• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüya içinde rüya görmek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun Merva Sen Allah'ın sevdiği bir kulsun ki Rabbim Seni Rüyalar ile uyariyor..
Kişi rüyasında rüya görürse dikkat etmelidir. Aynen çıkabilir..
sıkıntı içindesiniz..görüştüğün biri var ama kalbinde ise başka biri..görüştüğün insanla herşey olumlu ama kalbinde tuhaf bir his,bir eksiklik var ise!!
bu işten çook geç olmadan vaz geçin...
Aklın başka, kalbin başka, bedenin başka yerlerde, Acaba Sen nerdesin buhran ve deprasyondasin!!

Bir fizik kuralı vardır: Bir yerde bulunman için diğer yerleri terk etmen gerekir. Bir anda iki yerde bulunmak mümkün değil.
ya kalbindekini birakacaksin ya da görüştüklerini...

Sadece bir yeri ,bir sevdayi, bir insani tercih etmen gerekmenize yorumlanir..

Kendinizi ,iradenizi zorlamayın..her şeyi zamana ve zamanin Sahibine bırakin..
Hakkınızda hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimden.. Selametle..

acilangul1

merva

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
onu beklemeli miyim ? en azından zamana bırakarak, atamıyorum onu gönlümden.. rabbime sıgınıyorum çok dua ediyorum.. o insan ne geliyor bana, ne de gidiyor benden hep kalbimde dilimde. daha önceki msjlarımda okulun bitsın zamana bırak yazmıştınız. bu sene bityr okul öyle yada böyle düşüncegim artık birilerini. hep rüyalar görüyorum, hep beni diger taliplerime karşı durduran bişey var bir düşünce var. hayır dedigm insanlar için keşke deyip pişman olmak istemyorum. boş bi bekleyişte miyim ? kendi kuruntum mu yada rabbim ne istersen onunla imtihan edermiş yaa kulunu benide bununla imtihan ediyor sabrımı ölçüyor, ne kadar israrlı oldugumu istedigimi mi ölçüyor? aklımda hep bunlar. teşekkürler..

farukkk

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüya içinde rüya içinde rüya ( 3. uyanışta gerçek hayata ulaşmak)

3 er 4 er saniyelik görüntülerden oluşan bir rüya görüyorum, kesik kesik olduğu için tam içeriği hakkında bilgim yok fakat rüyanın sonu çok net. En son bi resim var bi kişinin resmi. Kişi benim için ne önemli ne önemsiz ama tanıdığım bi kişi.

O an uyanıyorum ve resimdeki kişiyi düşünüyorum demek herşeyin sebebi oymuş der gibi. İyi yada kötü hatırlamıyorum bişeyler olmuş ve bunun sebebi o kişi tarzında bi düşünceye sahibim.

Bunları düşünürken pat bir daha uyanıyorum meğer oda rüyaymış. Daha sonra bi garip oluyorum. Rüya içinde rüyada neymiş nasıl olur diyorum. Acaba filmlerden mi etkilendim rüyamda bişey gösteriliyor da bundan etkilenmem mi sağlanıyor anlam veremiyorum.

Çok gerçek gibiydi herşeyi akıllıca düşünüyordum fakat malesef buda rüyaymış. 3. kez uyandım ve şok oldum. Wc ihtiyacım vardı kardeşim lavaboda olduğu için onun yatağına uzanmıştım uyuya kalmışım uyandığımda oradaydım ve gerçek olduğunu bu kez kesin olarak anladım. İlginç olan her rüyada rüya değil gerçek olduğunu düşünmemdi.

Sorum şu rüyadayken rüyada olduğumuzu anlamanın bir yolu yada yöntemi var mı? Öyle bişey olmalı ki onu düşününce yada onu görünce yada onu yapınca şuan rüyadayım bu gerçek değil demeliyim. Bu konu hakkında bişeyler söylemek isteyenler lütfen yazısı. Herkesin fikrine yorumuna açığım. Teşekkürler

Yönetim/Edit;
https://www.islamiforumlar.net/ruya...-paylasmak-icin-uymaniz-gereken-kurallar.html

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Kendinize gelin kendinize..!! aklınızı başınızı toplayın..
Astral Seyahat yaptığınızı düşünüyorsunuz değil mi ?Dikkat edin!!her yere gidebiliyorsunuz da bir kendinize gelemiyebilirsiniz ..
psikolojik sorunlar doğurabilir ..Yapılmamasını tavsiye ederim.Zaten gerektiğinde uykuda kişinin isteği dışında yapılıyor bu olay vardır ...

