bugün 5 gün oldu ben öğreneli ve hala çıldiracakmışim gibi içim acıyor.

Selamun Aleyküm tüm yazıları okudum ne güzel söylemişsiniz düşenin halinden düşen anlar...ThornBruy Kardeşim şimdi burada 10000 üye varsa 9000 inde vardır senin derdinden sana garanti veririm. Ama sana kesin söyleyebileceğim tek şey var acın geçecek ve eski normal haline döneceksin emin ol. Hiç bir acı yok ki ilk tazeliğini korusun aynı ölçüde sızlasın ve kabuk bağlamasın. Yoksa nasıl yaşardı insaoğlu? Belliki zamanı var daha yaranın kabuk bağlamasına...Şimdi canın acıyacak düşündükçe acıyacak zamanla hayat daha acı keder vermesin hayat kavgası koşuşturmalar sorunlar derken eşinle kenetleneceksiniz birbirinize. Arada sırada aklına gelir olacak acın. Ve böyle böyle sızısı dinecek seni temin ederim...Nerden biliyorsun dersen kendimden...Aynısını hamileyken yaşadım ben en duygusal zamanlarımda zor oldu affetmem ama oldu...Şu anda çok mutlu bir aileyiz. Allah Tez zamanda senin yaranada şifa verir İNŞALLAH...
Bu acının birgün dineceğini yaşayan birinden duymak içimi rahatlattı.
Şu an sanki bu acıyla yaşayamam gibi geliyor ama Eşime ve çocuklarıma olan sevgimle inşaAllah bende bu acıyı en kısa zamanda atlatırım.
Mevlan tüm darda olanları en kısa zamanda feraha ulaştırır inşaAllah !!!

Üst Alt