• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

İstihare rüyası yorumları

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
21 Haziran 2014
Mesajlar
587
Tepkime puanı
3
istihare rüyası anlamları istihare rüyaları tabiri istihare rüyası yorumları
Selamün aleyküm; benim aynı konu için yattığım istihareler var ramazan ayı dolayısıyla buraya yazamadım. Bu konu hakkında kesinlikle bir yanlış yapmak istemediğim için Allah'tan dileyerek doğruyu yapabilmek adına yattığım istiharelerdir.

Şu anda eşimle ayrı yaşıyoruz, boşanma davası açtım eşim bir çok defa evden gitti ayrılmak için ama hep aynı gün döndü. En son gidişinden bu yana 8,5 ay oldu sürekli aradı cevap vermedim. 30 haziranda aradığında cevap verdim pişman olduğunu söyledi ablası ve amcası yüzünden bu hale geldiğini söyledi, beni polise bile yalan ifade ile şikayet etti, şu anda dava halen sürüyor. Şikayetini geri çekeceğini söyledi bana çok oyun oynadılar ve bizim şu anda 3 yaşında bir kızımız var bu telefondan sonra kafam çok karıştı gel dedim, yüzünüze bakacak yüzüm yok dedi. Bende o zaman yüzün yok bir daha arama dedim ve aramadı o da ama onun için endişeliyim çünkü zonguldakta olduğunu facebooktan yeni tanıdığı bir bayan arkadaşının yanında olduğunu söyledi. Okadar şey yaşadım ama hala başına birşey gelmesini istemiyorum, neticede çocuğumun annesi bu yüzdende ne başına kötü birşey gelmesini, nede evladımın boynunun bükülmesini isterim. Bu yüzden eşimin dönmesi ve benim kabul etmem hayırlı mı diyerek istihare yattım. Ve dediğim gibi konu çok hassas olduğu için hata yapmak istemiyorum. Allah rızası için bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

İstihare rüyası
1) İstihare rüyamda köy gibi bir yerde tepedeyiz, bir boynuzlu inek ve birtane uzun boynuzlu koç var, eşimle bende varız koçla ineğin boynuzunu birleştiriyorum toslaşacaklar sanırım, onlar birbirlerini itmeye başlıyorlar koç ineği uçuruma doğru itekliyor bizde eşimle konuşuyoruz, eşim gitmek istediğini söylüyor bende gidecektin madem niye geldin diyorum, birşey söylemiyor bende yürüyorum, koçta arkamdan geliyor. Yolda yürürken bu şimdilerde pepeli miki mauslu balon tarzı şeylere helyum gazı basıp sattıkları şeylerden buluyorum yerde ağzı açık, yaklaşıyorum çok pis bir koku geliyor bir eve giriyorum eşimde yanımda beyaz bir kundakta bebek görüyorum ve uyandım.

2) İstihare rüyamda bir okuldayım öğretmen bir soru soruyor parmak kaldırıyorum derken aynı okulda öğretmen olduğumu ve beyaz önlüklü öğretmenler gördüm.

Bu istihare rüyasının tabirleri nedir acaba Allah rızası için yorumlarsanız çok sevinirim...
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
İmam Cafer Sadık r.a: Rüyada boynuzlu havyalar görmek; hayır ve menfaate işaret eder.

eşinizden boşanirsaniz bunun bedelini, faturasini çocuğunuz öder ..
"koç ineği uçuruma doğru itekliyor " siz eşiniz elinizi uzatmazsanız uçuruma doğru gidebilir..
burada hayvanlar birer sembol Siz burada uzun boynuzlu koç burcunda erkek olan İnatçı içinizde ki hayvana esir olmuşsunuz...
eşiniz boynuzlu inek saf, temiz, Aşırı düzeyde başkaları tarafindan kolay etkilenen,verimli fakat fazla Akıllı olmiyan iradesi zayif insan ..

