Selamun aleykum önceki rüyamı yorumladıgınız için rabbim razı olsun cümlenizden inşaallah. Kısa bir zaman önce gördüğüm rüyayı daha anlatmak isterim inşaallah yorumlarsanız memnun olurum.Rüyamada annemle birlikte dağlık bir yere gidiyoruz tabi niyetimiz orda bulunan abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini ziyaret etmek oraya varıyoruz, geylani hazretlerinin mezarı tepelik bi yerde görülüyor, iyece yaklasıyoruz oraya 3 metre falan kalıyor Abdulkadir geylani hazretlerinin türbesine ulaşmamıza mezar taşı tam belirgin görünüyor, mezar taşında büyükçe bir arapça vav harfi gözüme çarpıyor işte şurda diyorum tam gidecekken sagıma bakıyorum bir mezar gözüme çarpıyor, aklıma pek gelmiyor kimin mezarı olduğu ama anne durda bu da bir allah dostudur bir dua edelim öyle çıkalım Abdülkadir geylanin mezarına diyorum. Dua bitip tepeye doğru hareket ediyoruz ve birden etraftaki bütün dağlardan kurtların sürü şeklinde geldiğini görüyorum, üzerimize atılıyorlar kaçıyoruz zorla bir eve sığınıyoruz günlerce orda mahsur kalıyoruz ve ne kadar çıkmaya yeltensekte sürekli saldırıya uğruyoruz ve bir türlü Abdülkadir geylani hazretlerini ziyaret etmemiz mümkün olmuyor.
Rüyam orda son buluyor, simdiden teşekkür ederim rabbim razı olsun.