- Katılım
- 25 Temmuz 2011
- Mesajlar
- 7,319
- Tepkime puanı
- 118
MALZEMELER
2 yufka
8-10 sosis
kürdan
gazoz kapağı
1 su bardağı sıvı yağ(kızartmak için)
YAPILIşI
Yufkaları üst üste sererek yarıdan katlayalım.Yufkalardan gazoz kapağı ile yuvarlak parçalar kesip çıkaralım.Kürdana ilk önce bir sosis dilimi geçirelim.Arkasından 5 yuvarlak yufka parçasını geçirelim.Tekrar sosis dilimi ve yufka parçaları geçirerek kürdan dolana kadar bu işlemi tekrarlayalım.(kürdanın baş ve son kısmına sosis dilimi geçirin) börekleri kızdırılmış yağda kızartarak kağıt mutfak havlusu üzerine çıkaralım.
2 yufka
8-10 sosis
kürdan
gazoz kapağı
1 su bardağı sıvı yağ(kızartmak için)
YAPILIşI
Yufkaları üst üste sererek yarıdan katlayalım.Yufkalardan gazoz kapağı ile yuvarlak parçalar kesip çıkaralım.Kürdana ilk önce bir sosis dilimi geçirelim.Arkasından 5 yuvarlak yufka parçasını geçirelim.Tekrar sosis dilimi ve yufka parçaları geçirerek kürdan dolana kadar bu işlemi tekrarlayalım.(kürdanın baş ve son kısmına sosis dilimi geçirin) börekleri kızdırılmış yağda kızartarak kağıt mutfak havlusu üzerine çıkaralım.