HER İNSAN SON BİR ŞANSI HAK EDER
Herkes son bir şansı hak eder. Oldukça iddialı bir cümle farkındayım, üstelik yaşadıklarınızı şöyle bir düşününce terazinin size taraf yanının ağır bastığına inandığınız için
çoğunuz buna pek katılmıyorsunuz biliyorum.
Ama son bir defa daha denemeye ve her ne olursa olsun son bir şans daha vermeye değer diyorum ben.
Kendimiz için.
Sonrasında"keşke" yığınları arasında boğulmamak, içimizi rahatlatmak adına minicik bir adım bu sözünü ettiğim.

Daha önce yaşananların, iyi ya da kötü tam anlamıyla size ait anılarınızın güzel yanlarına bir artı daha eklemek adına. Karşınızdaki değil aslında siz hak ettiğiniz için.
Yaratacağınız bu son şans sizin elinizde. Bir tek hamlenize bakıyor aslında.
Yapacağınız sadece bir" merhaba" demek. Tüm üzüntülerinizi, tüm göz yaşlarınızı tecrübe hanenize katıp atacaksınız bu son adımı. Karşılığını görür ya da görmezsiniz önemli olan bu değil. Önemli olan o ilk adımı atmış olmanız. Olgunluğunuzun, bir şeyleri hazmetmiş olmanızın en güzel göstergesi.

Hem bilin ki bu güzel girişiminizin değeri o gün anlaşılmazsa bile, gün gelecek belki yıllar sonra ama bir gün mutlaka anlaşılacak. İşte o zaman aradan yıllar geçmiş olsa bile siz " iyi ki" derken; o son şansı tek bir hamlede geri çevirenler varsa eğer"keşke" diyecekler.

İçinizin huzuru yüzünüzde, gözlerinizde yansırken gülümseyecek ve kendi kendinizi kutlayacaksınız verdiğiniz o son şans için. Hele hele bir de karşılığını görmüşseniz değmeyin keyfine.
Önünüze çıkan yol ayırımında kullandığınız tercihi en doğru şekliyle yapmışsınız demektir.
Ama" hayır" yanıtı aldıysanız; hatta tamamen iyimser duygularla uzattığınız eliniz havada kaldıysa, çağrınız yanıtsız bırakıldıysa yine de gülümsemeyi unutmayın derim ben.
Çünkü siz üzerinize düşeni fazlası ile yaptınız demektir gerisini düşünmek olmaz.

Bırakın bundan sonrasını onlar düşünsünler. Gün gelip pişmanlıkları arttığında, geceleri yastığa başlarını koyup vicdanları ile boğuştuklarında anlayacaklar sizin iyi niyetinizi.
Ve aslında o son şansın ne denli kıymetli olduğunu..

Son şansı kendiniz için denediniz siz. Şimdi anılarınızın üzerini örtecek bembeyaz tülden bir örtünüz var; masum, şeffaf ve tümüyle size ait. Artık anılarınız içinizi acıtmayacak eskisi kadar, o bembeyaz tül üzerlerini örtüp saklayacak bir bir.

"Kendi hatalarını sahiplenmeye cesaretli ve onları onarmaya kararlı insanların sayısı ne kadar azdır." Bu söz Benjamin Franklin"e ait.
İşte biz kendimize bu son şansı vererek o az sayıdaki insanlar hanesine kendimizi ekleyebiliriz.
Belki sadece hatalarımızı sahiplenerek, belki onları onarmaya da karar vererek. Ama mutlaka o son şansı kendimiz için kullanarak.
Sevgiyle kalın.
Alinti...
 

