• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

İstihare yorumu

tihamegecesi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
not:ciddi arkadaşlardan bekliyorum yorumu....
hayırlı bir mevzu için istihareye tüm kurallarına uyarak yattım sonucunda ise sabah namazına yakın kişinin kendisini gördüm bana maddi ve manevi bütün sıkıntılarını gidereyim istermisin diye soruyordu...onun dışında bide nohut,fasulye ve karınca gördüm yorumlarnızı bekliyorum inşallah....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun aleykum..Hosgeldiniz kardesim...
Siz bu islamiForumlar.net de yenisiniz burada tek bir kisi ruyalari Yorumlar o da Ben elimden geldigince ciddi ve samimi olmaya calisan bir Muhacir kardesinizim..

RUYA YORUMU SORAN KARDESLERIMIN BIR SELAM VERMEYE TENEZUL ETMIYORLAR VE BIR SELAM VERECEK KADAR VAKITLERI YOKSA veya bilmiyorlarsa
ilk once Allah-in Selamini ogreninde Gelin Kardesim..
Muslümanlar Allahın selamı Rahmeti üzerine olsun diyerek din kardeşimize dua mahiyetinde olan selamı vermekte niye bu kadar zorlanıyoruz ki?
Ben burada sayisizca..Yorumu Sirf Allah RIZASI icin yapmaya vakit bulabiliyorsam niye karsimdaki Selamun aleykum, Merhaba, Hayirli gunler
diyebilecek kapasittede ve insanlikta olamiyor..?

Selamsiz sabahsiz gelir geçersin ..BURASI NERESIDIR SANIRSIN?
İletişimde Gönül Köprüsü..Selam ile baslar..
Samimi, içten bir selam, candan tavırlarla ve güzel sözlerle birleştiğinde,
Gönül Degahindan Dua ,nasihat ve lütüf ile ayrilirsin....
Hak dostlari, “Aranızda selamı yaygınlaştırınız” diyen o Yüce Efendimiz (s.a.s.)’in buyruğuna uyarak selamsız sabahsız geçenleri pek sevmez.
Gönlü kırık da olsa, tanımasa da selamı eksik etmezler...
Peki biz niye eksik ederiz...?

Salınır tuba dalları
Kur'an okur hem dilleri
Cennet bağının gülleri
Kokar Allah deyu deyu.

bir tuba dali kadar olup icten bir Allah!! diyemedik ya ona yanarim...agla..:,
Ruyaniz cok hikmetli ve Manidardir Siz de Ciddi olarak sırıtık.:,
selam vermeyi ogrenip Selam ile Soze basladiginizda gelin ins.. Allah-in izni ile Yorumliyacagim
Hayirli, Bereketli, Hikmet ,ve himmetli Gunler...
Ruyanizin yorumlanmasini istiyorsaniz bu kurallari lutfen okuyun...

https://www.islamiforumlar.net/ruya...-paylasmak-icin-uymaniz-gereken-kurallar.html

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
not:ciddi arkadaşlardan bekliyorum yorumu....
hayırlı bir mevzu için istihareye tüm kurallarına uyarak yattım sonucunda ise sabah namazına yakın kişinin kendisini gördüm bana maddi ve manevi bütün sıkıntılarını gidereyim istermisin diye soruyordu...onun dışında bide nohut,fasulye ve karınca gördüm yorumlarnızı bekliyorum inşallah....
siz burada bütün yorumları okudunuzmu?
okuduysanız ciddi olmayan arkadaşlardan yorum yapıldığını gördünüzmü?
ve dahası abenim selamsız kasabasında oturan kardeşim. BU BÖLÜME BALIKLAMASIYA DALIP SELAMSIZ SABAHSIZ AÇILAN BİR KONUYA YORUM YAZILDIĞINI GÖRDÜNMÜÜÜ GÖRDÜNMÜdfrt..
Yoksa sizde, kurallar çiğnenmek için konulmuştur,mu diyorsunuz.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Canınızı sıkmayın değerli adminler. İnsan gibi gelip selamıyla sabahıyla, hatır gönülle mesajını gönderen cevabını alır edeple gider. Bunları bilmeyene elimizden geldiğince uyarı yapıyoruz. Hatasını anlayan, özür dileyen de oluyor. Anlamayan da o nedenle her saça tarak yok bizde çizgilerimiz belli uyarlarsa ne ala uymayana güle güle! Sinirlerinizi bozmayın inşAllah.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Eyvallah hocam ama Can sıkılmayacak gibimi, hem selamsız sabahsız gel aç konu, hem not:ciddi arkadaşlardan bekliyorum yorumu.... diye emrivaki yap olacak şeymi buhmmnn
neyse mubarek tatil sabahında daha fazla yazıpta klavyenin tuşlarını aşındırmıyayımdfrt..zaten antikaaassd..

