• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

İstihare rüyasında beyaz görmek

sevdam

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
6 Nisan 2015
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
İstihare rüyasında beyaz görmek.
Merhaba, istihare namazına yattığımda nişanlım ve beni beyazlar içinde nikahımız kıyılırken gördüm. Nikahımızı kıyan hoca bana ve nişanlıma geçmiş günahlarımızdan tövbe etmemizi istedi ve seccade uzattı, ben aldım, kalktım ama nişanlım almadı kafasını kaldırmadı yerden. Utandığından mı bilmiyorum cevap veremedi hocaya. İkimizde bembeyaz giyinmiştik, beyaz başörtüsü, beyaz kıyafetler. Aklıma takılan hayırlı mı, hayırsız mı sorusuna cevap arıyorum. Teşekkürler, Allaha emanet olun.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Merhaba Allah yardımcımız yardımcınız olsun kardeşim ne sıkıntınız varsa Rabbim sıkıntılarını hastalıklarını alsın yerine sağlık huzur ,bereket ,muradıni varsa versin inşaAllah amin.
bu rüyanin yorumu zaten açık ve Size yapmanız geregen rüya yolu ile Söylenmiş!
"Nikahımızı kıyan hoca bana ve nişanlıma geçmiş günahlarımızdan tövbe etmemizi istedi ve seccade uzattı,"
huzurlu yepyeni, tertemiz bir başlangıc yapmaniz ,maddi, manevi temizlenmek, arınmak gerekli..

RAHMANİ RÜYALAR
Cenab-ı Hak’ın kullarını yaptıkları ameller karşısında müjdelemek ya da korkutmak ,ikaz ,uyari maksadıyla gösterdiği rüyalardır.
Kader defterine yazılmış, mazide ya da gelecekte olan hadiseleri gayb alemine açtığı pencereden manevi sinema misali seyrettirmesidir. bu rüyalar gerçektir haktır, tevil ve tabir edilmesi gerekmez..
Bu rüyalarda Allah katında bir hikmet vardır ve iyiye yorumlanır.selametle..
 

sevdam

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
6 Nisan 2015
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Öncelikle vakit ayırıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Hayatımızda olacak olayların rüya yolu ile aktarılabilir olması ve bu denli güzel rüya görmek veya yorumunun güzel olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor. Yüreğinize sağlık. Teşekkürler.
 
Üst Alt