• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

istihare namazımdaki rüyam

imat54

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
evlenmeyi düşündüğüm kız arkadışım için istihare namazı kıldım.dördüncü gecesindeki rüyamda:çalışma arkadaşımı görüyorum.bundan sonrada kendimi siyah cübbem ve takkemi takmış birşekilde yan oturarak gördüm.daha sonrada evimin altında çok sayıda bira şişeleri gördüm.nasıl karar vermem gerekiyo..lütfen yardım edin.şimdiden ALLAH razı olsun.duaa..

imat54

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum.ben selam verdim ama 2. Yere yazdim o yuzden gozukmuyo bende goremedim.yanlis anlamiyin emrivaki asla yapmadim.mumin kardesinize yardim etmiyeckmisiniz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamunaleykum.ben selam verdim ama 2. Yere yazdim o yuzden gozukmuyo bende goremedim.yanlis anlamiyin emrivaki asla yapmadim.mumin kardesinize yardim etmiyeckmisiniz.

Ve Aleykum selam kardesim gormemisim ins. en kisa zamanda yorumu yapacagiz...
vvcc..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
HAKKINIZI helal edin..
arada kaynadi...ve tam olarak yorumliyamamaktan korktum..Dua ettim..Rabbim yardim et diye ben bu isin icinden cikamiyorum...
ve en sonunda Allah-in yardimi ile yazmaya karar verdim...

Hayirdir insallah..istiharenizde
“Bize hayır görünen şeyler şer şer görünen şeyler hayır olabilir”
ayeti vardir.

Meydana gelen her şeyde mutlaka iyi ve yararlı bir taraf vardır. En kötü ve felaketli şeyler bile böyledir. “Mutlak kötülük yoktur cihanda” demiş bilgeler.
“Bize hayır görünen şeyler şer şer görünen şeyler hayır olabilir” diyor ayet-i kerime..
.“Her şeyin ya kendisi veya neticesi iyidir” diyor Bediüzzaman. Fakat biz hep şer tarafına bakıyoruz. İleriyi göremediğimiz için
hoşumuza gitmeyen şeylere kötü diyoruz.
Olaylara iyi ve kötü yaftasını biz vuruyoruz. Bu onlara nasıl baktığımıza bağlıdır. Bakış açımız onu değerlendirir.
Hakkinizda hayirlisi..

imat54

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Cok tesekkur ederim. Allah c.c razı olsun. Ben çikmazin icindeyim arkadasim haber bekliyor. Kafayı yiyecem.müsade ederseniz ilk istahare namazımı soylemek istiyorum. Bu ikinci defadaki..simdiki ise ilk istahare namazım. Ben karanlik icerisindeyim ve evlenecek oldugum inşAllah arkadasimin adini bagirarak çagriyorum. Onu da açik kül renginde göruluyor, ama ben tam net degil ama hani karakatur çizerlerya onuda o renkte çizgilerini göruyor gibiydim.(sunu da ekliyeyim ben arkadasimdan kavga ederek kotu bisekilde ayrilmistim. Kiskanclikta olabilir belki bi konu hakkinda.)Bunun uzerine ilk istihare namazi kildim ve bu sekilde gordum. Mumin kardesim cok saol simdiden tesekkur ederim. Seni de cok yoruyorum kusuruma bakma. Allah cc razı olsun simdiden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
"Ben çikmazin icindeyim arkadasim haber bekliyor. Kafayı yiyecem"

Selamun aleykum imat kardesim kafayi yemeyin biraz SABIRLI olun.. olay ve gidisatlar zaten Size ne yapmaniz gerektigi hakkinda fikir verir iken birakin kader hukmunu yerine getirsin..
su an hic bir ciddi konuda karar vermeyin.. cunku kafaniz cok karisik.. olaylarin tumune vakif olamiyorsunuz..
kalbinizde sizi rahatsiz eden bazi seyler oldukca hic bir karari vermeyin..
yaptiginiz istiharelerde net degil...hersey karanlik ve bir sis icinde gercekler ile yalani birbirinden ayirt edilemiyecek sekilde hersey ic ice..girmis sanki...
inanin bir gun her seyin vakti geldiginde icinizdeki sorularin da cevabi cok net olarak karsinizda dikilecektir..

