Muradının olması için dua

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Muradın hasıl olması için 2 rekat namazdan sonra 540 defa bu ayeti okuyan bütün emeline nail olur HÜVEL EVVELÜ VEL AHIRU VAZZAHİRU VEL BATİNÜ VE HÜVE Bİ KÜLLİ ŞEY İN ALİM.

S.a ben bir sitede gördüm bu paylaşımı bu ve bunun gibi olan dualar ya da bu sayılar kadar okumak hurafemidir bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.... teşekkür ederim

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Muradın hasıl olması için

Muradın hasıl olması için 2 rekat namazdan sonra 540 defa bu ayeti okuyan bütün emeline nail olur HÜVEL EVVELÜ VEL AHIRU VAZZAHİRU VEL BATİNÜ VE HÜVE Bİ KÜLLİ ŞEY İN ALİM.

S.a ben bir sitede gördüm bu paylaşımı bu ve bunun gibi olan dualar ya da bu sayılar kadar okumak hurafemidir bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.... teşekkür ederim

2 rekat namazdan sonra bu ayet okunacakmış öyle mi? Bu ayet hangi surede geçiyor acaba? Önce araştıralım.

Not; link vermek yasak olduğu için kaynak linki silindi.

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
özür dilerim... bende bilmiyorum o yüzden size sordum

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
özür dilerim... bende bilmiyorum o yüzden size sordum

HÜVEL EVVELÜ VEL AHIRU VAZZAHİRU VEL BATİNÜ VE HÜVE Bİ KÜLLİ ŞEY İN ALİM. O, evveldir (ilktir) ve ahirdir (sondur), zahirdir (alâmetleri tüm varlıklarda görünendir) ve bâtındır (gizli olandır). Ve O, herşeyi en iyi bilendir. 57 / HADÎD - 3 Hadid suresinin 3. ayeti

:) Allah razı olsun kardeşim. Bu ayeti istediğiniz kadar okuyabilirsiniz . Ancak 540 defa okuyunca dileğim gerçekleşir mi derseniz. Size böyle birşey yok derim. Böyle uygulamalar, İslam kültüründen gelmiştir. Veya sonradan insanlar tarafından ortaya atılmıştır. Bakın yukarıda ayeti googlede arama yapın. Bu bütün medyum ve üfürükçü, gelecekten haber verdiğini idda eden sitelerde var. Bunlar bu ayeti kullanıyorlar. Bunlara kaynak sorsanız, kaynak veremezler. Bilmem kimin bilmem ne kitabında yazıyor derler. O kitabı yazan hangi kaynaktan almış baksanız boş. Hiçbir dayanağı yok. Siz biraz mantıklı düşünün bakalım yada biraz araştırın. Allah c.c Kuran-ı Kerimin neresinde falanca ayeti veya sureyi ya da duayı şu kadar sayıyla okursanız sizin dileğinizi veririm ya da şu şekilde siz karşılık veririm diyor. Peki Peygamber efendimiz hayatının neresinde böyle bir uygulama veya tavsiye yapmış. (namaz sonrası tesbihat hariç) Bunlar daha sonra belki iyi niyetle belki bazı çıkarlar uğruna insanlar tarafından ortaya atılmıştır. Şimdi bazı kişiler diyor ki biz bunu şu kadar sayı okuduk dileğimiz gerçekleşti. Bu tamamen ona inanmakla ilgili. Yoksa sayıyla okuduğunuz için değil. Boş bir avuntu boş bir inançtır. Ancak siz dilediğiniz kadar bu ayeti okursunuz hiç bir zararı olmaz. Sevabı çok büyüktür. Onun yanında dua edersiniz, Kuran-ı Kerim okursunuz. Dileğinizin gerçekleşmesi için elinizden geleni yapar sonrada tevekkül edersiniz dinimiz böyle yapmamızı emrediyor. Bilmem ne kadar okuyacağınıza o sürede Allah c.c nün isimlerini ezberleyin ve hayatınıza dahil edin. Bakın ne kadar sevap alır ve ne kadar faydasını görürsünüz inşAllah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Sena kardesim Siz de haklisiniz artik her tarafta bu tur site ve kitaplar ticaret amacli aciliyor ve bastiriliyor.. Allah cc. sonumuzu hayr etsin..
iman ve inancimizda ihlas ve teslimiyet versin...
bu sayi ve toplama vs bunlar bos hurafe seyler Boş bir avuntu boş bir inançtır.

