• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüya içinde rüya görmek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Rüyaniz Hayr olsun..Allahu alem bu bir karabasan rüyası...
karabasan rüyası görmeniz tamamen iç dünyanızı anlatmaktadır.
Rüyada karabasan görmek ;
stress, deprasyon yaşam kaygılarını, geçmişte yaşadığınız bir travmanın izlerini ifade eder.
Özellikle yüksek güvenlik ihtiyacınızın olduğu durumlarda düşük benlik saygısı ( kendine güven ) yaşadığınız dönemlerde bu rüyalar daha çok görülür.
Örneğin işini kaybetme korkusu veya işten çıkarılma, çocuk yada sevdiğinizi kaybetme, yada halen bekar olmaniz bile karabasani etkiler yada değer verdiği birinden darbe yemek gibi durumlarda daha çok görülür..

Bu açıklamaya göre siz içinde bulunduğunuz durumu kendiniz değerlendirip, size bu rüyayı görmenize sebep olan etkeni tespit edip ona göre davranmalısınız...

Rüyayı gören kişinin, eğer ,ruhsal sağlığını kaybetmek istemiyorsa kendisi ile daha az çatışması ve daha az üzülmesi,endişelenmesi, pozitif olmali, gerektiğine rivayet eder.yataktaki yatış şeklinize dikkat edin.. sırt üstü yatmayin...
Rüyanız gerçek yaşamınızda kimi konularda yetersizlik ve savunmasızlık duygusu yaşadığınızı ifade etmektedir.

Rüya içinde rüya görmek;
evet rüya içinde rüya görmenin kişinin hayatına dikkat etmesi ve benzeri bir şekilde karşısına çıkabilir...

Korku ,negativ, cinsellik dolu düşüncelerini dağıtman lazım! Ayrıca abdestli yatmak, besmele, la havle vela kuvvete çekmek, mümkünse Kuran okuyup öyle yatmak, yoksa Ayet-el Kürsi, felak, nas, ihlas surelerini okuyup yatmak faydalı olacaktır.

Allahım! Değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için bana cesaret, Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmem için sabır,Her ikisini birbirinden ayırt etmek için akıl,fikir,idrak ver..
selametle..

demett

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
öyle güzel cevap vermişsiniz ki ağzınıza, yüreğinize sağlık. bahsettiğiniz gibi işle ilgili sıkıntılarım var ve bu sıkıntı her geçen gün katlanarak büyüyor içimde. öyle büyüdü öyle büyüdü ki kendimi depresyonun içinde buldum. kimseye de anlatamıyorum. kendimle çatışmaktan, üzülmekten, endişeden kendime olan güvenim sıfıra indi. sanırım bu rüyayla da dışa vurdu. mümkün olduğunca okumadan uyumam. dün gece de la havle çekerek uykuya dalmıştım daha fazla okumalıyım. ilginiz için çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin lütfen. teşekkürler.

busemu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm, normal olarak insan bir uykuda 4 rüya görebilir mi bilmiyorum fakat bugün 4 rüya gördüm ve ikisinde rüya içinde Rüyaydı. Rüyalar Rabbimizden bize haberlerdir, anlatılmayanı öğrettiği için. Korkarak zorla çığlık çığlığa uyandığım rüyanın aslında rüyamın içinde rüya olduğunu farkettim ve bir süre sonra uyandığımda bir sürü rüya gördüğümü, bazılarının rüya içinde rüya olduğunu farkettim. Rüya içinde rüya görmek nasıl yorumlanır? Çok sık olmasada ara sıra yaşıyorum bu durumu. Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Rüyaniz Hayr olsun..
Rüya içinde rüya görmek;
Genellikle yoğun duygu ve düşünce ve endişe içinde olanlar görür.
evet rüya içinde rüya görmenin kişinin hayatına dikkat etmesi ve rüyasının benzeri bir şekilde karşısına çıkabilir...

Allahım! Değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için bana cesaret, Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmem için sabır,Her ikisini birbirinden ayırt etmek için akıl,fikir,idrak ver..selametle..