imat54

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH cc razı olsun.çok saolun bereketli günler

imat54

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm hayırlı geceler.ALLAH rızası için rüyamı yorumlarmısınız.çok sıkıntılı birgünden geçiyorum evlilik için karar veririken.geçmişe ait çok kötü tesadüfen itiraflar duydum.ilk istihare namazını yanlış yorumladım çok biliyomuşum gibi!!! birdaha istihare namazına yattım dün gece.rüyam:gece bir kapı bahçesine yemyeşil çimenli bahçe giriyorum gece olduğu çok net gözüme ayrı bişekilde geliyor.ben evlenmeyi düşündüğüm kıza adıyla çağrıyorum.çagrırken bahçenin yukarıdan aşıgıya dogru açık kahve rengi hafif beyaz gibi köpek geliyo.arkasından birtane daha geliyo..oda açık kahverengi gibi.neyse ben köpeklere bağrıyorum arkadan gelen köpek kaçtı. önden gelen ise yanıma gelip sağ elimi ısırmaya başladı baya ısırdı.sonra uyandım.lütfen açıklarmısın ALLAH rızası için.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam hayırlı geceler.ALLAH rızası için rüyanızi yorumlamaya calisirim..
"çok sıkıntılı bir günden geçiyorum evlilik için karar veririken."
kardesim evlilik icin karar verirken Rahmet,bereket ,mutluluk olmali..sıkıntı,Gam,keder, basagrisi,celiski,korku,supheler varsa..bu evlilik kararinda dogru olmiyan bir seyler var demektir..
akliniz,yureginiz bu karisikligin sebebini cozene kadar bu evlilik kararini simdilik askiya alin..derim...
kafayi yemeyin biraz SABIRLI olun.. olay ve gidisatlar zaten Size ne yapmaniz gerektigi hakkinda fikir verir iken birakin kader hukmunu yerine getirsin..
su an hic bir ciddi konuda karar vermeyin.. cunku kafaniz cok karisik.. olaylarin tumune vakif olamiyorsunuz..
kalbinizde sizi rahatsiz eden bazi seyler oldukca hic bir karari vermeyin..

“Bize hayır görünen şeyler şer şer görünen şeyler hayır olabilir”
ayeti vardir...o yuzden kafanizi toplayin!!olanlari yargilarken kisisel degil.Adalet ,hak, hakikat ile olaylara bakin ve yaklasin..
imtihan içinde imtihanimiz ile imtihan edildiğimizin FARKINDAMISINIZ?
Ne ile ve kimin ile neden ve nasıl imtihan edildiğimizi sadece mülk Sahibi bilir..
ama bu imtihanda Hak ve adalet ile davranalim kendi kişisel duygu ve fikirlerimizi katmiyalim.
Adalet terasizi oyle ince oyle hassas bir terazidir ki bir kere bozuldu mu bir daha hic bir zaman eskisi gibi olamaz!!
insanlara karsi duygularimiz ile degil Allah-in Adaletti ile Hükm edelim...

"Ey iman edenler! Allah için hakkı titizlikle ayakta tutan adalet ile şahitlik eden kimseler olun.
Bir topluma olan kininiz sakın ha sizi adaletsizliğe itmesin. Âdil olun. Bu Allah’a karşı gelmekten sakınmaya daha yakındır.
Allah’a karşı gelmekten sakının. Şüphesiz Allah yaptıklarınızdan hakkıyla haberdardır."
MÂİDE - 8

Sakın herhangi bir gruba insana karşı duyduğunuz kinkisisel probleminiz sizi adaletsiz davranmaya sevk etmesin...
hem dunya hem ahirettinizi kaybedersiniz buda boyle biline..

