Kardeşim için dua

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm gönül dostlarım,

Daha önce de size yazmıştım erkek kardeşim kaza yapmış ve arkadaşı vefat etti diye.Şimdi kardeşimin mahkemesi var arkadan onlara çarpan kamyonet kardeşime atmış bütün suçu hamileyim ve çok etkilendim ya kardeşim hapse girerse herşeyin hayırlısı tabi ki ama hayırlısıyla girmez inşallah DUA edermisiniz dostlarım selametle....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam gönül dostum ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...
bakın hamilesiniz sizin ruh haliniz o masum bebeği olumlu yada olumsuz olarak etkilediğini sana daha kaç kez yazma gerekli ki sen o kafan ile anlıyabilesin....
telafisi olmıyan bir sorunu yükleniyorsunuz.. yarın bebeğin aşırı asabi ,HIRÇIN her şeye ağliyan, duygu gel-gitleri yaşiyan biri olunca bunu telafi edecebilecekmisiniz...
BEBEK,RUH TERBİYESİ ÇOCUK EĞİTİMİ ANNE KARNINDA BAŞLAR...

merak etmeyin su akar yolunu bulur....Herşeyin hayırlısı için Dua edin..

"ya kardeşim hapse girerse "
Bazen bir insanın terbiye olması için Medrese-i Yusufiye hapsine girmesi yada şefkat tokadı yemesi gerekli olamaz mı...Alemleri yaratan Rabbim, bizim için neyin en hayırlı olanını, bizden daha iyi bilmiyor mu sanıyorsunuz...?
HER ŞERDE BİLE BİR HAYIR VARDIR....

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/33230-bir-musibet-bin-nasihattan-iyidir.html

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Allah yardımcınız olsun, kardeşinin hakkında her şeyin hayırlısı olsun inşallah...

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm canım hocam,

Çok doğru diyorsunuz bebeğimi düşünmek zorundayım bana da dua edermisiniz bebeğime emanetime de inş.herşey için güzel şeyler için çabalicam selametle sizi çok seviyorum..

Üst Alt