• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Kardeşimi acı çekerken gördüm

B

betül01

Kayıtsız
Misafir
Selamün Aleyküm

Merhaba, Ben rüyamda inek gördüm. Kardeşimin ineği sinirlendirdiğini gördüm. O sırada kardeşim alçak bir duvarın üzerindeydi. İnek baya iri yarı bir şeydi. Koşdu ve boynuzlarını duvarın üzerine atlayarak kardeşimin karnına geçirdi. Kardeşim duvara yapışmış bir şekilde acı çekiyordu. Yardım etmeye gittim ama heryerim titriyordu hiç birşey yapamadım ağlamakdan. Sonrada ağlayarak uyandım.

Betül Çörten
Adana
Yaş 21
Öğrenci

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim
Hayirdir insallah Kardeşinizin kac yasinda ve ya ne is yaptigini icindeki durumu bilmedigim icin genelleme yorum yapacagim..
rüyada Acı çekmek görmek ;
Vücudunda veya başında bir ağrı veya acı bulunduğu şeklinde bir Rüya görmek, özel meselelerini başkalarına anlatmaması ve bazı şeyleri kendisine saklamayı öğrenmesi gerektiğine işarettir
Bir ineğin boynuzuyla size vurduğunu görmek; görevinden ,veya icinde bulundugu ortam dan azledileceğinize yorumlanir..

Aradığım,beklediğim,özlediğim ,sevdiğim,nefret ettiğim,kızdığım ,kırıldığım...
hepsi benim aslında.
Bir bütünün farklı renklerinin armonisiyim,
hepsinde bir parçam,parçam da hepsiyim aslında...
icimdeki dunyamdaki YANLIZLIGIM dir...
Hayirli Gunler..

B

betül01

Kayıtsız
Misafir
Yorumlarınız için öncelikle teşekkür ederim. Kardeşim 15 yaşında öğrenci ve boynuzun geçtiği yerlerden kanlar akıyordu. Tekrardan teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Yorumlarınız için öncelikle teşekkür ederim. Kardeşim 15 yaşında öğrenci ve boynuzun geçtiği yerlerden kanlar akıyordu. Tekrardan teşekkür ederim.

öğrenciligi biraksam mi yok zaten derslerim iyi degil vs. diye konusmaya baslarsa arkadas cevresine dikkat edin.. ve egitimini YARIDA birakmasina ASLA musaade etmeyin..
Ahh bu genclik DEli KAN-Li..
cddvb...:tamam:.:bilmemm:.

Üst Alt