Rüyada bir köpeğin ısırdığını görmek ; bir arkadaşınızın neden olacağı bir sıkıntı yaşayacağınıza işaret eder.
Bu rüya aynı zamanda ruh dünyanızda bir iç çatışma gösterebilir
rüyada kendisini bir köpek ısırdığını veya tırmaladığını görse o kimseye hissettiği acı kadar düşmanından bir zarar erişir.
Bu gunlerde Temkin ve Tedbir YA HU...

imat54

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
çok sağlun.ALLAH RAZI OLSUN.ama istihare namazımda gece bir yemyeşil çimli bahçedeyim.ve kızın adıyla ona çağırdım.peki bundan ne çıkartabiliriz.hayırlı günler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
cumlemizden kardesim..

"gece bir yemyeşil çimli bahçedeyim.ve kızın adıyla ona çağırdım:"
Ibn i Sirin e göre; gece görmek ;su an icinde bulundugunuz gam ve kederdir...
o yuzden yazmistim ki;akliniz,kalbiniz,aileniz,etrafiniz, geçmişe ait itiraflar ve itirafcilar!!sakinlesip durulana kadar bu evlilik kararinizi simdilik beklemeye, nadasa alin!!
adini cagirdiginiz kisiyi de cagirip ona gercekten hissediklerinizi,samimiyet ile aciklayin...onu kirmamak icin gercek duygularinizi,endiselerinizi saklamanizda durust degildir!!
endişeleriniz ya da sizi huzursuz edebilecek seyleri simdi konusun yada ileride susup icinize atip kaderiniz ile barismak zorunda kalirsiniz..
O da sizi sevgi ve fedakarlik, anlayis ile duygularinizi dinleyip saygi gosterirsene ala!!gostermese o kopek ruyaniz devreye girer...ileride iki tarafda da tahrip ve KIRILMALAR olabilir seklinde yorumlanir..

"Herhangi bir toplum tutumunu değiştirmedikçe. Allah onun konumunu değiştirmez." (Rad 11)

camdaki lekeye takılanlar arkasındakini göremezler” diye bir söz vardır yani demek istediğim şu..
olayları akışına bırakın ve nasıl yapmak istiyorsanız ve hangisi sizin için doğru olansa onu yapın…
tek bi fikir üzerinde yoğunlaşmayın bunun için kendinize meşgale edinin derim ben ne kadar uygularsınız bilemicem… unutmayın ki hiç bir şey SİZDEN önemli değildir…
ilk once ruh ve beden sagliginiz bakin Sizi sevenlere de sevmiyenlere de koca bir Eyvallah...
günlük hayatınizda ve özel hayatızda hep pozıtıf yaklasin her insanda pozitif ve negatif enerji vardir..
olumlu dusunurseniz olumlu da hisseder ve yasarsiniz..
Herşeyi çok takmayin ve TAKILMAYIN....
En ufak bi olayı çok büyütüp hem kendinizi hem de cevrenizdeki insanlari YIPRATMAYIN...
insanlarin hakkinizda dusunduklerihiic de onemli degil onemli olan Siz kendinizi nasil goruyor hissediyor ve vicdaninizda huzuru hissediyormusunuz?
Onlar kim ki Sizin hayattinizi etkileyip kontrol altina almaya haklari olsun.. hepsine Eyvallah.. hadi canim.. sagdan..deyip yol verin...ki Size de Yol ACILSIN....
Kişi yaşama gayesini ve sınırlarını bilerek hayata ne kadar olumlu yaklaşır olumlu tarafları daha çok görür ve kendine düşeni yapmaya odaklanırsa
zorluklarla da o kadar kolay başa çıkabiliyor...

"Güzel bakan güzel görür güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayattan lezzet alır. "
Bediüzzaman Said Nursî

imat54

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun.hayırlì gunler

Üst Alt