İçimdeki sıkıntıyı gidermek için ne yapmalıyım? Birde beni kimse anlamıyor ne bir arkadaşım var ne de bir erkek arkadaşım, kendi sıkıntımı bile kendim araştırıyorum bu da benim çok zoruma gidiyor. Herkesin anlayanı var bir benim yok. Çok çabuk sinirleniyorum 2 defa kardeşlerime bıçak attım nerdeyse tam kalbine geliyordu, birininde tam gözüne geliyordu, sinirlenince ne yaptığımı bilmiyorum. Çok umutsuzum herşeyden, ileriyi düşünemiyorum, eskiden sigara içmezdim şimdi sigaraya başladım içimden herşey içesim geliyor hap, sigara, alkol, hatta esrar bile herşey yani, çok zor durumdayım sanki hayatımın sonu gelmiş gibi, sanki zaman durmuş gibi ne yapmalıyım aklıma hep kötü şeyler kuruyorum mesela öldürme hayali, işkence gibi intar hayali gibi, kendimi hiç iyi hissetmiyorum herkes bana sen normal değilsin, doktorluksun diyolar ama ben deli olmadığımı düşünüyorum ve sürekli yatıyorum uyumasam bile yatıyorum, sonra uyumak zorunda kalıyorum hep kendimi bi köşede gizliyorum insanlardan kaçıyorum herkes üstüme gelince sıkılıyorum sizce ne yapmalıyım?