sinem.tpcu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm, kiz kardesim ruyasinda beni gormus ama ruya icinde ruya goruyormus. Ruyasindayken gordugu ruyada ben onunla ve onun tanimadigi bir arkadasimla berabermisiz, ıssız bir yerdeymisiz ve cami varmis yakinlarimizda. Ailemin istemedigi birseyi yaptigim icin kizkardesim derin bir uzuntu icerisndeymis ve ezan okunmus ben arkadasimla beraber birden ölüp mezara girmisim, mezarimiz hapishane demirlikleri gibi demirlerle cevriliymis ve kiz kardesim giremiyormus. Kiz kardesim deniz olan bir yerde birseyler ariyormus ama ne aradigini da bilmiyormus. Bu sirada ruyasindan uyanmis bas ucunda annem ve erkek kardesim varmis, onlar ruyada benim oldugumu ve annem bana kizgin oldugunu dile getirmis kizkardesim de ruyasini anlatmis ruya gorurken.
Umarim cok karisik anlatmamisimdir, benim icin neye isaret ettigini bir nebze de olsa tabir edebilirseniz beni cok mutlu edersiniz. Hayirli haberler almak umuduyla hayirli geceler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz hayr olsun
rüya içinde rüya görmek ;size güçlü bir mesaj verildiğinin işaretidir..
Rüya içinde rüya görmek;
evet rüya içinde rüya görmenin kişinin hayatına dikkat etmesi ve rüyasının benzeri bir şekilde karşısına çıkabilir...
Dikkat edin kendinizi ve kardeşinizi zor durumda yada sıkıntıya sokacak haal ve davranışlardan uzak durun..
HER ŞEYİN HAYIRLISI...diye de dua edin...
Bazen şer zannettiğiniz hayır, hayır zannettiğiniz şer olabilir ..selametle..

oguz1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüya içinde rüya

Selamunaleyküm,
Rüya içinde rüya gördüm ve rüyam uyandığımda her ne kadar bana uzun gelse de çok net hatırlayamıyorum. Rüyamda Allah korusun annemin vefat haberini alıyorum. Ama içimden Allah'ım inşallah bu bir rüyadır diye Allah'a dua ettiğimi net hatırlıyorum . Sonra kendimi eski oturduğum sokakta buluyorum. Bir arkadaşıma olayı anlatıyorum. Rüyadayken dua ettim ve o rüyadan uyandım diye tam yürüyorduk ki, 2 rüyadan da şimdi uyandım.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
İstihare rüyasında rüya içinde rüya gördüm.

Bugun üçüncü kere istihareye yattım. Diğerlerinde çeyizle ilgili bişeyler gördüm sanki hatırlamıyorum. İlkinde beyaz gördüğüme eminim. İkincisinde de sanki beyaz bıseyler gordum dıye hatırlıyorum ama yıne ceyızle ılgılı olduguna emınım dıyebılırım. Ucuncusunu tam olarak gördüm ama yorumlayamadım. Rüya içinde rüya gördüm.
İlk o kişiyi whatsappda gördüm konuşmuyorduk sonra böyle genel olarak durumlara bakarken bir arkaşımın resminin değiştiğini gördüm açıp baktım bi düğünde çekilmişti, gri pullu bi elbise giymiş makyajı da ağırdı ama çok fazla yakışmıştı, çok güzel olmuştu kendi kendime hayret ettim. Sonra tekrar resmini değiştirdi. O resimde de mezuniyette çektiğimiz pozun aynısını yapmıştı, üzerinde siyah cübbe tarzı bişey vardı. Sonra bi anda niyet edip uyuduğum o kişinin durumunun değiştiğini gördüm. İşte değerini bilene zaman harcayacaksın gibisinden, çok şaşırdım çok üzüldüm. Sonra aniden resim koydu profiline. Neyse işte ben kendi kendime söyleniyorum işte benım durumum hala aynıyken nasıl değiştirdi falan diye birden uyanıyorum rüyaymış gece saatin üçü. Evden gizlice çıkıyorum kapıyı açık bırakıp sokağın başına çıkıyorum, o gelmiş arabayla üzerinde çok güzel siyah bi takım gravat gömlek işadamı heralde. Neyse biniyorum arabaya arabayı sürüyor o arada konuşmuyorum ama gördüğüm rüyayı mesaj olarak yazıyorum yarısını. Sonra araba surerken sana bunu okutuyorum o kafanı hafıf sallayarak gulumsuyor cok mutlu, bende oyle. Hanı yıne kıskanmıssın bu cok guzel der gıbı. Konusmadı ama ben bunun boyle oldugunu cok ıyı anladım. Nerden anladıysam artık. Neyse bı demet papatya vardı koltukta aldım ruyanın devamını oraya yazıyordum kı sokagın basına geldık tekrar. O gec oldu artık eve gıt dedı. Indım arabadan o da ındı yanıma geldı sarıldık, cok ozlemısım dedım o da bende oyle dedı. Bır sey verdı bana hedıye olarak, elbıse. Hanı takımları koymak ıcın sıyah kabı olur ya o kabın ıcınde bı elbıse verdı hala cok mutlu ama. Bende tesekkur ettım sonra o arabaya bındı tam gıderken o ara bende bındım o fark etmeden surdu arabayı o arada da o cıcegın uzerine yazdıgım ruyanın bı parçasını okuyup yıne cok huzurlu ve mutlu sekılde guldu. O ara askım artık ben cok uzaklasmadan ıneyım dedım o sasırdı hemen saga cektı ben ındım bıraz korkuyorum ama sabahın besı etrafta bı ıkı kısı var bı kız var tam bızım sokagın orada, tınercı bellı ama yınede ona bellı etmıyorum korktugumu.
Elbise yerine, cıcegı alıp ınıyorm kosa kosa eve gıdıyorm o da arabayla uzaklasıyor. Sanırım kosarken papatyaların yaprakları dokuluyor bı kısmı. Mahalleye gelıyorum kosarak, kendı kendımede bu cıcegı eve sokmanın en ıyı yolu bu dıyorum, tam dıs kapıdan ıcerı gırıyorum yengem yakalıyor benı napıyorsun dısarda dıyor, hıc dıyorum cıcek buldum cımenlere atmıslardı dıyorum.
Papatyaların yapraklarının yarısı yok, yarısı yolunmus gıbı bı ıkı tane kalmıs o ara fark edıyorum ama çaktırmıyorum, yengem de bıraz anlıyor gıbı. O ara bı adam gelıyor bı sehır adı soyluyor, elazıgmıydı sanırım unuttum. Elazıglı sevimle gorusucem dıyor. Yengem de burası heralde dıyor ama panıklıyor kendımım dıyor sonra. Adam tek basınıza okuyabılır mısınız, okumanız yazmanız yok dıyor, yengemde bana donup sende gel dıyor. O ara uyanıyorum. Rüya içinde rüya gördüm. Uyandığımda sabah ezanı yeni okunmuştu. BEN Şimdi bunu nasıl yorumlayayım?