özlem34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
3 Temmuz 2014
Mesajlar
23
Tepkime puanı
1
selamün aleyküm hayırlı sabahlar .
Hoşlandığım kişi hakkında istihare rüyasına yatmıştım hemen anlatayım. Rüyamda kimsenin ve hiçbir nesnenin olmadığı ıssız bir yerdeymişim o kişiyle ben. Benim yanımda duruyor, ben yüzümü yere eğmişim, benimle konuşmaya çalışıyor. Söylediklerini duymuyor gibi bir halim var daha sonra arkamızda duran 3 büyük zili (estrüman olan) gösteriyor bana ben bir anlam veremiyorum bu duruma. Uyanacağım zamanda bakır ve kahverengi karışımı bir renk gördüm. İstihare rüyamı yorumlarsanız sevinirim gönül sızım. Şimdiden teşekkürler.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam hayırlı sabahlar Rüyaniz Hayr olsun

Rüyada zilli enstrüman görmek;
"Sevgi dediğin, aşk dediğin mahremdir, dile getirmek mahremine halel getirmektir"

Sevginizi, Sevdiğinizi,mutluluğunuzu,ulu orta yerde ifşa etme!! nazar değer..kurda kuşa, tilkiye yem olur demedim mi..
Sevgi,mutluluk ,aşk dediğin mahremdir, dile getirmek mahremine halel getirmektir ..
sırrını aşikar etme çakallar ulur durur,Sonra sesini duyduğun çakal aşikar görünür durur
demedin mi?
Ben Derdimi Ne Dostuma Söylerim Nede Düşmanıma !Zira Dostum üzülür Düşmanım Sevinir
Beni En iyi Rabbim bilir.demedim mi..
Olurda bir gün ümitsizlik içine düşersen Allah cc. tek çarendir demedim mi..
Allah'ım artık zamanı gelsin, zamansız düşündüğüm iyi şeylerin diye Dua et demedim mi..
Bin kere de yere düşsen, Rabbim, bin kere rahmet elini tutacak ve seni hiç bir zaman düştüğün yerde bırakmayacak demedim mi..
Ertelemek, yaşamın mayasını bozar; Kızdıysan bağır, sevindiysen söyle, özlediysen arkasından koş,seviyorsan sevgini bağır,
bir gün olur da sevdiğini söylemeye fırsatı bulamazsin!!demedim mi..

Rüyadan kıssadan hisse...
 

fatıma93

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Katılım
20 Temmuz 2014
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
İstihare rüyasında kızılcık şerbeti görmek

Selamün aleyküm, benim bir sevdiğim vardı evlenmek için 4 sene bekledik ama bu son zamanlarda çok tuhaf şeyler oldu. Ben de Rabbim doğruyu bana göstersin diye istihare rüyasına yattım. Mevlam bu kişi benim hakkımda hayırlı mı diye uyudum.
Rüyamda yerde kurulu bir masa vardı ve masanın etrafında kalabalık insanlar vardı. Bir kadın bana kızılcık şerbeti getiriyordu bir tas içinde. Ama bana onun kızılcık şerbeti olduğunu söylemiyor içmem diye "bu çorba" diyor. Ben onun kızılcık şerbeti olduğunu anlayınca kadına diyordum ki "ben bu kızılcık şerbetini içmem" diyordum sofradan kalkıyordum.

---Ben bir de 4 yıl önce yine istihare rüyasına yattım. Bu kişi hakkımda hayırlı mı diye. Ve rüyamda Efendimiz(S.A.V.)'in kabrini gördüm. Efendimiz kabrinde ağlıyor ve ben Efendimize bakıp "Bana yardım et ya ResulAllah" diyordum. Efendimiz de "Yeşili seç kızım yeşili seç" diye çok ağıyordu.

Bana bu iki istihare rüyamın manasını anlatır mısınız
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Kızılcık şerbeti Görmek ;
Olgunlaşmış kızılcık rızka ve afiyete, sarı renk rızılcık hastalığa ve yalancılığa, delalet eder.
ama Rüyaniz bu değil!!

"Bir kadın bana kızılcık şerbeti getiriyordu bir tas içinde. Ama bana onun kızılcık şerbeti olduğunu söylemiyor içmem diye "bu çorba" diyor. Ben onun kızılcık şerbeti olduğunu anlayınca kadına diyordum ki "ben bu kızılcık şerbetini içmem" diyordum "
Yalan, oyun, dolan ile başliyan o işte Hayır olamaz..

