Ne yapmalıyım kardeşler?

infinity

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı akşamlar arkadaşlar sizlere kısaca bir şey danışacağım:
Üniversitede bir kıza aşık oldum, kendisi ile hiç tanışmama rağmen sadece görünüşünden hoşlandım, sonra araştırdım ve bana uygun olabileceğini düşündüm.
Yaklaşık 7 ay boyunca araştırdım, bu süre içinde ve daha öncesinde de Allahtan hep hayırlı bir eş, kısmet istedim, duam hep bu yönde idi. Daha sonra kıza aşık olduğumu söyledim yaklaşık 1 ay görüştük, 2-3 kere buluştuk ama o bana karşı hiç bir şey hissetmediğini söyledi ve görüşmeyi kestik.

Yaklaşık 6 aydır görüşmüyoruz, ben onu hala seviyorum, dönmek istiyorum ama o beni defalarca red ettiği için ben ona geri dönemem ama onun bana dönmesini ona aşık olduğum için istiyorum hakkımda hayırlı ise tabi ki!
Sorumun asıl kısmına geldik;
İnternette bazı havas ilmi ile ilgili, büyü olmayan dualar var, bunun oluşabilmesi için dua etsem mi? etmesem mi? kararsız kaldım çünkü, hep hayırlısı için dua ettim ve bu kızla olmadı eğer gidip olsun diye dua edersem hayırsız olanı mı seçmiş olurum? dua etmek istiyorum ama sonuç olarak hayırlısını istememe rağmen Allah bana onu nasip etmedi, ne yapmam gerekir?

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Hayırlı akşamlar kardeşim;

Öncelikle şunu sana belirteyim, kız arkadaşın dürüst bir şekilde sana karşı olan hislerini açıkca söylemiş, olmayacağını anlatmış ve sen sana defalarca hayır diyen bir kız için, hayırlısı için dua ettiğin halde havas ilmini bilmeden içine düşeceksin ha?

Zorla güzellik olmaz kardeşim!

Çok yanlış yerlerde arıyorsun merhemini........

Havas ilmini merak ediyorsun ya! oku bakalım Allahü teala ne demiş buna benzer konularla ilgili.....

Kuranı kerimde yüce Rabbimiz buyuruyor ki;

"Bilmediğin şeyin ardına düşme; doğrusu kulak, göz ve kalp, bunların hepsi o şeyden sorumlu olur."(İsra, 17/36)

Havas ilmini bilmiyorsun ve bence bilmeni gerektiren bir durum da yok zaten! bilmek istiyorsan kuran oku en doğru şeyler orada yazıyor!

Aklını başına al, hayırlısını istemeyi unutma ve İslamla hayatını güzelleştir, Allaha yakın ol, onun rızasına yaraşır işler yapmaya gayret et, yolun İslam üzerineyse kesinlikle yanlış yapmazsın...

Şeytanı sevindirme, unutma sen HAYIRLISINI İSTEDİN...
Hayırlısını isteyip te şeytanın vesveselerine kulak verip;
Acaba şunu mu yasam? acaba şunu mu denesem? gibi kuruntulara gerek yok!

Hayırlısı deyip, otur ve bekle...

Allahın senin için yarattığı ne güzellikler vardır kim bilir?

Allah yolunu ve BAHTINI açık etsin kardeşim....

Üst Alt