Selamun aleyküm değerli gönül dostlarım Bayram-ı şerifleriniz hayırlı olsun!! ama ben mubarek Ramazan AYI`na elveda bile diyemiyorum.. icimden gelmiyor.. ayriliklara..vedalara katlanamam..
ozelikle bu Rahmeti.. Bereketi bol olan mubarek olan Sehru Ramazan ise..
rah. annem bu gun cook uzuntulu olurdu..gitti bizim rahmet.. magfiret.. bagislanma.. anlarimiz derdi..
bende cocukken cook sevinirdim.. yasasin yarin Seker bayrami.. anacigim kizardi.. Seker degil..
Ramazan-i serif-i en guzel sekilde gecirenler icin Ramazan Bayrami derdi..
sıcak aylarda nasıl oruçlu geçireceğiz diye , rahmet ayını binbir tasa ve sevinçle tam karşılamayı beceremeden, gidişinle üzüyorsun bizi mübarek ay...
bin aydan daha hayırlı geceleri içinde barındırmana rağmen, o gecelerden nasiplenmemiş olarak bizleri bırakıp gidiyorsun. zamanın geri gelmeyeceğini bile bile ,gafil olan gafletten uyanmayan bir bedenle yine bizi başbaşa bırakıyorsun...
ama ben ümitvarım, inanıyoorum ki Rabbim ben farketmeden iliklerime kadar işlemiştir senin, nurunu feyzini güzelliğini... inanıyorum ki, Rabbim tüm Allahın rızasını anarak tutulan oruçları kabul etti ve reyyan kapılarını bizler için açtı...bu şuurla ,bu inançla, nefs bataklığına batmadan bir sene geçirmeyi Mevlam nasip eylesin...
Tüm tutulan oruçları kabul eylesin, rahmet pınarlarıyla yıkanarak bayrama ermeyi nasip eylesin ki, bayram o gün ola..bayramınız kutlu ola....
Yağmur Yüklü Bulutlar Gibi Gelerek Bizleri Bereketiyle Donatan,
Rahmet Kapılarının Ardına Kadar Açıldığı, Rahmanın Af İçin Bahane Aradığı ve Tüm Müslümanların Hasretle Beklediği Ramazan Ayını İdrak Ettik Mübarek Olsun.
Ailenizle Birlikte Sağlıkla Sıhhatle Nice Çok Ramazanlara Erişmenizi Dilerim
Mübarek Ramazan Bayramını da Sevdiklerinizle Beraber Sağlıklı ve Huzur İçinde Geçirmenizi Dilerim. Mübarek Ramazan Bayramı Tüm İnsanlığa Hayırlı Olsun...