• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

İstihare rüyasında evleneceğin kişiyi görmek

büşra_

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada evleneceğin kişiyi görmek, istiharede evlenilecek kişinin görülmesi, evlilik için istihare rüya tabiri, istihareye yatmak,
Selamünaleyküm.
benim evlilik düşündüğüm biri vardı, çok seviyorduk birbirimizi ama bazı nedenlerden dolayı ayrıldık. Ve ben istihareye yattım. Öncelikle bu kişi benim için hayırlı mı değil mi diye dua ettim. Sonra da eğer değilse de evleneceğim kişinin suretini göreyim diye dua ettim. Rüyamda evimin odasına birinin girdiğini görüyorum hayal gibi geliyor ama girdiğinden de eminim, gireni tanımıyorum ama genç biri olduğunu gördüm. Tüm odayı arıyorum ama bulamıyorum. Daha sonra yatağımın altından biri çıkıyor ama o genç kişi değil, yaşlı çok çirkin biri çıkıyor bir şeyler anlatıyor ama anlaşılmıyor. Ben çok korkuyorum. Daha sonra uyandım ve tekrar uyudum, bu kez de rüyamda nerede olduğumu bilmediğim bir şehirde, yanımda 3 arkadaşla yürüyoruz ve yanımda ki kızlardan birine araba çarpıyor. Doktorun biri geliyor müdahale ediyor. Sonra ayrılıyoruz ve bir zamandan sonra yine o doktorla karşılaşıyoruz, kalabalık bir ortamda yemek yiyoruz. Böyle bir rüyaydı, yorumlarsanız gerçekten çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler, Allah razı olsun inşallah…

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam
Kiminle evleneceğim diyerek rüyaya yatılmaz. İnsanın rüyasında gördüğü kişiyi evleneceği kişi olarak kabul etmesi doğru değildir.
Rüya ile amel edilmez.

Çok insana rüyasında "sen filan kişiyle evleneceksin" denildiği halde rüyasında denilen değil de başka birisiyle evlenmiştir.
Bu gibi rüyalara itibar edilmemelidir...

Gelecek ile uğraşarak, kafa yorarak , Bu günü kaçırmayın.
Bugünün hakkını verenler ancak geleceği inşaa ederler…boş seyler ile uğraşmayın..enerjinizi olumlu şekilde şu an için harcayın..

Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada doktor görmek ; doktorlar şifanın simgesidir. Hastalandığımızda şifa bulmak, iyileşmek için doktora gideriz...
İyi olacak hastanın doktor ayağına gelir..O kızlardan biri sadece vesile idi..
Canlılar gibi, sıkıntılarında, hastalıklarında bir ömrü vardır. Bir sıkıntı bizden uzaklaşacaksa, bunu sağlayacak unsurlar hemen yanıbaşımızda beliriverir.
Allah, kötü bir durumun son bulmasını dilemişse, bunu yapacak kimseyi Allah ayağına gönderir..Size göndereceği gibi...

Doktor görülmesi gerçek yaşamda duygusal ve ruhsal şifa için bazı ihtiyaçlarınız olduğunu gösterir.
yoksa Siz sağlık mesleği ile ilgili bir secim mi yapacaksiniz..

Herseyin hayirlisini Allah tan dileyin..O'na tevekkül eden asla kaybetmez Dua ve Kullugunuzda Samimi olun..
Hayirli gunler...

"Bir insan ne istediğini bilmiyorsa, hem seni ziyan eder hem kendini. Dibini görmediğin suya dalmadığın gibi, emin olmadığın sevgiye de teslim etme kendini. "

büşra_

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Öncelikle Rabbim razı olsun sizden, cevapsız bırakmadığınız için. Sıkıntılı günler yaşıyorum bu yüzden bazı şeylere sığınmak geliyor elden. Merak ettiğim, anlattığım rüyada odamda gördüğüm ve yatağın altından çıkan o kişinin ne anlama geldiği. Bana gülüyordu ve ben onun sapık ya da hırsız olduğunu düşünerek kaçmasına izin vermiyordum ve polisi çağırmalarını söylüyordum. Bir şeyler anlatmaya çalışıyordu fakat ağzından salyalar akıyordu ve dediği anlaşılmıyordu. Uyandığımda ciddi anlamda çok korkmuştum. Bu konuda da yorum yaparsanız çok sevinirim. Tekrar Allah razı olsun sizden...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Cümlemizden Düşler kişinin iç dünyasının aynası olduğundan insana kendi düşünce ve duygularını değerlendirmesi konusunda aracı olur.
"yatağın altından çıkan o kişinin"
kendi kendinize içinizden canlandırdiginiz korku, canavar negatif duygular polisi çağırmalarını söylüyordum..
"Rüyada Polis Çağırdığını Görmek "birilerine sığınmak ,güvenmek korunma ihtiyacinizi simgeler..

"fakat ağzından salyalar akıyordu ve dediği anlaşılmıyordu "
Kendinizi anlamaya keşfetmeye bakin!!kendinizi keşfetmek için insanlar ile ilişkilerinize bakın..
selametle..

büşra_

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun...sadece rüya yorumlarından değilde forumdaki yazılarınız bana huzur veriyor her yazınızı içten okuyorum feyz alıyor hayatıma uygulamaya çalışıyorum. Rabbim yar ve yardımınız olsun. hayırlı günler...

Üst Alt