yasin34

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
istihare

selamün aleyküm iyi günler dün gece istiharenamazı kıldım çok borcum var işim için rüyamda bi yerden çıkıyorum farklı bi araba var bende tam gidecekken biri bana kırmızı lüks bi araba getiryo bunu al duo ama çalıntı bende alıyorum bi iki gün kullanıyoruym tam eve gelcekken polisler geliyo alıyo beni karakola götürüyo herkez bu mu çalmış falan dyo ama ben çok sessiz duruyorum iyi bi polis çıkıyo beni bodruma indiriyo savunmanı yaz diyo ne yazcam dyorum nefsi müdafa birde yanına ip yaz diyo yazıyorum zarfa koyuyo bana bi silah veriyo al bu sende kalsın lazım olur diyo şimdi git diyo iki gün sonra cevap gelcek kötü bi cevap gelirse hemen kaç git diyo silahı alıp çıkıp gidiyorum uyandm sonra bunun yorumu nedir acaba cevabınızı bekliyorum.

YÖNETİM/EDİT: Kuralları sonuna kadar okumadan ve yukarıda işaretli hataları düzeltmeden tekrar mesaj göndermeyin... https://www.islamiforumlar.net/ruya...-paylasmak-icin-uymaniz-gereken-kurallar.html

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm kardeşim rüyanızı yorumlayamam haddim değil çünkü uzman bir kişi değilim fakat bir keresinde çok çok nohut gördüm ve inan bizi mutlu edicek rızık hemen geldi hemde hiç beklemediğimiz anda keşke bende rüyamda evleneceğim hayırlı adamı görebilsem rabbim karşıma çıkarsa selam ve dua ile kardeşim...

Ayşe123

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyamda hayır var mi

Bismillahirrahmanirrahim.
Ben 3 sendir Turk vatandaşı ile evliyim, ama bazi sorunlar üzerinden eşim burda İstanbul'da, ben Almatida ayri yasadik. Şimdi bu kez 3. kez İstanbul'a gelmem, eşim yine duzelmemiş; işki kullaniyor, bazen benim kildıgim namazlarima karisiyor, o yuzden bayan hocalarin tavsiyesile Istihare namazin kildim ve duasin okudum.
Ilk gunu: ben sari taxiden inmişim arkdaşlar grup olarak toplanmiş anladigim kadar sinemaya girmek uzerindeyiz bana bilet almamişlar. Ben bilet almaya gittim, tam 75 tl. Bozuk para yokmuş, ben baska para uzattim ve bana para usti bulamadilar. Sonra kasadaki kizlar cuzdanimi begendiler, sonra da kenarini makara ile kestiler. Ben onlarala niye kestiniz diye kavga ettim, kesik cuzdanla kaldim. Sonra ne oldu aklimda yok yada devami yoktur. (Sinemanin ici karanlikti. Kendimi oruçlu hissediyorum ya da iftar mi yapicağiz).
Istihareye bir kere daha yattayim mi, yoksa bu yeterli mi? Allah razi olsun simdiden. Cevabinizi beklerim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bismillahir rahmanir rahim
Rahman ve Rahim oLan ALLAH'ın Adı ile..
Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun hakkinizda HAYIRLI olani versin...bu cok ciddi ,hayati ve sadece sizin karar verebileceginiz bir konu..
Istiharede gorulenin yaninda hissediginiz hislerde cook onemli...

ama ruyaniza binaen yani yorumu;
Hayirdir insallah..
Rüyada sarı taksi ,cuzdanini kesmeleri, sinema vs. gormek pek hayirli degildir..
ayrılık, hasret, sıkıntı,hüzün ,psikolojik ,ruhsal, duygusal rahatsizliklara yorumlanir..

