Selamun aleyküm, uzun bir süredir çok sıkıntı çekiyorum, gerek iş hayatımda gerekse de özel ve ailevi sıkıntılar. Dün çok kötü oldum tahammül edemedim artık. Yemek yedikten sonra mutfağı olduğu gibi bırakmıştım, misafirler çay kahve falan derken mutfak baya dağıldı. Dedim ki kendimi mutfağı toparlayıp günlük kaza namazlarını ve yatsıyı kılayım ama yapamadım. Mutfağa gittim ve müziği açtım iş yaparken zaten depresyondayım müzikte iyice kötüleştirdi beni ve ortalığı nasıl topladığımı anlayamadım, gözlerim doldu içim daraldı.
Gittim saatlerce ağladım, namaz bile kılamadım, kişisel bakım dahi yapmadan yatağa girdim ve saat 3'e kadar ağlamışım,
sonra yataktan çıkayım dedim ama başım öyle ağrıyordu ki çıkamadım yataktan, biraz kitap okuyup dikkatimi dağıtmaya çalıştım ama olmadı, namaz kılmak istedim ama ben gece yarısı çok korkuyorum yatağın dışına çıkmaktan
o yüzden öyle kala kaldım. Sonra uykuya dalmışım üst üste rüyalar, kabuslar gördüm.
Çok üzülüyordum ne oluyor bana anlayamıyorum, çok zayıfladım kendimi güçsüz hissediyorum artık psikolağa gittim daha önce ama ilaçlı tedavi önerisinde bulundu ben ilaç kullanmak istemedim. Çok çok üzgünüm ne yapacağımı, beni nelerin beklediğini bilmiyorum. Kredi borçlarım var ve şuan da mesleğim ile ilgili iş yerimdekiler benimle uğraşıyor ne olacak bilmiyorum
çok üzgünüm. Şuan da Başım çatlayacak gibi hissediyorum.
Burada yazdım sizi üzmek için yada zamanınızı çalmak için değil ama ne yapacağımı bilemiyorum. Dertleşmek istedim galiba! Lütfen dikkatinizi dağıttığım için hakkınızı helal edin.
YÖNETİM/UYARI: Rüyaları sadece ilgili bölüme yazıyoruz. Burası farklı bir bölüm. (Rüya ile ilgili bölüm yazıdan çıkarıldı!)
Çok üzülüyordum ne oluyor bana anlayamıyorum, çok zayıfladım kendimi güçsüz hissediyorum artık psikolağa gittim daha önce ama ilaçlı tedavi önerisinde bulundu ben ilaç kullanmak istemedim. Çok çok üzgünüm ne yapacağımı, beni nelerin beklediğini bilmiyorum. Kredi borçlarım var ve şuan da mesleğim ile ilgili iş yerimdekiler benimle uğraşıyor ne olacak bilmiyorum
Burada yazdım sizi üzmek için yada zamanınızı çalmak için değil ama ne yapacağımı bilemiyorum. Dertleşmek istedim galiba! Lütfen dikkatinizi dağıttığım için hakkınızı helal edin.
YÖNETİM/UYARI: Rüyaları sadece ilgili bölüme yazıyoruz. Burası farklı bir bölüm. (Rüya ile ilgili bölüm yazıdan çıkarıldı!)