'Efendimiz kabrinde ağlıyor ve ben Efendimize bakıp "Bana yardım et ya ResulAllah" diyordum. Efendimiz de "Yeşili seç kızım yeşili seç" diye çok ağıyordu. "

Efendimiz (sallallahü aleyhi ve sellem) de bir hadîs'i şerîflerinde evlenecek erkekler için şöyle buyurur: Kadın dört şeyi için nikâh edilir; malı, soyu, güzelliği ve dini. Sen dindar olanını seç ki elin bereket bulsun.
kadınlar için de aynı şey geçerli Allahu alem..Hakkınızda hayırlı ne ise O olması için Allah'a dua edin selametle..
 

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
21 Haziran 2014
Mesajlar
587
Tepkime puanı
3
istihare rüyasında koyun kesmek

Selamün aleyküm gece yatmadan önce istihare namazı kılıp yatmıştım. Rüyamda bazı şeyler gördüm ama tam hatırlayamıyorum tek hatırladığım rüyamda 3 tane koyun var birini birisi kesmiş sanırım babamdı bende diyorum o koyun öyle kesilmez böyle kesilir diyorum koyunlardan birini kesiyorum sonra uyandım Allah rızası için tabiri nedir?
 

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
21 Haziran 2014
Mesajlar
587
Tepkime puanı
3
İstiharede yeşil ve bordo Kuran-ı Kerim

Selamün aleyküm kız kardeşim eşimi geri dönecek mi yada dönmesi hayırlı mı diye istihareye yatmış benim için yattığı için tabirinide bilmediğimden buraya yazmak aklıma geldi. Ve rüyasında eşim evdeymiş eşimin ne zaman geldiği belli değilmiş hatta sanki hiç gitmemiş hiç birşey yaşanmamış gibiymiş ve kızım şu anda 3 yaşında ama kızımı 6 yaşında görmüş 2 tane Kuran-ı Kerim görmüş biri yeşil diğeri bordo yeşil olan Kuran-ı Kerim kız kardeşim okumuş bordo olanıda eşim okuyacakmış ama okuduğunu görmemiş Allah hayırlara getirsin tabiri nedir acaba?
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
3 tane koyun ,3 tane kurban Siz,eşiniz,çocuğunuz...
Rüyada koyun kesmek,koyun kestiğini görmek;
Yeni girişim için gerekli kararı kendiliğinden verebilme ve eyleme geçebilme yeteneğinizin eksikliğinizi ifade eder..

."Yâ Mü'min c.c" Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm zikrini çokca okuyun..selametle..
duaa..
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam bu rüzya Sizi mi kız kardeşinizi mi kapliyor bunu ancak Allah cc. bilir..
Rüyada Kuran-ı Kerim görmek ;
bütün iyiliklerin, güzelliklerin ve mutlulukların işaretidir.
Rüyada beyaz veya yeşil görmek hayra, siyah veya kırmızı görmek şerre alamettir.

Bordo renkli Kuran-ı Kerim görmek;
zenginlik, başarı ve refahı,Nefsi ile savaş ve mücadeleyi simgelemektedir.

"Yâ Mü'min c.c" zikrini çokca okuyun"
 

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
21 Haziran 2014
Mesajlar
587
Tepkime puanı
3
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
3 tane koyun ,3 tane kurban Siz,eşiniz,çocuğunuz...
Rüyada koyun kesmek,koyun kestiğini görmek;
Yeni girişim için gerekli kararı kendiliğinden verebilme ve eyleme geçebilme yeteneğinizin eksikliğinizi ifade eder..

."Yâ Mü'min c.c" Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm zikrini çokca okuyun..selametle..
duaa..