Siz de Çok duygusal olduğunuz için bu tur ilişkiyi korkarim ki kALDIRAMAZSINIZ!!
Onun ile kalirsaniz hayattiniz boyunca hep boyle gel-git lerde Hayatinizi yaşayan degil!,sadece seyredenlerden olacaginiza yorumlanir...
Onun ile konusun degismesini ve artik bir yerde bir sehirde ya beraber dengeli, duzenli, haramdan uzak bir hayat surersiniz yada Siz kalbinizde dogru olani yapin...

Rüyada karanlık görmek; gam ve kedere kasvette ic bunalmasina darlanmaya delalettir..
Rüyada görulen karanlık sinema sizin ic dunyanizin, ruh aleminizin gostergesi dir..
ve Bu kisinin Sizin icin pek HAYIRLI olmadigina isarettir.. ama yinede Rüyalar ile amel edilmez..Rabbim hakkinizda HAYIRLI olani vermesi icin cokca Dua edin..

Cevrenizdekiler ne diyorsa desinler;Siz İçinizdeki Sese Kulak verin!!Ancak O sana en doğruyu gösterir!!
Hak; Sana güven huzur veren kalbini her yönden mutmain eden..
batıl;ise her an icini kurcaliyan kemiren bir şeyin doğru yerli yerinde olmadığını seni rahatsiz eden bir Histir...

iradeni zorliyarak yaptığın iş yani bir seyden huzursuz oluyorsan,dogru bulmuyorsaniz YAPMAYIN!!!
yaparsaniz bu kendi kendiniz ile bir beden kafesinde ic catismaya doner...ve Seni Yorar.. yıldırır.. tüketir..bitirir..

Her zaman mutlaka kalbini dinle. Hayatta senin için neyin doğru olduğunu bir tek içindeki ses söyleyebilir.
Dolayısıyla içindeki sesle konuşmayı öğren. Her gün kendinle kalmak için zaman ayır ve kalbini dinle.
gerçekten ne hissettiğini bulabilmek için dinlemeye çalış. Bazen içindeki ses sana çok zor geleni yapmanı söyleyebilir yada duymak istemediklerini söyleyebilir…
Korkmave içindeki sesi dinlemeye devam et...
O SES SANA DUYMAK ISTEDIKLERINI DEGIL DUYMAYA IHTIYACIN OLANLARI HEP FISILDAR!!
Dünya ve kendinizle barışık olun ilk once sağlıklıginiza bakin...onun sizi ve sinirlerinizi YIPRATMASINA izin vermeyin..
hayirli gunler..guzel kardesim..

duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum Ayşe123 mademki benim sehrimde misafirsiniz Sizin ile biraz sohbet ,muhabbet etmek istiyorum musaadeniz ile...

Evlilik ruhsal fiziksel cinsel,maddi manevi birbütünleşme ,birleşme, karşılıklı anlaşma demektir.

şu yaşa geldim şu kadar gelirim var şöyle bir sosyal statü sahibiyim demekle insan evliliğe hazır olmaz.
İnsan kendi dünyasını kurabilmişse karşısına çıkan problemleri halledebiliyorsa cebindeki parayı adam gibi harcayabiliyorsa
dilini tutmayıSABRI öğrenmişsekemal ve olgunluga erişmişse...akil ve idareyi bilirse..
insanlarla medenice ilişki kurabiliyorsa geçimsiz değilse haram yollara sapmadan hayatını götürebiliyorsa
kendi ailesindeki insanlarla medenice bir dialog kurabilmiş ise o kimse evliliğe hazır demektir.

Kendi kendisiyle geçinemeyen mutluluğu içinde duyamayan buhran ve deprasyondan,ickiden, serselikten kurtulamiyan
evli oldugu halde sorumsuz, sorunlu bir insan ise o zaten daha ilk basta evlenmeye hazır degil imis demektir ...

