Bunlarda benden umarım hoşunuza gider utanddım.
Kuzucuk Katılımcı Kardeşimiz Üyemiz Katılım 11 Temmuz 2012 Mesajlar 75 Tepkime puanı 0 #1 Bunlarda benden umarım hoşunuza gider utanddım.
Gönül sızım Özel Kardeşimiz Yönetici Süper Mod Moderatör Katılım 26 Temmuz 2011 Mesajlar 19,432 Tepkime puanı 185 #2 ah istanbul..Hasrettim ,sevdigim Cennet Mekanim..bir gun Sana kavusacagim Allahim buna sahit olsun...Ya oyle yada Ruhumla Sana ucacagim...Uzgunnn
ah istanbul..Hasrettim ,sevdigim Cennet Mekanim..bir gun Sana kavusacagim Allahim buna sahit olsun...Ya oyle yada Ruhumla Sana ucacagim...Uzgunnn
Kuzucuk Katılımcı Kardeşimiz Üyemiz Katılım 11 Temmuz 2012 Mesajlar 75 Tepkime puanı 0 #3 Gönül sızım' Alıntı: ah istanbul..Hasrettim ,sevdigim Cennet Mekanim..bir gun Sana kavusacagim Allahim buna sahit olsun...Ya oyle yada Ruhumla Sana ucacagim...Uzgunnn Genişletmek için tıkla ... amin inşAllah gelirsiniz nerdesiniz yurt dışı mı?
Gönül sızım' Alıntı: ah istanbul..Hasrettim ,sevdigim Cennet Mekanim..bir gun Sana kavusacagim Allahim buna sahit olsun...Ya oyle yada Ruhumla Sana ucacagim...Uzgunnn Genişletmek için tıkla ... amin inşAllah gelirsiniz nerdesiniz yurt dışı mı?
Gönül sızım Özel Kardeşimiz Yönetici Süper Mod Moderatör Katılım 26 Temmuz 2011 Mesajlar 19,432 Tepkime puanı 185 #4 nerdesiniz yurt dışı mı? evet ANA Vatan dan cook uzaklarda..Okyonuslar ötesinde yasiyan bir Muhacirim..hy..
nerdesiniz yurt dışı mı? evet ANA Vatan dan cook uzaklarda..Okyonuslar ötesinde yasiyan bir Muhacirim..hy..
Kuzucuk Katılımcı Kardeşimiz Üyemiz Katılım 11 Temmuz 2012 Mesajlar 75 Tepkime puanı 0 12 Temmuz 2012 #5 yaptiginiz iş çok iyi sevdiğiniz yerden uzak olmanizi çok iyi anliyorum, gerçekten çok zor sevdiğiniz şeylerden uzak olmak
yaptiginiz iş çok iyi sevdiğiniz yerden uzak olmanizi çok iyi anliyorum, gerçekten çok zor sevdiğiniz şeylerden uzak olmak