• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

kendimi yeşillikler içersinde gördüm

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
s.a bu gece istihare ye yattım rüyamda çok güzel yeşillikler arasında şelalelerden sular aktığını rüya gibi cennet bahçesi gibi bi yerde ailemle beraber olduğumu gördüm.. Ama bugün canımıı çok sıkan şeyler oldu ben şimdi neye inanıcam neyi düşünücem bilemiyorm yardımlarınızı bekliyorum inşAllah sena 21 bekar utngc..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Kardesim..
Ben de pers. gecesi rah. anneme Yasin okudum, Onun ve Cocuklarim icin yalvara yakara dua ederek uyudum ve iyi ruya gormedim.. ertesi gunu de hep O Ruyanin etkisi ile daraldim..
simdi Ben nerede Hata yaptim?
Nerde mi Bir gun oncesinde yasadigim bir olaydan etkilendigim icin oyle ruya gormustum..
Yani Senin istiharen guzel Hayirdir insallah lakin dun Sabirsizligin ile yasadigin olay bugun de devam etti .. yani Ruyan ertesi gunu dunun devami olan bir SIKINTININ devami idi..
rüyada Yeşillik görmek
İsteklerinizin, hayallerinizin gerçekleşme yolunda olduğuna işarettir..Hayirli Geceler..

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkur ederim ben gece böyle bir rüya gördüm ama dün o kadar çok üzüldüğüm şeyler oldu ki tüm gün ağladım diyebilirim sevdiğimden benimle evlilik konusunda yapamayıcağına ve çok üzgün olduğuna dair bir mesaj aldım yinede Allah büyük ben sadece ona sığınıyorum ama kaldıramıyorumm da elim kolum bağlı sanki hiç bir çıkış kapısı yok o pes etti vazgeçti ama ben vazgeçemıyorum

birşeyi daha yazmayı unuttum dün gece bu moral bozuklugu ile ağlayarak ve çok dua ederek uyudum Allahıma yalvardım bir işaret bir yol göster diye rüyamda ilk önce annem saçlarıma yağ gbi pis birşey sürdüğünü daha sona banyo da saçlarımı yüzümü bol su ile yıkadığımı gördüm... Ben bu rüyalar konusuna fazla takılıp sizi çokça rahatsız ediyormuyum bilemıyorum ama gerçekten etrafımda beni bilgilendırıcek kimse olmadıgı için sizden yardım almak istiyorum lütfen beni bilgilendirin Allaha emanet olun dualarım sizinle

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Sena kardesim.. Sevdiginiz insanin samimiyettine guvenin...
Ne guzel simdilik Evlilige HAZIR olmadigi icin ne Sizi nede Kendisini oyaliyor..
Sadece simdilik mumkun olmadigini yazmis...O vazgecmemis sadece simdilik her sey arilip, durulana kadar bir sureligine ASKIYA almis.. Dogru olan da budur..
Zorla hic bir sey olmaz.. her seyin birZamani var..
hem bazen bir seyi tamami ile elde edebilmek icin ilk once tamamen kaybetmek gerekli....

Rahatsiz etmiyorsun est. "saçlarımı yüzümü bol su ile yıkadığımı gördüm"
ilk once bir sakinlesin!!sonrada sakin kafa ile bundan sonraki gelismelere bakalim ve Rabbim Hakkinizda HAYIRLI olanini nasip etsin..
demek ki bazi seylerin daha zamani gelmemis seklinde yorumlanir..Allahu Alem..
Hayirli Gunler...

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
samimiyetine güveniyorum kardeşim sırf üzülen ben değilim hani hayat bize istemediğimiz çok zor birşeyi yaşatıyor keşke böyle olmasaydı takdir Allahın ama çok zor benim için, neden dayanamıyorum, neden içim parçalanıyor hayallerimiz güzel olucak dediğimiz o günler neden bir türlü gelmedi ümitlerim tükeniyor ben güzel şeyler duymayı beklerken neden kötü şeyler duyuyorum ben onun hakkımda hayırlı olması için çok dua ettim çok bekledim korkuyorum onun bir başkası ile olmasından beni tamamen yüz üstü bırakmasından. . . . :(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ahh Kardesim daha cook gencsiniz Siz sevmek ile sahiplenmeyi karistiriyorsunuz..
Onu gercekten Seviyorsaniz ikinizin icinde HAYIRLI olani diliyeceksiniz..
"çok bekledim korkuyorum onun bir başkası ile olmasından beni tamamen yüz üstü bırakmasından""
kardesim eger sizi birakirsa demnek ki O sizi gercekten sevmemis oyle bir insan ile evlenseniz de evlenmesenizde ne olur?