Çünkü her evlilik kendi içinde birtakım problemler taşır. Bu problemleri çözecek sağlam dingin bir iç yapısı
Ruh alemi sabit duygulari ,ic, dis, denge ve belli bir duzene , ise sahip olmasi gerekli...yoksa evlenince ne yapacak?

Çevreye bakıyoruz oğlan Kamil [olgun]değil!!bir baltaya sap olmamış ..Aklı fikri serserilikte yaramazlıkta.
Anne baba diyor ki şu oğlanı bir evlendirelim aklı başına gelsin...ya Oolan yarım aklı da giderse..?
Bu şekilde düşünmek bir cinayetten başka nedir? Elin kızının başını derde sokmaktan başka nedir? Yazık değil mi o insana..?
Bir genç düşünelim. Aklı başından bir karış yukarıda. Havai tembel saygısız ukalaSorumsuz!!!
SORUMSUZ EŞLER SORUNLU EŞLERDİR ...SORUNLU EŞLER DE MUTSUZLUKTUR!!!

hazır olmadan yenen aş ya karın ağrıtır ya baş.
Bir insan bir işi içinden gelerek isteyerek yapmıyor hazır olmadan yaparsa; O işin sonu güzel olmaz.
Zorla yapılan işler insana başarı getirmez. O işler sadece yapılması gerektiği için yapılır...
günümüzde malesef bazi insanlar Sadece çocuk sahibi olmak veya evli olmak veya menfaat için evleniyorlar..
Her sey de inanin;niyet edip başlandığı gibi de devam ediyor...

her şey başlangıç enerjisinde,Bir şey nasıl başlarsa genellikle öyle de devam eder.Çatlak hangi yönde başlarsa o yönde ilerler..

Ayşe123

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyamda hayır var mi

Bismillahir rahmanir rahim. Cevab verdiginz icin Allah razi olsun.Karar vermeye yardim etti. Soyle de birsey var esim 9 aya kadar kalmami istiyor, ve icmicegim bundan sonra diyor ve gidersen hayatim mav olur, istende cikarim hicbisey yapmam diyor, namazlarini kil tamam diyor(bende anlattim yapabilecegim sadece bir namaz var onuda herzaman kilamam ve kildigim kez karsi gelme dedim dinime yakin olmam ve Allahin rizasin affin kazanmam icin ve ahirette cennete girmem ve hepimizin girmemiz icin kiz erkek kardeslerime anne babama namaz oruc tutmaya alistirmayi ogretiyorum, son nefeste imanli ve namazli olmek icin) diye anlattim. Kafam karisik esim bir ay sonra donme senin buraya gelmen icin cok seyler yaptim diyor en son 9 aya kadar kal diyor niye cunki ben suan tatildeyim is yerim Almatida 9 ayda okul baslanir. Annem ise 11.06 da geldim 11.07 ye donmek biletin almak icin dun bugun yarin kararimi bekliyor. Yuva bozulmasin diyorum ama 3 gundur ne o icki kullanip eve gelir diye korkiyorum ve evde tek yalnizim esim isten gelinceye kadar evde kalipta aksam karanlik korkusun ve disara cik gez dediginde disara cikmaktan korkiyorum cunki baska ulke baska yer alisamicagim gibi geliyor. Sizce anneme bilet al gitmem mi gerek ? Cevabinizi beklerim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bismillahir rahmanir rahim
Rahman ve Rahim oLan ALLAH'ın Adı ile..
Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun hakkinizda HAYIRLI olani versin..
kardesim mademki sizden belli bir mudet istiyor bir daha icmiyecegini, degisecegini soyluyor.. surada kac gun kaldi ki.. hem mubarek Ramazan, bereket ayi KAPIDA...
istanbulda Ramazani i serif bir baska guzeldir.. kalin ve zaman size yapacaginizi gostersin ins...
burda kalin boylece hem Allah-in huzurunda hem de vicdanen rahat olur..bu bekleme surecinde dogru olanin ne oldugunu karar verirsiniz.. Dualarim sizin ile
Ayse kardesim.. niyetti hayr olanin akibettide hayr olur.. siz sadece niyettinizi, temiz, samimi ve Allah RIZASI dogrultusunda dogruluk ekseninde tutun..
nasil sonuclanirsa sonuclansin HAKINIZDA HAYIRLI olacagini bilin.. Allah a teslim ve tevvekul edin...
bu bir ,iki ay herkes icin bir imtihan sureci olacagini UNUTMAYIN...

