• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüya tabut görmek

erttam

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Merhabalar,

Rüyamı yorumlayabilirseniz sevinirim. Teşekkürler

Önümde bir çok kalabalık olmayan - belki 20-40 kişilik - bir kuyruk var, kuyruğun sonundayım. Kalabalığın önündede bir tabut var, eller üstünde taşınıyor. Tabutta kimin olduğunu bilmiyorum. Kalabalık İlerden sola dönecekmiş.İçimden diyorum ki bu kalabalığı beklemeyeyim ben kestirmeden geçeyim, üzerinden geçeceğim alan yemyeşil çim ve sulak bir yer. Kafamı yere eğiyorum ayaklarım çıplak, sanki ıslak çimlerin üzerinden yürümek zevkli olacakmış gibi hissediyorum. içim bir hoş oluyor derken uyanıyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirli gunler kardesim..
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!veya en HAYIRLISINI versin
Siz masallah hayatta herseye Kısa yoldan ulasmaya calisan bir insansiniz..
Kısa yol kötü yoldur...cunku her sey emek, zaman, sevgi, tecrube, yasanmislik gerektirir...
Birileri size kısa yol öneriyorsa ondan uzaklaşın. Teklif ne kadar cazipse o kadar hızlı kaçın...
bazen Kısa yollar insani Ya mezarliga yada hapishaneyede goturebilir bunu da UNUTMAYIn...
Toprak guc, kuvvetir ama insan bir seyi kazanir iken neler kaybedebilecegini de hesap edebilmeli...

Rüyada mezar tabut görmek İnsanın iç dünyası manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir Nefis Muhasebesi yapmanizi...Vicdan aynasindan kendinize bir bakmaniz icin bir uyari mahiyettindedir!!
İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada mezarlık görmenin üç tabiri vardır:
1-Üzüntü
2-Zindan hapis
3-Sıkıntı

KARDESIM ARTIK BIR HAYIRLI BIR YERDEN BASLAMA ZAMANI GELMEDI MI? seklinde de yorumlanir...
denenmişi denemeyeceksin diye bir söz vardır
yıkıntıların üstüne yeni bir şey kurmak hiçte kolay değildir..
o yuzden ilk once yıkıntıları temizleyip af ve helalik ile supurup pakladiktan sonra yeni Gonul evini insaa edebilirsiniz Allahu Alem...
gecmisinizi duzeltip hatalari telafi etmek ile yorumlanir....Fazla da gec kalmayin bence...
Selamet ile Hayra kalin..Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun..

erttam

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Tabiriniz için teşekkür ederim.
"KARDESIM ARTIK BIR HAYIRLI BIR YERDEN BASLAMA ZAMANI GELMEDI MI? seklinde de yorumlanir.." bundan kastınız nedir acaba ? Bu ifadenizi biraz daha açabilirmisiniz, tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım. Benim için önem arz eden bir konu.

İyi akşamlar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bir sey degil kardesim..

"kestirmeden geçeyim, üzerinden geçeceğim alan yemyeşil çim ve sulak bir yer. Kafamı yere eğiyorum ayaklarım çıplak"
Yani Kafanızi yere eğip olgunlasmak nerede oldugunuzu ,kac yasinda oldugunuzu.. burada mi kalsam
(yani icinde bulundugunuz sart ve durum) yoksa hayattimda ciplak ayaklariniz yani maddi manevi imkaniniz KISITLI da olsa cok sukur ayaklariniz var..
geleceginiz var.. deyip HAYIRLI bir ise bir yerden baslamali mi Evlilik gibi.. bir yerde kalip kök salmak gibi birine bir yere ait olmak gibi.. neslinizi cogaltmak gibi..
Hayirli geceler kardesim...

erttam

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Hocam,
Ben bu rüyayı bir istihare neticesinde gördüm. İşle ilgili bir değişikliğe niyetlendim adım atıp atmamakta kararsızım. İçinde bulunduğum durum elhamdüllilah iyi ama ben daha büyük şeyler hedefliyorum. Bunun içinde kendimce bazı adımlar atıp değişiklikler yapmayı düşünmüştüm.

