• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

İstihare rüyasında eski sevgiliyi görmek

Nazlıcanbenli

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstihare rüyasında eski sevgiliyi görmek nasıl tabir edilir? Bir kaç ay önce sevgilim vardı ama aramız çok çok iyi değildi, kafamda çok soru işaretleri vardı. Bende hayırlı olup olmadığını öğrenmek için istihare namazı kılıp, rüyaya yattım. Ve; ''Allah'ım eğer bu kişi hakkımda hayırlıysa bana bunu göster, değilse de kaderimde ki kişiyi bana göster '' dedim. Rüyam karanlıktı ve siyahlı-kırmızı renkler vardı. Sonra eski sevgilimi gördüm birden. Ve kendimi çok mutlu hissettim. Sonra uyandım, içimde eski sevgilimi görmüş olmamın huzuru vardı. Daha öncede eski sevgilim için de bir kaç kere rüyaya yattım ve sanki zamanı varmış gibi rüyalar gördüm. Şimdi o eski sevgilimle görüşüyoruz. Asla yazmaz dediğim insan engeli kaldırdı ve buluştuk. Birlikte değiliz henüz ama bana olacakmışız gibi geliyor. Sizce ?

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
@Nazlıcanbenli
İstihare ruyasında kırmızı ve siyah renkler görmek
Kız senin için hayırlı değil.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Evet ama kaderimde ki kişiyi göster diyince eski sevgilimi gördüm :)
Ruyanda beliren siyah ve kırmızı o kişinin senin için olmadığını gösteriyor.
Görduğun o karanlık ise, o eski sevgilinin kötu birisi olduğuna işarettir..

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Ama eski sevgilimi görünce içimi bir huzur kapladı. Hayatımda ki kişi açısından sıkıntılı hissettim
Bu onu hala sevdiğin içindir kardeşim.
Genellikle öyle oluyor.
Bende sevdiğim bir kişiyi ruyada görunce bazen içimi huzur kaplıyor.
Eski sevgilini gördun, burda tamamız.
Siyah ve kırmızı renkleri ise o kişinin iyi niyetli birisi olmadığına işaret eder.
Karanlıkta kötuye işarettir.
Genelde böyle şeyler çok olur. "Ruyamda yeşil gördum" "Ruyamda beyaz gördum" "Ruyamda siyah gördum" gibisinden mesajlar..
Her ruya iyiye yorulmuyor..
Gerçeklerde bazen acı oluyor.. Kabullenmesi zor..

Nazlıcanbenli

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Bu onu hala sevdiğin içindir kardeşim.
Genellikle öyle oluyor.
Bende sevdiğim bir kişiyi ruyada görunce bazen içimi huzur kaplıyor.
Eski sevgilini gördun, burda tamamız.
Siyah ve kırmızı renkleri ise o kişinin iyi niyetli birisi olmadığına işaret eder.
Karanlıkta kötuye işarettir.
Genelde böyle şeyler çok olur. "Ruyamda yeşil gördum" "Ruyamda beyaz gördum" "Ruyamda siyah gördum" gibisinden mesajlar..
Her ruya iyiye yorulmuyor..
Gerçeklerde bazen acı oluyor.. Kabullenmesi zor..
Benimde anlatamadığım nokta şu. Önce hayatımda ki kişi açısından, içimi bir huzursuzluk kapladı ama sonrasında, eski sevgilimi görünce o karanlıklar, kırmızılıklar gitti birden. Ben şöyle yorumladım; hayatımda ki kişi hayırlı değil, sonrasında gördüğüm kişi hayırlı.

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Benimde anlatamadığım nokta şu. Önce hayatımda ki kişi açısından, içimi bir huzursuzluk kapladı ama sonrasında, eski sevgilimi görünce o karanlıklar, kırmızılıklar gitti birden. Ben şöyle yorumladım; hayatımda ki kişi hayırlı değil, sonrasında gördüğüm kişi hayırlı.
Ben mesajları okudum, burada senin anlamatadığın bir nokta yok! Ama senin anlamak istemediğin veya işine gelmeyen bir nokta var. Genellikle sevgili rüyalarının yorum değeri yoktur. Hele sevgili için istihare yapmak diye birşeyin dinle-islamla alakası yok. Sevgili olmak zaten haramdır. Haram olan birşey için istihare yapılır mı? Sen cevap ver! Buna rağmen @Rüya Tabircisi Allah rızası için rüyanı yorumlamış, rüyada gördüklerinin genel anlamlarını sana açıklamış, yardımcı olmaya çalışmış. Ama sen ısrarla kendi işine geleni duymak istiyorsun. Aynı soruyu bir önceki mesajında da sormuşsun. Rüya Tabircisi En son mesajında sorularını cevaplamış, sipariş üzerine yorum yapılmaz ki.

Üst Alt