Mevla görelim neyler Hak şerleri hayreyler Zannetme ki gayreyler Arif anı
seyreyler Mevla görelim neyler Neylerse güzel eyler...

acilangul1

Ayşe123

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Bismillahir rahmanir rahim. Cevabiniz icin Allah razi olsun. Ramazanda 1,2 sene once kalmistim esim askerdeyken. Ben iste ezan sesin ve Ramazanin burdaki ozelliklerin ordayken ozliyordum, birde o yuzden geldim, burasi Islami ulke diye. Sizin dediginizi yapicagim Ramazanda burda kalcagim Allahim c.c. otekisin gosterir. Cok sevindim boyle bir ders verdiginz icin. Dua ederim dua beklerim:)

Amin. Allah c.c. hepimizin hakkimizda hayirlisin nasip eylesin. Benim Almatida arkdaslarim evlendiler suan gayet guzel yasiyorlar cocuklari var, is gusu. Onlar kari koca beraber iciyorlar dogum gunde, yilbasinda, duyunda yada dinlenme gunlerinde kafelere gudiyip rahatlamak icin iciyorlar ve evlerine bisey olmadigi gibi geliyorlar. Bazilari var icki ictikten sonra kavga cikartiyor, karisina el kaldiriyor, cocuklarinada. Benim babam da iciyor, annem zorluk cekiyordu ve ictigi zaman biseyler buluyordu saklaniyordu yada bahcede bekliyordu babamin uyudugunu, babama haram oldugunu soyliyorum, anlatiyorum olmiyor. Aylede ben namaz kilmaya ogrendim esimle evlendikten sonra burda kiz mumin arkdaslardan, oruc tutiyordum sonra kiz kardesim iki senedir annemde tutiyor insallah namazada baslarlar Allahiin c.c. izinile. Kazakistanda cogu bilmiyor haram oldugunu ve Allahin 5 farizi var oldugunu ve ona gore amel etmeyi. Bunu sizin akilla nasil anlatabilirsinz?

Yönetim;edit; asagidaki konuyu okursaniz ins. sorunuzun cevabini bulabilirsiniz..

https://www.islamiforumlar.net/esma...t-allahtandir-allahin-el-hadi-guzel-ismi.html

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/28552-teslimiyetin-mahiyetini-tam-olarak-anlamiyoruz.html

muvahhid

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm dün gece istihareye yattım bir arkadaşım için dükkanını satma konusu vardı ve kararsızdı. Bu sebeple istihareye yattım.
Rüyamda bir olaydan dolayı(olayın ne olduğunu tam hatırlamıyorum) ama başımıza büyük bir bela gelmişti ve bize iftira atılıyordu. Beyaz tozlar vardı elimizde bu yüzden peşimizdelerdi. çok karanlık ve sığ bölgelerden geçiyorduk ve sürekli kaçıyorduk. neyse arkadaşım beni sabah namazına kaldıracağı sırada rüya olduğunu anladım fakat karabasan olmuş gibi hiç bir yerim kıpırdamıyor ve ağzımı bile açamıyordum. birşeyler okumak istediğimi düşünyordum okuyamıyordum. sonra sonra kalbimi çalıştırıp öyle okumak istedim kalple ve kalbimle salavat ve felek nas ayetel kürsü okudum. çözüldüm kalktım arkadaşım yanına gittim ve nasıl söylesem diye düşünüyorum ona hayırlı mı hayırsız mı diye. diğer arkadaşım kahvaltıya gittiğinde onunla konuşurken o bir anda duvardan birşey çıktığını ve korktuğunu, bunu ben lambayı açmaya çalıştığımda gördü. bende ne oldu diye onu silkelemeye başladım. sonra lambayı aç kapa yaprken bende gördüm ve korktum sonra dikkatli bakınca kaldığımız evde bizden önce oturan aile kız çocukları için yansımalı duvar kağıdı yapmışlar pembe renkte çiçekler ve sevimli hayvanlar gözüküyordu. sonra da diğer arkadaşım geldi sabah namazına kalktım gerçeğe döndüm yani biraz uzun karmaşık hakkınızı helal ediniz ama ilk defa böyle bir rüya gördüm...
selametle...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam
Ama başkası adına istihareye yatılması diye bir uygulama Peygamberimizin zamanında ve sahabe döneminde yoktu.
Daha sonra bazı tasavvuf ehli arasında yaygınlaşmıştır. Bunun yerine en isabetli olanı kişinin kendisinin bu sünneti yapması ve Allah’tan bizzat kendisinin dilekte bulunmasıdır..

