Özlemek ve Beklemek

Sonsuzİfadeler

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm.
Çok özlediğim bir insan var.Hayatımda çok yer kaplayan özel , güzel , iyi bir insan. Ancak biraz uzak kalacağımı öğrendim ondan. Zaten uzun zamandır da görüşmüyoruz. Genel de her gece rüyam da onu görüyorum. Her gece rüyam da aynı şeyi görüyorum aslında.Mekan değişiyor ama o çok sevdiğim insan yüzüme bile bakmadan yanımdan geçip gidiyor. İnsanın canını da sıkıyor bu durum. Rüya tabiri bölümü de kapanmış tabir eden de yok rüyamı. Hem fikirlerinizi hem de mümkünse rüyanın tabiri hakkında bilgi verirseniz çok minnettar olurum sizlere. İyi akşamlar.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Aleykümselam, rüya tabiri yapılmıyor artık. Lütfen rüyalar hakkında yorum sormayın!!!

Sonsuzİfadeler

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yani rüyayı yorumlayacak kimse olmadığından sordum. Yoksa rüya yorumlarının kapatıldığından haberdarım. Çok araştırdım internette ancak tek bir bilgi dahi bulamadım. İlla olmaz diyorsanız canınız sağolsun ama yinede içinden geldiği için birisi yorumlarsa çok minnettar olurum. Çünkü son günlerde içimi kavuruyor resmen bu rüya.

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Ve aleykümselam, özlemek beklemek güzel şey kıymetini bilin yaşayın duyguları verilmişken fırsat varken ne güzel işte...

Sonsuzİfadeler

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Bunlar çok güzel duygular ancak gördüğüm rüya da beni üzüyor.Yani bu rüyanın anlamını bir şekilde, bir yerden öğrenmem lazım ancak doğru, düzgün hiçbirşey göremedim ve çok merak ediyorum. :confused:

Üst Alt