Abla bu istihare için olumsuz mu gözüküyor diyebiliriz kusura bakma çok fazla rahatsız ediyorum abla ama mağlum konu hassas olunca hata yapmak istemiyorum. Dün akşam annemde aramış tanımamazlıktan gelip ben değilim ne çocuğu gibi cevaplar vermiş abla benim elimi kolumu bağlıyor ne yapsam iyiliği için anlamıyor artık ümidimi kesmeye başlıyorum abla çocuğum için dedim ama olmayınca olmuyor kızımın kaderide heralde annesiz büyümekmiş başka ne deyim. Benimde anlamayan insan için kendimi yıpratmam ne kadar doğru...?
 

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
21 Haziran 2014
Mesajlar
587
Tepkime puanı
3
Ve Aleykümselam bu rüzya Sizi mi kız kardeşinizi mi kapliyor bunu ancak Allah cc. bilir..
Rüyada Kuran-ı Kerim görmek ;
bütün iyiliklerin, güzelliklerin ve mutlulukların işaretidir.
Rüyada beyaz veya yeşil görmek hayra, siyah veya kırmızı görmek şerre alamettir.

Bordo renkli Kuran-ı Kerim görmek;
zenginlik, başarı ve refahı,Nefsi ile savaş ve mücadeleyi simgelemektedir.

"Yâ Mü'min c.c" zikrini çokca okuyun"

Allah razı olsun abla kız kardeşim benim için istihare namazı kılıp yattı, tabi dediğin gibi Allah bilir ama anladığım kadarıyla istiharesi olumlu yalnız abla ben anlamadım gitti. Geri dönmek isteyeceği muhakkak çünkü daha bu 9 aylık süre içerisinde yeni tanıdığı bir bayanın yanında şu anda o nasıl güvendi gitti o bayan nasıl güvenip kabul etti. Hiç bir akrabası kabul etmiyormuş bunu duydum başına kötülük gelmesinden dualar ediyorum ama Rabbim bilir başına kötülük gelmeden gelir mi gelmez mi? "Yâ Mü'min c.c" bol bol okurum abla zaten günlük okuduğum isimler vardı bu işin hayırla sonuçlanması için okuyabileceğim başka bir duada varmı abla başına bi kötülük gelmeden kurtaralım istiyorum...
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Abla bu istihare için olumsuz mu gözüküyor diyebiliriz kusura bakma çok fazla rahatsız ediyorum abla ama mağlum konu hassas olunca hata yapmak istemiyorum. Dün akşam annemde aramış tanımamazlıktan gelip ben değilim ne çocuğu gibi cevaplar vermiş abla benim elimi kolumu bağlıyor ne yapsam iyiliği için anlamıyor artık ümidimi kesmeye başlıyorum abla çocuğum için dedim ama olmayınca olmuyor kızımın kaderide heralde annesiz büyümekmiş başka ne deyim. Benimde anlamayan insan için kendimi yıpratmam ne kadar doğru...?

Kardeşim bu istihare olumsuz mu gözüküyor bunun gerçek manasini ancak Allah cc. bilir benim demem ki bu Ruh haliniz ile karar vermekte,
boşanmakta acele etmeyin!!Gönlün daralınca sabır ve dua, anahtarın olsun ..

"Yâ Mü'min c.c" Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm zikrini çokca okuyun!
Mademki Rüyanizda Kurban kestiniz bari Kurban bayramına kadar sadece sabır ve dua ile bu zikri vird edininiz sonrasi Allah kerim..
bunu Rüyaniza binaen yazmaktayim..selametle..

duaa..
 

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
21 Haziran 2014
Mesajlar
587
Tepkime puanı
3
Kardeşim bu istihare olumsuz mu gözüküyor bunun gerçek manasini ancak Allah cc. bilir benim demem ki bu Ruh haliniz ile karar vermekte,
boşanmakta acele etmeyin!!Gönlün daralınca sabır ve dua, anahtarın olsun ..

