Ne bir adım öne, ne bir adim arkaya..

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ne bir adım öne, ne bir adim arkaya.

Selamun Aleykum degerli forum uyeleri,

Neden bilmiyorum ama su son haftalardir bu sitede dusuncelerimi paylasmak iyi geliyor bana. Internet ortaminda paylasim yaptigim tek site bu. Facebook v.b. sitelerde hesabim yok cok sukur :)

Sadede geliyorum. Ben bundan 7 sene evvel biriyle karsilasmistim. O zaman sadece bi bakismaydi cunku o yolun diger tarafinda erkeklerleydi ben de kadinlarla duruyordum. Neyse, bu dedigim kisi beni begendigini soylemis (hatta aylar boyu beni sormus). Yasi benden cok buyuk diye bana demediler. Bu kisi buradaki gorev suresini tamamladiktan sonra Turkiye'ye dondu ve ondan sonra duydum beni begendigini. Uzaktan mesaj yoluyla felan konustuk ama o hep mesafeli davrandi. Ben onu seviyordum ama ben onun umurunda degildim.
En son 4 sene once Internet araciligi ile gorustuk. Sonra yine kayiplara karisti. Bunu neden buraya yazdigimi soracaksaniz, ben daha hala - eskisi gibi olmasa da - her gun o aklima geliyor. Allah'tan eskisi gibi degil. Icim huzurlu ama bu burukluk var. Neden bilmiyorum, kalbimi kirdigi icin mi yoksa hayata karsimi bilmiyorum. Ne bir adim one, ne de bir adim arkaya atabiliyorum. Aslinda boyle olmanin avantaji da var. Az uzuluyorum, az da seviniyorum. Hislerimi neutral yasiyorum. Eskiden hungur hungur aglayacagim konulara simdi pehh deyip geciyorum.
Eskiden geri donmesini cok istiyordum simdi istemiyorum. Belki de istiyorum, bilmiyorum bhoff
Ama hayat iste, son zamanlarda kendime cok sordugum soru var: ben nerede hata yaptim Uzgunnn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayatxlx.jpg

Ve Aleykümselam, desenize hep Bir adım ileri iki adım geri ...
Hüsrana uğramak istemiyorsan,umudunu,hayal tarlasına ekme.

Karınca kararınca,baktın olmuyor yararınca..sen de vaz geç be abla..
Allah Teâlâ katında en geçerli istekler;Gönülle sessiz ve samimi yapılan isteklerdir..
hakkınızda hayırlı olanı dileyin...

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm güzel kardeşlerim;Hatice kardeşim yazın içimde kırıntılar kalan bir şeylere dokundu ama emin olmadığımdan yada geçmişte kaldığından, kalmasını istediğimden dokunan her ne ise uzaklaştırmak istedim kendimden...Karmaşık anlaşılmaz sizin için yazdığım ama bana maziden satırlar hatırlatıyor.
Gönül sızım gönül dostum; ''Allah Teâlâ katında en geçerli istekler;Gönülle sessiz ve samimi yapılan isteklerdir..''
susmayı bir türlü tam olarak beceremiyorum bir kaç eksik kaldı onuda tam eylersem sizin ifadenizdeki güzelliği daha da çok yaşayacağım,hatırlatmanız için Allah cc sonsuz razı olsun sizden selametle yüce Rabbime emanet olun..mrhbba..

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Ne bir adım öne, ne bir adim arkaya.

Ben onu seviyordum ama ben onun umurunda degildim.

Bir bakış oluşmuş ama siz bu bakışın ötesine gitmemiş, o bu bakışın ötesine geçerek, sizi sormuş, soruşturmuş, sevdiğini söylemiş.

Sonra ise siz onu sevmiş, o ise bu "sevginiz"in umurunda olmamış.

Yapacağınız bir şey yoktur.

Seven sadık kalır, nikah yolunun çakıl taşları bu güzellikle örülüdür.

Yapacağınız şey meşguliyetinizle iştigal etmektir.

Üzülmeye değmez...

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Bir bakış oluşmuş ama siz bu bakışın ötesine gitmemiş, o bu bakışın ötesine geçerek, sizi sormuş, soruşturmuş, sevdiğini söylemiş.

Sonra ise siz onu sevmiş, o ise bu "sevginiz"in umurunda olmamış.

Yapacağınız bir şey yoktur.

Seven sadık kalır, nikah yolunun çakıl taşları bu güzellikle örülüdür.

Yapacağınız şey meşguliyetinizle iştigal etmektir.

Üzülmeye değmez...

Cok haklisiniz, degmez zaten. Hedeflerim var, o dedigim kisi hayatimda olmasa da olur, malum onemli olan iyi bir mumin olmak aawwe..

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
hayatxlx.jpg

Ve Aleykümselam, desenize hep Bir adım ileri iki adım geri ...
Hüsrana uğramak istemiyorsan,umudunu,hayal tarlasına ekme.

Karınca kararınca,baktın olmuyor yararınca..sen de vaz geç be abla..
Allah Teâlâ katında en geçerli istekler;Gönülle sessiz ve samimi yapılan isteklerdir..
hakkınızda hayırlı olanı dileyin...

Cok dogru bir noktaya deyindiniz.. Husrana ugramamak icin umudumu hayal tarlasina ekmemeliyim. Insallah hayirli biri cikar karsima, bana gore, ne istedigini bilen, dinli imanli biri. Hayat su gibi akip gidiyor, ne zaman bu yasima geldim anlamiyorumislikcalan

Üst Alt