Cunku icinde bulunduğıu ruh halini, ve bilincaltini anca O kendisi bilir ve hissedebilir..

https://www.islamiforumlar.net/namaz/22747-baskasi-adina-istihare-yapilir-mi.html

Sdkpln

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Istihare de aydınlık görmek

Selâmün aleyküm. Annem, benim ayrıldığım nişanlımla tekrar barışıp evlenmemin bizim için hayırlı olup olmadığı konusunda istihareye yatmış.
Rüyasında beyaz mermer döşeli çeşmeden cam sürahiye su doldurmuş ve su dolarken çeşmenin etrafında aşırı derecede aydınlanmış.
Yorumlarsanız sevinirim. Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam başkası adına istihareye yatılması diye bir uygulama Peygamberimizin zamanında ve sahabe döneminde yoktu.
Daha sonra bazı tasavvuf ehli arasında yaygınlaşmıştır. Bunun yerine en isabetli olanı kişinin kendisinin bu sünneti yapması ve Allah’tan bizzat kendisinin dilekte bulunmasıdır..
nişanlınizla tekrar barışıp evlenmeniz Sizin için mi anneniz için mi hayırlı olup olmadığımi önemli..
Neden ayrıldığınizi bilmiyorum..amaa her sorunda çözümü de aradığıniz cevabi da vardir!!!

Evlilik ruhsal, fiziksel ,cinsel,maddi, manevi bir bütünleşme,birleşme,karşılıklı anlaşma demektir.
Önce düşün,sonra tAŞın...

Mevla görelim neyler Hak şerleri hayreyler Zannetme ki gayreyler Arif anı
seyreyler Mevla görelim neyler Neylerse güzel eyler...

ayisigi88

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba,Ben istihare namazı kılıp yattım ilk rüya gördüm çok sıkıntılı bir rüyaydı hatta uyandığımda hiç uykuya dalmamışım gibi geldi sonradan rüya gördüğüm aklıma geldi.Sonra tekrar uyudum ve tekrar sıkıntılı ve karanlık bir rüya gördüm hatta rüyamda geceydi rüya çok karışıktı hala kendime gelemedim ve ben bu istihareyi evlilik için yaptım.Ayrıca rüyamda bir odaya giriyodum oda çok küçüktü ıyyy benim yatak odam da bu kadar olucaktı diyorum kendi kendime.Sonra soba var açıyorum siyah poşet var içinde ip arıyodum.Sizce bunlar olumsuzluk mu? Bu arada kusuruma bakmayın yeni üye oldum nereye yazıcağımı bilemedim buraya yazdım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun..
Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun hakkinizda HAYIRLI olani versin..

Evlilik ruhsal, fiziksel ,cinsel,maddi, manevi bir bütünleşme,birleşme,karşılıklı anlaşma demektir.
Önce düşün,sonra tAŞın...

Rüya karanlık gece;
dalalete,gam ve kasvette yorumlanir..
Rüyaniz;ayrılık, sıkıntı,hüzün ,psikolojik ,ruhsal, duygusal rahatsizliklara yorumlanir..Siz en iyisi bu insani biraz daha araştırip, soruşturun ..
karanlık rüya kötüdür, sanki Uyandığınızda her şey aynen devam eder. Acı bir diken gibi gelir nefesinizde tıkanıp kalır...daraltir Sizi..
Selametle..

ayisigi88

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Amin.İnşallah. Cevap vermiş olduğunuz için teşekkür ederim Allah (c.c) razı olsun. Hayırlı günler

Üst Alt