Astral seyahat; ruhun bedenimizi belirli bir süre terk ederek çeşitli yerlere düşünce hızı ile gidip, gittiğimiz yerlerde meydana gelen olayları izleyebilmeye denmektedir. Ancak esasında ruh bedenden ayrılmamaktadır. Ruh bedenden ayrılmadan da başka yerlerde bulunabilme özelliğine sahiptir.
Nitekim nefislerini terbiye etmiş insanların ruharı bir anda bir çok yerde bulunabilmektedir.

Rüyaniz Hayr olsun
Rüya içinde rüya görmek;
Bu rüyalar en ilginç ve en değerli rüyalar olup, kısa sürede gerçekleşir ve rüyanın verdiği mesaj doğru çıkar.
Rüya içinde görülen rüyaları hatırlamak çok önemlidir. Çünkü böyle rüyalarda yapılan yorumun gerçekleşme oranı çok yüksektir...
ama Sizde Farkli hayal ile gerçek arasında ge lgitler yaşamakta olmanıza yorumlanir..

İslam dini insanın deyişken psikolojik Ruh halini yapısını da göz önüne alarak böyle bir astral seyahat'in etkisinde kalıp hisleriyle,
ön sezgileriyle ve rüyasıyla amel etmesini uygun görmemiştir.
Çünkü Müslümanlık'da esas olan iradî , idrak,akıl harekettir. Sorumluluk ve ahlakilik de iradi hareketle anlam kazanır. Bu bakımdan kalbe doğan
veya akla gelen fikirler test edilmelidir. Yani kalbimize doğan düşüncenin rahmanî (doğru) mi, yoksa şeytanî (yanlış) mi olduğunu
İslam'ın temel ilkelerine göre test edip ona göre hareket etmek gerekir...
akıl` idrak ve iradenizin hakkını verin..
Selametle..

https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/32915-ruyada-cadir-gormek.html

farukkk

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Neden sinirlendiğinizi anlamadım. Forumda yeni olduğum için yanlış yere mi paylaştım bilmiyorum. Kuralları okudum uymaya çalıştım kusura bakmayın. Yorumunuz için teşekkür ederim Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Neden sinirlendiğinizi anlamadım. Forumda yeni olduğum için yanlış yere mi paylaştım bilmiyorum. Kuralları okudum uymaya çalıştım kusura bakmayın. Yorumunuz için teşekkür ederim Allah razı olsun.

Hayırlı Günler Est. sinirlenmedim sadece uyari Allahın selamı Rahmeti üzerine olsun diyerek Selam vermelisiniz diye kurallarda var..

-Mesaja selamla başlayın (selamünaleyküm , merhaba, iyi günler v.b) Mesaja başlarken kısaltmalar kullanmayın. ( slm, s.a, s.aleyküm, mrb gibi)
Mesajına selam vermeden başlayanların mesajları CEVAPLANMAZ

ikinci konu;Kendinize gelin kendinize..!! aklınızı başınızı toplayın..psikolojik sorunlar doğurabilir ..Yapılmamasını tavsiye ederim.
Zaten gerektiğinde uykuda kişinin isteği dışında yapılıyor bu olay vardır ...
insan aklı,beyni müthiş bir enerji deposudur! İnsanı esir alan, mantığını ve aklını kilitleyen, duygu, korku,bilgi ekerseniz ..psikolojik olarak sorunlar yaşayabilirsiniz.
Seçim sizin.. ya aklı başında, idrak ve iradenizin hakkını veren bir insan olursunuz ya da mağdur olursunuz
...