biz gercekten Dinimizi ogrenelim.. okudugumuz dua ve ayetlerin manasini ogrenip hayattimizda yasayip tatbik edelim.. taklidi degil tahkiki imanimiz olsun..
Dileğinizin gerçekleşmesi için elinizden geleni yapar sonrada tevekkül edersiniz dinimiz böyle yapmamızı emrediyor.
Bilmem ne kadar okuyacağınıza o sürede Allah c.c nün isimlerini ezberleyin ve hayatınıza dahil edin. Bakın ne kadar sevap alır ve ne kadar faydasını görürsünüz inşAllah.
bilincli olalim.. zaman ahir zaman fitne ve fesad ve imanimiz ile imtihan edildigimizi UNUTMIYALIM...
bu ayeti medyum sitelerinde görünce şok oldum. ahir zaman insanlar ayetleri bile ticaret amacli kullanıyorlar...
eskiden insanlar islam icin Yaşardı ... simdikler ise islamdan Yaşamaya calisiyorlar..
Allah sonumuzu, akibettimizi hayr etsin...
Rabbimin ayetleri İsteyen istediği kadar okusun. Anlamını öğrensin ..hayattinda tatbik etmesi icin vahy olmustur zaten...
ne güzel Ama bunu oku dileğin olsun dedin mi iş suistimale giriyor...Allah cc ile ticarette anlasmaya, giriyor sanki..
iste bu kadar okudum artik dilegimi yap der gibi ..insan sadece ihtiyaci oldugunda veya SIKISTIGINDA mi Rahman KAPISINA varmali?
iste ben bunu anliyamiyorum...
YOKLUKTA SABIR VE ŞÜKRÜMÜZÜ VARLIKTA HAMDIMIZI ARTTIRSAK . DARLIKTA İMDADIMIZA YETİŞ YA RABBI DEMEYE yuzumuz olur...

Sena kardesim burada yazilanlari ne Sen nede baskasi kisisel almayin lutfen..Biz senin samimiyettine ve ihlasindan suphemiz yok...burasi gunde yuzlerce binlerce insan tarafindan ziyaret edilen bir islami sitedir yani Sizin vesileniz ile biz sadece Allah RIZASI icin dogru olan, gercekleri yazmaya calisiyoruz..
cunku zaman ahir zaman Hak ve BATIL ic ice bazen neyin dogru neyin yanlis oldugu suphesine girmemek icin devamli Kur`an ve Sunnet ile okuduklarimizi tasdik etmeliyiz...

Deruni

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum,

Cok eskiden ben de abimin muhim bir isi icin boylesi bir uygulama yapmistim, o zamanlar kaynaklar cok sinirliydi, internet de yoktu ve tabi bilincsizdim de. Kendim icin de yapsam mi diye bir kac kez dusunmustum ama gonlumden gercekten yapmak gelmemisti. Sizin de burada cok guzel acikladiginiz gibi tereddutlerim vardi, ama emin de degildim. Daha sonra arastirmalar sonucu bu tur uygulamalarin dinimizde yerinin olmadigini ogrendim. Maalesef halk arasinda bu tur uygulamalar cok yagin ve yapilmakta. Cogu insanimiz da bunu o kadar kaniksamis ki, tereddut dahi etmeden yapiyorlar.

Ben kendi adima, bu tur konularda insanlari bu kadar guzel bilinclendirdiginiz icin site yonetimine ve Gonul sizim'a cok tesekkur etmek istiyorum.

Allah (c.c) sizlerden RAZI olsun.

Hayir ve dua ile.

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
S.a Allah razı olsun... şuan inanın çok şaşkınım iyi ki size sormuşum çünkü insanlarımız gerçekten bilinçsiz Allahın ayetlerini kullanıp işi ticarete döküyorlar ben bunları hiç tahmin edememiştim ki eminim çoğu Müslümanlarda bilmiyordur... İyi ki buraya böyle bir konu açmışım çoğu kardeşimizde bundan faydalanıp yararlanabılır... Allah razı olsun... Bu arada Gönül Sızım hocam estağfurullah ben kişisel algılanadım söylediklerinizi ama yine ince düşünceniz için teşekkür ederim....

Üst Alt