Salihakul

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamin aleykum. Oncelikle evlilik icin aday kisi var tanismak uzereyim. Ruyamda bir ruya görüyorum, yani ruya icinde ruya.
O icinde oldugum ikinci ruyanin da bi kosesinde durmus ruyami izliyorum. Once bi suya koyu sari renkli buyukce bi yilan girdi.
Sonrasında afedersiniz bi at ve bi inek birlikte oluyor. Bu ikisi evlenmeyi dusundugum erkekle, beni tasvir ediyormuş. Iyi ruyaymis. O yuzden şükür amaçlı zikir cekiyordum. Allah Razi olsun.

Reneb.ezgi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler, merhaba.
İlk rüyamda sıkıntılı bir şekilde gördüm kendimi, neler olduğunu hatırlayamıyorum şu an fakat karanlık bir yerde sıkıntılı bir haldeydim rüyamda. Sonra o sıkıntılı rüyamdan başka bir rüyaya uyandım ve gerçekten uyandığımı zannediyordum. Bu ikinci rüyada da uyumadan önce nasıl uzandıysam yatağıma kendimi aynı şekilde uyurken görüyordum. Daha sonra bu ikinci rüyadan uyandım rüyamda, yatağımdan kalktım her şey çok fazla gerçekçiydi, odamdaki aynaya baktım ve saçlarımın tamamen beyazladığını gördüm ve aynı zamanda sanki az saçım kalmış gibiydi. Sonra arkada kalan saçlarımı öne getirdim ve saçlarım bir anda gürleşerek açık pembe bir renk aldı, sonra sağ omuzumdaki pembe saçlar pamuk şekere dönüştü ellerimde, sonra tamamen uyandım. Yorumlayabilirseniz çok memnun olurum.

Nurilk

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruya icerisinde ruya gormek

Selamun aleykum, Allah hayirlara cikarsin ruyamda suan ayrilik asamasinda oldugum ayri yasadigim esimin hasta oldugunu bana ihtiyaci oldugunu goruyorum ve uyaniyorum ruyaymis anneme aglayarak hasta oldugunu soyluyorum. Yorumu nedir acaba. Selamun aleykum.

yonciss

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüya içinde rüya görmek

Merhaba, rüyam içindeki rüyada uyurken korku dolu bir rüya görüyorum. Yataktan sıçrayıp erkek kardeşimden yanımda uyumasını istiyorum. Yanımdaki çekyata uzanınca o rüyadan uyanıyorum hepsi rüyaymış sakinliği sarıyor ama hala rüyadayım. Ben tam dönüp yatağıma girecekken yatağımda erkek kardeşimi görüyorum. Bağırıyorum orda biri var diye, kardeşim saçmalama diyor ben de ısrarla var diyorum ağlamaklı bir ses ile. Annemi uyandırmaya gidiyorum, bir türlü gözünü açmıyor acaba annem değil de başka bi şey mi bu diye düşünürken uyanıyor beraber odaya gidiyoruz. Bakıyorum yatakta kimse yok biri vardı ya neden inanmıyorsunuz diyorum ve gerçek anlamda uyanıyorum uykudan. Aslında kardeşim olarak gördüğüm o ikinci kişinin diğer alemden olduğunu hissediyorum. İlk defa yorumlatmak istiyorum çünkü bir kaç defa daha buna benzer rüyalar gördüm lütfen yorumlar mısınız?