acilangul1

whtgrl

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada rüya görmek, rüya içinde rüya görmek tabiri.
Hayırlı günler. Ben bugün gece bir rüya gördüm. Aslında rüya içinde bir rüya gördüm.
Ben normalde yurtta kalıyorum ve rüya içindeki rüyamda oda arkadaşımın yatağında yatıyorum. Yanımda da insan benzeri fakat insan olmayan iki tane varlık var. Ve ben inlemeye başlıyorum. İnlerken de ayağımla ranzanın üstündeki arkadaşın benim durumumu farketmesi için yatağı kaldırmaya çalışıyorum. Arkadaş kalkıyor ama tanımadığım biri çıkıyor. Sabah uyandığım oda arkadaşlarımdan biri yarım saat boyunca inlediğimimi ve korktuğu için beni kaldıramadığını söyledi.
Rüyam için doğru bir tabir bulamıyorum ve korkuyorum lütfen en kısa zamanda bana yardım edebilir misiniz ?agla..:,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler,rüya niz Hayr olsun
yaşamınızda bazı şeyleri kabul etmediğinizi, reddettiğinizi veya onlarla yüzleşmek, karşı karşıya gelmek istemediğinizi ifade eder.

Rüyada görülen yaratıklar genellikle sizin korkularınız, endişe, kaygı, gerilim, ve hayatınızdaki belirsizliğin ve kararsızlığın getirdiği sıkıntılara yorumlanır...

doğru olanı yap!!rahatla, huzura kavuş yoksa Korku ve Deprasyona girebilirsiniz...
Görülen bu rüyalar hayırlara işaret olup, imanin, namazın ,Duanin önemini size bir kez daha hatırlatan güzel rüyalardır. Namazınızı kılıp,Dua ettikce
Allah’a yaklaşmaya çalıştıkça tüm sıkıntılarınız azaldığını,dertlerinizin kalmadığını göreceksiniz...
Yüce Allah'a yakın olan şeytana uzak olur!! Allah'tan uzak olan da, şeytana yakın olur..

Birey ne istediğini çok iyi bilmeli,söylediği şey,hissediği ve düşündüğü istediği aynı olmalıdır...
Kararsızlık ve belirsizlik arasinda kendinizi daraltmayin.. selametle..

acilangul1

biyolog

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüya içinde rüya görmek

Rüyanın içinde rüya görmek, rüyada rüya görmek tabiri.
Merhaba, dün rüyamın içinde rüyadaydım ve karabasan bastı, elime cevseni aldım zar zor uyandım ve annemin yanına gittim. Bir ara kuzenimi de gördüm, birseyler anlatmak istedim ama sesim cıkmadı ve bu durum biraz beni tedirgin etti. Acaba bu rüyanın yorumu veya bir anlamı var mıdır? Ben normalde de cok fazla fazla rüya görüyorum ve hatırlamıyorum bu durum normal mi? Şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba,rüyanız Hayr olsun
Rüyada karabasan hissetmek,görmek;
tamamen iç dünyanızı anlatmaktadır.Stress, deprasyon yaşam kaygılarını, geçmişte yaşadığınız bir travmanın izlerini ifade eder.
Özellikle yüksek güvenlik ihtiyacınızın olduğu durumlarda düşük benlik saygısı ( kendine güven ) yaşadığınız dönemlerde bu rüyalar daha çok görülür.
Örneğin işini kaybetme korkusu veya işten çıkarılma, çocuk yada sevdiğinizi kaybetme, değer verdiği birinden darbe yemek gibi durumlarda daha çok görülür.
geçmişteki yaşadığınız ,yada travmaların izlerini ifade eder.

Mutluluklar, sevinçler gibi üzüntüler, korkular, endişelerde yaşamın gerçekleridir ve onlardan kaçamayız. Her duruma karşı en uygun davranış tarzı seçilip
ona göre davranılmalıdır.

Allahım! Değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için bana cesaret, Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmem için sabır,Her ikisini birbirinden ayırt etmek için
akıl,fikir,idrak ver..yoksa deprasyona girip panik atak yaşadığınızın farkında bile olmayabilirsiniz
selametle..

Burcuk

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstihare uykusunda rüya içinde rüya görmek

Rüya içinde görülen rüya, rüya içinde rüya görmek tabiri.

