• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüya da gümüş tencere görmek

umran

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Essalamunaleykum
ben ruyamda bır yakın arkadasımın bana gumus bır tencere ve kucuk bır altın getırdıgını gordum ama gumus tencerenın bazı yerlerı hafıf gumus sararır ya oyleydı bazı yerlerıde parlıyordu bende dyorumkı olsun ben oralarını parlatırım sonucta gumus cok begendım altınıda alıp rametlı anneme gosterırken bır cok kucuk altınlarımında yere dustugunu gordum ınsallah hayırlı bır ruyadır sımdıden tesekkur edıyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah..
Her zaman Adil ve ölçülü olmak; duygu düşünce davranışlarda "hak ve hakkaniyet ölçüsüne" uygun bir şekilde davranirsaniz Rabbimin Rizki bereketti huzuru da sizin ile olur kardesim..

Rüyada altın birkaç şekilde yorumlanır. Herkes iyice bilir ki altın dünya zinetidir.
Dünya ise müminler için meşakkat mahallidir.
Bu sebeple rüyada altın görmek borca gam ve kedere
alâmettir...

Kişinin rüyada gümüş görmesi birikmiş mala...para ve maddi yardim dir..
Gümüş görmek çok iyi sayılır, güzel haber müjdeler. Huzur, mutluluk, iyi haber, müjde, sevinç ve hayırlı kısmet ,RIZK olarak yorumlanır.

Komsunuz Size bir gumus tencere hediye ediyor .. Yani masallah bereketlisiniz.. lakin Helal ve Harama dikkat ederseniz eviniz daha cok huzurlu ve bereketli olur...Haydi Bismillah...

"altınıda alıp rametlı anneme gosterırken bır cok kucuk altınlarımında yere dustugunu gordum "
Ne ekerseniz onu bicersiniz kardesim..
Allah cumlemizin hayirli evlad olup da HAYIRLI evladlarda nasip etsin amin..
Rah. annenizi de dualarinizda UNUTMAYIN...

'bır cok kucuk altınlarımında yere dustugunu gordum "
Ins bu gunlerde yasadiginiz bazi SIKINTILAR..yakinda bitecegine delalettir..
Hayirli geceler..

Üst Alt