"Yâ Mü'min c.c" Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm zikrini çokca okuyun!
Mademki Rüyanizda Kurban kestiniz bari Kurban bayramına kadar sadece sabır ve dua ile bu zikri vird edininiz sonrasi Allah kerim..
bunu Rüyaniza binaen yazmaktayim..selametle..

duaa..

Anladım abla yalnız farklı duyumlarda alıyorum bu kez kendime hakim olamıyorum benim yanımdayken biri varmış bu yüzden böyle yapmış şimdi yanında olduğu bayanın yanına gitmeden öncede o insanın yanında olduğunu söylüyorlar bunları hazmetmek imkansız bunları söyleyenler böyle söylüyor dediğimde ne öyle bişey var diyor nede yok diyor böyle bişey varsa ki aile ahlak din kavramları ben ve aileme gör çok zıt kutuplar bu insanla kızım için bile olsa nasıl biraraya gelebilirim diyelim ki geldim nasıl tekrar güvenebilirim. Kafamda bu sorularda var tamam kızımın sağlığı ve iyiliği için diye kabul etmek istiyorum kendime ihanet olmasına rağmen bununla bir ömür yaşayacak olmama rağmen ama nasıl olur olur mu onuda bilmiyorum abla. Zikirlerim var okuduğum senin söylediklerinide okuyacağım abla Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah Allah binlerce kez razı olsun abla bana yardımcı olmaya çalışıyorsun artık ben ne doğru ne yanlış bilmiyorum çünkü benim psikolojim alt üst oldu gerek kızımın annesizliği yaşarken kıvranması gerekse yaşanılanlar çok yordu ne doğru ne yanlış bilmiyorum artık...
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Hisleriniz, kafaniz, kalbiniz karışık bu ruh haliniz ,Rüyalariniza yansiyor..kendinizi daha fazla bunaltmadan, deprasyona girmeden !
her şeyi zamana bırakmak en doğrusu..Zaman en iyi hakim, hüküm,ve Hekim dir...

Kafanızın karışık olduğu zamanlarda hiç bir ciddi konuda karar vermeyin..Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorsaniz..
Ne olduğunu bilmediğimiz bir şeyi hayatınızdan çıkarmak ne kadar adil dir ki bilemiyorum..?
bilmediklerimizi araştıracağız ki kendimizi ve sevdiklerimizi Cehalette ve Nefsimize Kurban etmiyelim...

İnsanlar, "boşver, aldırma" diyorsa da inanan insan için hiçbir şey boş değildir. Allah bir görüntüyü izletiyor ve bir şey işittiriyorsa mutlaka bir nedeni ,hikmetti vardır...

'İnsanlara bağlanıp kalmayasın diye seni onların eziyetine maruz bıraktı...
Hiç birşey seni O'ndan alıkoymasın diye her şeyden sıkılmanı istedi... '
Ataullah El-İskenderi
.
"Yâ Mü'min c.c" Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm zikrini çokca okuyun..
 