Aşk ruhsal bir dokunuştur..Kimileri fizikselleşmek için sever..
kimileri ise ruhsalllaşmak için.
Gerçek aşkta sevmek,ruhsal dokunuşlardan oluşur.
Gerçek aşk,yaşadığı bedene hapsedilmiş ruhu serbest bırakır.
Fiziksel sevmede bütünleşen sadece bedenlerdir.
Gerçek aşkta ise bedenle birlikte,ruhun girdapları da bütünleşir.
O an,kişisel cennetini en yakından hiisettiğin andır.
Bir süreliğine de olsa Ruh bedeninden yükselirsin.
Gerçek aşk bittiğinde ise,ruh bedenine yeniden haps olur.
İşte bu yüzden aşk acısı tarifsizdir...

Iste Ben sizi bu yuzden anliyorum.. ama O da ayni hisleri hissedebilmesi icin ustune fazla gitmeyin bir sureligine Onu kendi ruhu ve yuregi ile Yanliz birakin...
Bazen bir seyi kazanmak icin ilk once kaybetmek gerekli...Kendinize gelin kendinizi bu kadar harap etmeyin sadece bu da sizin icin de bir olgunlasma vakti oldugunu unutmayin..
bir gun gelir bugun agladiklariniza agladiginiz icin aglarsiniz...

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
benim sevdiğim kişi gerçekten beni seven benimle olmak yuva kurmak isteyen biriydi hayatın olumsuzlukları bizi ayırdı diye üzülüyorum sevmese hiç deger vermese inanın bu kadar üzülmezdim oda çok acı çekiyor bende, düşünceside ben bu kızı hayatıma sokarsam üzerim maddi açıdan ama ben onu gerçekten çok seviyorum o yüzden üzülmelerim Allaha yalvarışlarım Rabbim kimseyi zorda çaresiz bırakmasın inşAllah rızkı veren de herşeyi olduranda yüce Rabbim sevdiğim inşAllah anlar ve ilerde arkamıza dönüp baktığımız zaman üzülmeyiz zaten diyormuş ki duydugum kadarıyla gerekirse bağrıma taş basarım ama Sena ile hayat kuramam

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Beni iyi Dinleyin Kardesim O Seni Gercekten seviyorsa islerini bir sekilde duzeltir ve sevdigine kavusur..
Sevdigine kavusmak icin Ferhat'ın dağları delmesi de imkansiz idi.. ama insan gercekten severse elinden gelen her seyi yapar..sadece bagrina tas basmak ile yetinmez..
affedersin benim korkum ve dusuncem bu sevdiginiz insan su an evlilige hAZIR degil.. Siz de bunu anlayin.. ve Hakkinizda HAYIRLISI icin Dua edin...
Ona da Hak veriyorum tasiyamiyacagi yukun altina girmekten korkuyor korkutuluyor.. Evlilik isi cok ciddi ve Kutsal bir muessese ve beraberliktir..
O yuzden simdilik isi ne kendinize ne de Ona zorlastirmayin..
ustune gitmeyin.. Aklinizi, fikrinizi baska seyler ile mesgul edin..
mesela bir kursa veya bir ise girin..
bir zanaat, meslek edinmeye calisin ki birlesmeniz belki ileride daha da kolay olur..
Siz de o da kendi ayaklariniz uzerinde durmayi bir ogrenin.. Sonrasi Allah Kerim..ilginç::.:tamam:.
Siz sadece bu konuda odaklaninda sanki bu meselede kuyunun icinde batmis bir turlu cikamiyorsunuz gibi ruhen de daraliyorsunuz..
Olaya bir de baska boyuttan, baska bir acidan baska bir pencereden baksaniz.. inanin olayi cok daha olgunluk ile karsilar.. tepkinizde degisirdi..
Ya Bugun olacak yada hicc diye bir sey yok.. belkide bu yasananlar sizin icin sizin cikariniz ve menfaatinize dir...

acilangul1

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
inşAllah kardeşim Allah razı olsun bu günler biticek biliyorum :)

Üst Alt