ra69

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada rüya görmek

Selamun Aleyküm. Rüyada rüya görmek, rüya içinde rüya görmek neye işarettir?
Ben etkisinde kaldığım bir rüyayı paylaşmak ve tabirini öğrenmek istiyorum.
Rüyamda bi yerde çalışıyorum fakat otobüsle gitmem gerekiyor. Fakat bana aşık bir çocuk varmış 10 yaşlarında (24 yaşındayım ) beni takip ediyor ve bu çocuk bedensel ve zihinsel engelli, değişik hareketler yapıyor. Ben korkuyorum ondan uzak gitmeye çalışıyorum. Aşağılamıyorum ama vuruyor tükürüyor falan korkuyorum o yüzden uzak gidiyorum. Neyse bu rüyadan uyanmaya çalışıyorum. Yatağımda buluyorum kendimi. Fakat uyanmadım yine rüya görmeye devam ediyorum. Rüya olduğunu fark edip uyumaya devam ediyorum 2.rüyamda. ve orda da bembeyaz bir kedi sürekli beni takip ediyor. Onunda rüya olduğunu fark edip uyanmaya çalışıyorum. O sıra annemin sesini duyuyorum ablan grip olmuş falan diyor. Uyanmaya çalıştım. Biraz güç de olsa uyandım. Ve çok korktum. Tabirini yapabilir misiniz bana?

B

bir kardeşiniz

Kayıtsız
Misafir
rüya içinde rüya görmek

Selamunaleyküm, hayırlı günler kardeşlerim, bu rüyamı göreli 4 ay oldu,eşimle bir süredir ayrıyız; rüyamda gökyüzünde milyonlarca yıldız var(sadece yıldız değil samanyolu galaksisi gibi yer yer renkli galaksilerde var) ve o kadar güzel ki ben ne kadar güzel, bu güzeliğe bakamıyorum diyorum hatta ara ara elimle gözlerimi kapatıyorum akabinde 3,5 yaşında kızıma sarılmış bir vaziyette eşimle ikimizin yatağında uyanıyorum(ama rüya içinde uyanıyorum) rüya görüyormuşum diyorum bu arada eşim siyah bir kıyafet giymiş bir şekilde arkamdan sokularak bana sarılıp arkama yatıyor hatta onun yatarken arkamda vermiş olduğu hissi sıcaklığı yoğun bir şekilde hissediyorum rüyamda ve bu kez gerçekte uyanıyorum uyandığımda biraz önce rüyamda gördüğüm aynı şekilde kızımla sarılmış yatıyordum. Eğer rüyamı yorumlarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim...

F

Furkan98

Kayıtsız
Misafir
Rüyamda durmadan uyandığımı sandım

S.a iş yerinde 1 saatlik molalarımız var o molada yedekparça ofisinin ışıgını kapattım (tektim). Önce izinli olmalarına rağmen çalışan üç kişi geldi bi anda muhabbet ettik. (Çalışanlarımdan birisi bukelemun getirmişti,) sonra tek tek gittiler. Abinin teki meyve gibi birşey getirdi, yersin dedi yedim oruçlu olduğumu unutmuşum. Sonra çöpe dogru tükürdüm bi anda müşteri geldi ve parça fiyatı sorup sinirlendi 2 saattir bekliyoruz diye. Anlamadım orasını pekte hatırlıyamıyorum neden tartıştığımızı.

Rüyamda karabasan geldi dedim çünkü bağırdım sesim çıkmadı zorla uyanamaya çalıştım uyandım da fakat ben öyle sanmışım. Uyandığımı tekrar test etmek için önce telefonun kilidini açamadım sonra ayağa kalktım servise baktım fakat kapkaranlıktı anladım ki hala rüyadayım. Ayetel kürsiyi okudum, ofisten çıkarken bi anda gözlerim buğulanmış gibiydi çok korktum sanki birisi gelip zarar vericek gibiydi ve tekrar yerime oturdum. Beni uykumdan birisi uyandırsın diye bekledim, alarmı düşündüm çalmadı, saati de göremedim. Sonra gerçekten uyandım bu neye işaret anlamış degilim rüyamda 2 kere acı çektim fakat 4 kere uyandığımı sanıp uyuyordum.

A12B24

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada rüya görmek

Rüyada rüya görüyordum orda sevgilim yok ama varmış gibi gördüm, onu çok seviyordum o da beni ara bul diyordu. Sonra rüyadaki rüyadan uyandım onu aramaya başladım, yağmurlu karanlık bir havada onu arıyordum, ev ev geziyorsun beni ara dediği yerlerde.
Cevap verirseniz çok merak ediyorum.

Üst Alt