Tekrar teşekkür ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
"İşle ilgili bir değişikliğe niyetlendim " kardesim Hayat bir butundur...Siz sadece İşle ilgili bir değişikliğe niyetlenmeyin!!
Sizi tamamliyacak..Size Destek olacak.. HAYIRLI bir insan icin de niyetlenin.. cunku "yemyeşil çim ve sulak bir yer. Kafamı yere eğiyorum ayaklarım çıplak"
Toprak guc ve kuvvetir yani niyet ettiginiz bu yeni isinizde insallahuRahman basarili olacaksiniz.. emek, SABIR, calisma, durustluk, alinteri, azim
bunlar size yardimci olacak.. ama bir insani ve hayattaki basarilarini elle alir iken sadece İşini elle alarak degerlendirmeyiz..
bunun yaninda insanligi, karakteri, iyi bir evlad olusu.. iyi bir es, iyi bir baba.. topluma kazandirdigi iyi bir nesil, coluk, cocuklari, aile bicimi
butun bunlarda elle alinarak bir insanin basarisi degerlendirilir..

burada 36 yasinda cok da basarilli İşi ile evli Doktor bir arkadasim var... onun İşinden baska hic bir seyi olmiyan garip ,kimsesiz bir insandir derim..
Yani hayattinizda belli bir olcu, denge olsun.. tekrar ediyorum sadace bir tarafiniz ile basari olmaz..
ne kadar basarilli olursaniz olun Aileniz, esiniz, cocuklarioniz olmadikca Yarin ciplak ayak ile ahirette kavusursunuz.. ardinizda Sizi kurataracak
Hayirli bir evlad birakmaya calisin..
butun vaktinizi, gucunuzu sadece isiniz alaninda ODAKLANMAYIN...
Hayirli geceler...

Kardesim bu kardesimizin ruyasina bakarmisiniz aradaki benzerlik.. ikinizin de ayaklari CIPLAK olmasi Siz ce bu ne tevvafuk degil mi?
Bu konuyu takip ederseniz bu uyemiz yazarsa ne manaya geldigini daha iyi anliyacaksiniz ins..

https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/27368-ruyada-deniz-gormek.html

erttam

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Hocam,

Kastettiğiniz mevzuyla ilgili olarak içerisinde peygamberimiz SAV geçtiği yakın zamanda gördüğüm bir rüyam var. Tabirini çok merak ediyorum ama public ortamda paylaşmayıda pek istemiyorum. Size özel mesaj gönderme şansımda yok galiba. Nasıl bir çözüm önerebilirsiniz ?

Birde -siz daha iyi bilirsiniz tabi- rüya tabirinde çıplak ayak mesleksizlik gibi şeylerlede tabir edilmiyormuydu acaba ?

Teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kardesim her ruyanin bir kelime manasi bir de Manâ ,sifat, haal manasi vardir.....
Ve ruyalari Tabir etmek icin insan, Kur`an, Ayetleri, ve insan psikolojisini cook iyi bilmek lazim...
“Kadınlar sizin için birer elbise, siz de onlar için
birer elbisesiniz.” Bakara -187. ...
BİRBİRLERİNİN KORUYUCU GİYSİSİ OLANLAR
Yani esi olmiyan ciplak gibidir..
Bir kimsenin rüyada yalın ayak yürüdüğünü görmek, üzüntü ve kederin gitmesine
, dinin güzelliğine, Allah için mütevazi olmaya, İslama ve hayırla rızıklanmaya ...isarettir...
kardesim siz yazin zaten ruyayi ilk ben okuyorum eger bazi konular mahrem ise ben o bolumu siler cevabi yazabilirim..
Hayirli geceler..

çıplak ayak mesleksizlik degil Eldeki bilekdeki Kesiklik Mesleksizliktir..(meslek) altın bileziktir.

Şeymamm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Yeşil Tabut Görmek

Selamın Aleyküm.. Hocam ben sevdiğim insanın benim için hakkımda hayırlı olup olmadığını öğrenmek için istihare namazı kıldım. Sevdiğim kişi Mersin de. Rüyamda erkek kardeşimle boş bir yerdeydik. Mersin'in sözü geçiyordu aramızda. Yanımızda da bir sürü tabut vardı , üstü yeşil örtülü . Bir tabutun üstü açık ama yeşil örtü vardı ölünün üstünde . Ne anlama geldiğini öğrenmek istiyorum Allah rızası için yorumlar mısınız ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun...
Rüyada mezar ,tabut görmek;
İnsanın iç dünyası manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir!!Nefis Muhasebesi yapmanizi...
Vicdan aynasindan kendinize ve sevdiğin insana bakmaniz icin bir uyari mahiyettindedir!!
rüyada yeşil örtülü tabut görmek;
Zorluklari yendikten sonra Bolluk bereket huzur, kısmet olarak yorumlanır ..Allah cc. en iyisini bilendir..hakkınızda hayırlısı...
acilangul1

Üst Alt