İyi günler. Hayatımı 3 yıldır hayatımı paylaştığım , son dönemlerde aramın bozuk olduğu bir erkek arkadaşım var. Onunla birlikte olmam hayırlı mı değil mi Rabbim ' e danışmak için istihare namazı kılmaya karar verdim.

Küçüklüğümden beri kendi kendine vesvese verip korkan, geceleri bu yüzden uyuyamayan bir insanım ve dün gecede namazı kılıp yatana kadar birçok kötü şey düşünerek kendimi baya korkuttum. Korkum ise, bu iş benim dünya ve ahiretim için hayırlı değilse bunun bana korkutularak gösterileceği yönündeydi. Böyle bir şeyin söz konusu bile olamayacağını bilsem de korkmaya devam ettim ; yinede vazgeçmeden istihare namazı kılıp kıbleye dönük bir şekilde yattım.

Yattıktan sonra uzun bir süre uyuyamadım ama bu süreç içinde rüyamıydı, değilmiydi bilemiyorum ama çeşitli kısa kısa görüntüler gördüm. Aradan biraz zaman geçtikten sonra uyuyakalmışım. Rüyamda yine aynı odada istihare uykusuna yattığımı görüp ; yattığım odanın ortasında canlı veya cansız olduğunu anlayamadığım beyaz renkte çok büyük bir nesne gördüm. Ters L şekline benzeyen bir duvar parçası aynı zamanda namaz esnasında rükuda bulunan büyük beyaz bir devi andırıyordu. Daha sonra rüyamda bundan korkup uyanıyorum ortam karanlık ama arkadaşımın yanına giderek ne gördüğümü ve korktuğumu anlatıyorum. Televizyon açık, arkadaşım duş almaya giriyor ve aynı ortamda annemin de olduğunu görüp onunla bu konu hakkında konuşurken uyandım.

Kalktığımda rüyadan etkilenmiş olduğum için hemen arkadaşımı uyandırıp rüyayı anlattım ve onun yanına uzandım. Birkaç saat geçtikten sonra sağ tarafıma dönük bir şekilde tekrar uyuyakalmışım. Rüyamda ise az önce uyanıp arkadaşımın yanına geldikten sonra neler olduğunu görmeye başladım. Üzerimde mavi renkte bir atlet vardı ve fotoğrafımı çekip erkek arkadaşıma gönderdik. Erkek arkadaşım fotoğrafı beğendiğini söyledi. Daha sonra arkadaşımla korktuğum rüya hakkında konuşurken uyuyakalıyorum ve rüyamda erkek arkadaşımla yan yana oturup güzel şeylerden bahsettiğimizi gördüm. Tam o esnada beyaz bir ışık oldu ve rüyamda bundan çok etkilendim. Yine uyanıp bu olayı arkadaşıma anlatıyorum ve arkadaşım o esnada beni izlediğini, etkilendiğimi onunda anladığını ve gerçekten bunun iyiye işaret olduğunu mutlu bir şekilde anlatıyor. Daha sonra uyandım ve sabah olmuştu.

Çok karışık olduğunu biliyorum ve hangi rüyayı dikkate alacağıma karar veremiyorum. Bu tarz durumlardan da çok etkilendiğim için yedi gün boyunca devam edebileceğime de karar veremiyorum. Allah rızası için bana yorumlarınızla yardımcı olursanız beni çok rahatlatmış olursunuz.

Şimdiden çok teşekkür ederim...vvcc..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi günler,rüyaniz Hayr Olsun
Rüyanın tabiri ne demektir? insanın beklenti, sevinç, üzüntü, endişe, korku, umut, özlem, anılar kısaca yaşamdaki tüm duygu ve düşüncelerinin uykuda beyin tarafından canlandırılması olan bu olaylar belirli, kalıplaşmış görüntüler olarak ortaya çıkmaktadır ve bu simgelerin açıklaması demektir.
Asıl hayret verici olan şey rüya içinde rüya görmek vesselam..

Rüyalariniz Çok karışık!birbirine karışmış, tıpkı aklınızın korku ile karıştığı, Yüreğinizin sizinle savaştığı gibi
bu tip,Rüyalar; kararsızlık ,çelişki,korku içinde olmanizdan da kaynaklanmaktadir Allahu Alem...