Esra1992

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
1 Mayıs 2014
Mesajlar
75
Tepkime puanı
0
İstihare yorumuu
Sevgılı gonul sızım.. Günaydın hayırlı cumalar.. günümüz aydın cumamız aşk olsun..Bugun korktuklarımla yuzlesmek adına ıstıhare namazı kılmaya karar verdım ve Rabbıme yonelıp duamı buyurdum.. Benım ıcın hayırlı ıse beyazlar ve yesıllıkler gostermesını ama benım ıcın hayırsızsa bana kotu ruyalar ve sıyah kırmızı renkler gostermesnı ıstedım. Gece 2de namazımı kıldım yattım.. Ama ne hıkmetse bır saga dondum bır sola dondum UYUYAMADIM. ımkansızlastı artık uyumak. Bır yandan Allah Allah dıyorum bır yandan bısmıllahırrahmanırrahım dıyorum. Bır yandand seytana kızıyor sana yenılmeyecegım dıyordum. Cunku namazı kılarkende 2 kez duaları unutum 3.e nıyet edıp 3de kılıp yatmıstım. Neysekı vel hasıl.. Benım ıstıhare yalan oldu cunkum saat oldu sabah 5. Benım gozlerden uyku akıyor ama gel gelelım kı uyku yookkkk.. Derken sabah ezanı okundu. Kalktım once namazımı kıldım sonra tekrar ıstıhare namazımı kıldım ve yattım. Bu sefer uyudum. Ruyamda annemı cagrıyorum kucuk kardesımı alması gerektıgını soyluyorum. Namazlıgımı yere serıyorum. Ve namazlıgımın ustunden 2 kez hamam bocegı gecıyor sıyah.. Sonra yatagımdan gecıyor. Ben namazlıkla hamam bocegıne vurmaya calısıyorum ama ölmuyor. Sonra kayboluyor gıdıyor. Derken bembeyazbır sayfa goruorum. Ardından bır tepe goruyorum kahverengı toprakları var ara ara yesıl otları ve otların ıcınde seyrek bır sekılde sarı kucuk kucuk cıcekler goruyorum. Bu bana neyı hatırlatıyor bılıyormusun.. (fotograf yükleyecektim ama beceremedim) Neyse ruyamda yesılı topragı ve cıcegı gorunce sevıncden bagrıyorum anneme.. Anne gell gelll gordum gordum guzel gordum dıye uyanıverıyorum.. Ve suan saat sabahın 6sı ben hemen sıze yazdım bu kısı ıcın yattıgım ıstıhareyde 1bucuk yıl ara ara yattım bu 5. Olcak sanırım.. Dgerlerındede hep yesılı beyazları gordum. Ama bundan oncekındede bu ruyam gıbı sıyah damat beyaz gelınlık gormustum brbrlerıne yaklasrıkca bembeyaz beyazlıgıyla goz kamastıran ısıldayan bır gelın gormustum.. Sımdık soz sızdee..
 

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
21 Haziran 2014
Mesajlar
587
Tepkime puanı
3
istihare rüyası yorumu

Selamün aleyküm, sabah namazından sonra yine istihare namazı kılıp yatmıştım. İstihare konum dışında bir rüya gördüm hayırdır inşallah;

