• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada 78 gün sonra evleneceğini görmek

Yakamoz_133

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum hocam bundan bir ay önce falan rüyamda babamın 78 gün sonra evleneceksin dediğini gördüm normalde fazla rüya görmem hatırlamam da ama bunu hatırladım ve gördüğüm günden 78 gün sonrası yılbaşı gecesi oluyor sizce ne anlama geliyor rüyam şimdiden tsk ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam YAKAMOZ Piriltisi, saf, temiz kardesim..
mahzuru yoksa Babaniz sag mi? yoksa Rahmetli mi ve adini yazarsaniz ins. ruyanizi HAKKI ile yorumlamaya calisirim.. cunku Soyliyenin bulundugu mekan onemli...
Babaniz ile araniz nasil Sizden RAZI mi? Ustan mi Baban mi desem ilk hangisini soylerdiniz..
Hayirli gunler...

Yakamoz_133

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum hocam babam sağ sorduğunuz ustan mi baban mi sorusuna cevabım ustam olur ismi halil .şimdi aklıma geldi rüyamda.odam da uzan miştim babam geldi salih sana falanca kızı istedik düğünün 78 gün sonra yapılacak tir dedi hocam .ilginiz için çok teşekkür ederim.

Istenilen kız da halamin kızıydı

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam
Hayirdir insallah...
Salih Kardesim babaniz Sizin evlilige Hazir olmadiginizi biliyor...
Bu bir yemin, akit, anlasma, soz, gelisme de olabilir..
ins. Her seyin Hayirlisi icin Dua edin.. evlilik olmasada sizin ve aileniz icin buyuk bir degisim, gelisme.. olarak yorumlanir..
ciraklik, kalfa ve ustalik her seyin birzamani ve hikmetti vardir hayirli geceler..

Üst Alt