Rüyada karışık şeyler görmek;
O rüyanın tabirini o günkü olaylar çerçevesinde yorumlamalıdır..(Salih rüya rahmani, karışık rüya şeytanidir.)

Dünün yarını da yarının dünü de kaçırdığın “bu gündür” aslında. Yanıldın!Hadi geç aynanın karşısına. Gözlerine çöken geçmişin pişmanlıkları, geleceğin kaygılarını daha fazla taşımak istiyor musun sor kendine.
Senden başka hiç kimse çekemez seni doğru yöne.
Hele bir sor kendine “Daha ne kadar öldüreceğim bu günü” diye. SEN kenini ve içinde bulunduğunuz durumu değiştirmedikçe Allah cc. sizin durumunuzu değiştirmez..selametle...

Burcuk

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstihare uykusunda rüya içinde rüya görmek

Merhaba ;

Öyle güzel şeyler yazmışsınız ki sanki beni tanıyıp ne hissettiğimi biliyor gibisiniz. Yazdıklarınızı okuduğumda o kadar rahatladım ki anlatamam, buna kendim karar vermen gerektiğini anladım.

Yardımlarınız için teşekkürler.

ruyaci95

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm, rüyamın anlamını çok merak ettiğm için sizlere danışmak istedim. Dün gerçekten başarılı olmayı çok istediğim, sevdiğim ve maalesef kötü bir sonuç aldığım sınavım açıklandı. Bu durum öylesine üzdü ki beni ağlamaktan, üzülmekten kahroldum diyebilirim. Düşümekten zor uyudum zaten. Uyuduğumda ise; rüyamda bu vizemin notuna bakıyordum internetten ve gerçekte olduğu gibi 37 gördüm. Sonra tekrar baktım hoca ötelemeyle 89 yapmış ve yıl sonu puanım da 89 geliyordu ve AA ile geçiyordum. Sonra bir şey oldu ve uyandım. Yani ben uyandığımı sandım. O rüyadaki gibi siteye girdim ve bir baktım notum 88 olmuş ve ortalamam 89 düşüp harf notum AA gelmiş. Tabii ben mutluluktan uçtum ama bu da mı rüya diye duşundum ve kendimi cimcikledim ama uyanmadım ve öyle çok sevindim ki bu rüya değil işte gerçek diye. Fakat aradan uzun sure geçmeden uyandım ve ikisinin de rüya olduğunu farkettim. Gercekte biraz önce internete baktığımda notum aynen 37 duruyor hala. Yani bütünleme sınavına gireceğim bu sınavın. Bu rüyamın yorumunu yaparsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, rüyaniz hayr Olsun
Çok istediğiniz şeyi bilinçaltı bir rüya.....
Çok istediğiniz ,Rüyanın gerçekleşmesi için ,bu Rüyadan uyanmanız lazım..selametle..

ruyaci95

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüya içinde ruya görmek

Yorumunuz için teşekkür ederim fakat tam olarak anlayabilmiş değilim. Çok etkisinde kaldığım içn mi böyle oldu. Rüya içinde rüya seklinde yoksa bütünleme sınavından çalıştığım takdirde böyle bir not alacağıma bir işaret mi bu sizce?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Yorumunuz için teşekkür ederim fakat tam olarak anlayabilmiş değilim. Çok etkisinde kaldığım içn mi böyle oldu. Rüya içinde rüya seklinde yoksa bütünleme sınavından çalıştığım takdirde böyle bir not alacağıma bir işaret mi bu sizce?

Gönül sızım...
evet, Çok etkisinde kaldığın için böyle bu tür bir rüya görmüş olabilirsiniz.
Çok istediğiniz ,Rüyanın gerçekleşmesi için ,bu Rüyadan uyanmanız lazım..
zor gibi görünüyor ama imkansız diye bir şey yoktur sonuçta azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz...

zamanin da Tıp Fakültesine girmeye çalışan kızım 3 kez imtihani kaybetti..her seferinde daha azim ve gayret ile çalışti..seneye inşallah doktor çıkıyor..
her Sabah ilk kalktığınızda 1 Ayetel Kürsî okuyunuz.idrak ve zihninizi açar benim kızım her Sabah kalktığında ilk 1 Ayetel Kürsî okur telefonunda otomatikmen okumaya başlar onu uyandiran alarm gibi...