Rüyamda tamamını hatırlayamıyorum ama sanayi tarzı bir işyerinin önündeyim babamda var herkes minibüse binerken babamda dahil bir adam diyor ki; Yasin motorla gitsin nasılsa kullanabiliyor. Kapının önünde siyah bir motor var bu kawasaki honda gibi motorlardan değil ama yine hız motoru ben motoru çalıştırıp biniyorum. Derken yolda bir petrole yanaşıyoruz minibüse ve motora yakıt alıyoruz istasyondaki arkadaşa nereye duruyum diyorum gösteriyor duruyorum. Babamda minibüsten bana bakıyor sanki birazda telaşlı motorla geldiğim için ve uyandım. Tabiri nedir acaba?
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
İstihare yorumuu
Sevgılı gonul sızım.. Günaydın hayırlı cumalar.. günümüz aydın cumamız aşk olsun..Bugun korktuklarımla yuzlesmek adına ıstıhare namazı kılmaya karar verdım ve Rabbıme yonelıp duamı buyurdum.. Benım ıcın hayırlı ıse beyazlar ve yesıllıkler gostermesını ama benım ıcın hayırsızsa bana kotu ruyalar ve sıyah kırmızı renkler gostermesnı ıstedım. Gece 2de namazımı kıldım yattım.. Ama ne hıkmetse bır saga dondum bır sola dondum UYUYAMADIM. ımkansızlastı artık uyumak. Bır yandan Allah Allah dıyorum bır yandan bısmıllahırrahmanırrahım dıyorum. Bır yandand seytana kızıyor sana yenılmeyecegım dıyordum. Cunku namazı kılarkende 2 kez duaları unutum 3.e nıyet edıp 3de kılıp yatmıstım. Neysekı vel hasıl.. Benım ıstıhare yalan oldu cunkum saat oldu sabah 5. Benım gozlerden uyku akıyor ama gel gelelım kı uyku yookkkk.. Derken sabah ezanı okundu. Kalktım once namazımı kıldım sonra tekrar ıstıhare namazımı kıldım ve yattım. Bu sefer uyudum. Ruyamda annemı cagrıyorum kucuk kardesımı alması gerektıgını soyluyorum. Namazlıgımı yere serıyorum. Ve namazlıgımın ustunden 2 kez hamam bocegı gecıyor sıyah.. Sonra yatagımdan gecıyor. Ben namazlıkla hamam bocegıne vurmaya calısıyorum ama ölmuyor. Sonra kayboluyor gıdıyor. Derken bembeyazbır sayfa goruorum. Ardından bır tepe goruyorum kahverengı toprakları var ara ara yesıl otları ve otların ıcınde seyrek bır sekılde sarı kucuk kucuk cıcekler goruyorum. Bu bana neyı hatırlatıyor bılıyormusun.. (fotograf yükleyecektim ama beceremedim) Neyse ruyamda yesılı topragı ve cıcegı gorunce sevıncden bagrıyorum anneme.. Anne gell gelll gordum gordum guzel gordum dıye uyanıverıyorum.. Ve suan saat sabahın 6sı ben hemen sıze yazdım bu kısı ıcın yattıgım ıstıhareyde 1bucuk yıl ara ara yattım bu 5. Olcak sanırım.. Dgerlerındede hep yesılı beyazları gordum. Ama bundan oncekındede bu ruyam gıbı sıyah damat beyaz gelınlık gormustum brbrlerıne yaklasrıkca bembeyaz beyazlıgıyla goz kamastıran ısıldayan bır gelın gormustum.. Sımdık soz sızdee..
hayırlı günler Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada hamam böceği görmek;
ruhsal, duygusal ve fiziksel olarak gençleşmeye, yenilenmeye ve temizlenmeye ihtiyacınız olduğunu işaret eder.
köhneleşmiş alışkanlıklardan,fikirlerden arınarak ,Gecmişteki takıntılardan kesin olarak kurtulmaniz gerektiğine ,Yaşamın gidişini hayallere göre değil!
gerçeklere göre ayarlamaniz gerektiğine yorumlanır.
yaşamınızdaki bazı şeylere son verip, hayatınızı yeniden değerlendirmeniz gerektiğini anlatır.

'Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını? ... Her şeyin bir vakti vardır. ..
 

cancanan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
3 Eylül 2014
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
istihare rüyası

Selamunaleykum
Ben sevdiğim insanin hayirli mi hayirsiz mi olduğunu öğrenmek için istihareye yattim. Rüyamda birilerinin beni alikoydugunu gördüm çok korktum fakat sonra kosarak kactim . arkadasimin yardimiyla sevinerek otobüse bindim ve uzaklastim . sonrasında kirmizi ve beyazin eşit yogunlukta olduğu desenli bir bez parcasi gördüm . arkadasimla konuşurken tamamen beyaz giymiş tanimadigim bir adam yanimdan geçti. Uyandigimda herhangi bir duygu hissetmedim o yuzden tam manasiyla hayirli yada hayirsiz diyemiyorum lutfen yardimci olun ...
 

degısık

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
28 Ağustos 2014
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Istihare rüyası

Selamün Aleyküm,
İstihare rüyasına yatmıştım ilkgün rüya görmedim 2'inci günü rüya gördüm, rüyamda tanıdıgım birini gördüm nişanlısıyla kız gelinlik giymiş parlıyordu oda damatlık yüzleri birbirine dönüktü fotografa bakar gibi bakıyor onlar için mutluluk diliyordum. Ben erkek arkadaşım için istihareye yatmıştım ama rüyadan anlam çıkaramadım yardımcı olursanız sevinirim.
 
Üst Alt