"Rabbi zıdni ilmen / Rabbim, benim ilmimi artır." (Taha,114)

duaa..

UkraynaLIII

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İyi sabahlar adminim. Öncelikle bu sabah uyandığımda size gece gördüğüm rüyamı anlatmak isterim. Diğer sitelere de baktım ve hepsinde rüya içinde rüya görmenin kişinin hayatına dikkat etmesi ve benzeri bir şekilde karşısına çıkacağını yazıyordu. Rüyamda annneannemin evinde dururken pencereye yaklaşıp camdan dışarı bakıyordum, anneannemde evdeydi. Camdan bakarken büyük dalgalarla gelen bir tsunami gördüm cama doğru geliyordu. Cama vurduğunda cam kırılmadı hemen, sürekli bir su sızıntısı evi doldurmaya başladı çok korktum ve anneanneme seslenmeye başladım. Tam sular camı kırdığında tekrar rüyaya uyandım ve yine anneannemin evindeydim, bu sefer herşey sakindi. Oturma odasında anneannem yer yatağında batteneyi sonuna kadar çekmiş yatıyordu bende odada bulunan sehpanın üzerindeki gözlükle oynuyordum, rüyam bitti... Kalktığımda korku ile uyandım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi sabahlar rüyanız hayr olsun.
Rüyanın tabiri ne demektir? insanın beklenti, sevinç, üzüntü, endişe, korku, umut, özlem, anılar kısaca yaşamdaki tüm duygu ve düşüncelerinin uykuda beyin tarafından canlandırılması olan bu olaylar belirli, kalıplaşmış görüntüler olarak ortaya çıkmaktadır ve bu simgelerin açıklaması demektir.
Asıl hayret verici olan şey rüya içinde rüya görmek vesselam.

evet rüya içinde rüya görmenin kişinin hayatına dikkat etmesi ve benzeri bir şekilde karşısına çıkacağını yazıyordu.doğrudur..

olaylara bakış açınızı değiştirmezseniz ..günlük yaşamınızda bazı mutsuzluk ve duygusal istikrarsızlıklar gel-gitler sıkıntılar yaşarsınız..annneannenizi ,annenizi kırabilirsiniz...

önemli olan olaylar değil bu olayları nasıl yorumladığıniz ve nasıl anlamlandırdığıniz gösterdiğiniz tepki ve bakış açınızdır .
Seçimlerimiz ya huzur ve mutluluk veriyor ya da hemen ardından gelen pişmanlıklar yaşıyoruz. Umarım, ne olursa olsun doğru davranışı seçip uygulayabilme iradesine sahip, kararlı, sebatlı ve razı olanlardan oluruz.
selametle
..

demett

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm, yazılarınızı internette gezerken, gördüğüm rüyayı anlamaya çalışırken buldum. ve size yazmak ihtiyacı hissettim. çünkü ilk defa böyle bir rüya gördüm ve yorumunuzu merak ediyorum. rüyam şöyle gelişti; Rüyamın içinde rüya gördüm. Kendi yatağımda yatıyorum, rüyamda ablam beni uyarıyor. Teyzemin evinde sana sarımsak yedirecekler sakın onu yeme, sana büyü yapacaklar o sarımsakla diyor. Bahsettiğim teyzemin oğluyla da daha önce tartışmam olmuştu. Bir süre küs kaldık. Rüyadan uyanmaya çalışıyorum ama bir güç omuzlarımdan bastırıyor. Euzubesmele çekmeye çalışıyorum ama göğsüme bastırıyor çekmemem için. Güçlükle çekiyorum. Tekrar çekmek istediğimde daha kuvvetli bastırıyordu. Bir süre sonra da uyandım. Değerli yorumunuzu bekliyorum, teşekkürler. Allah razı olsun şimdiden.

Üst Alt