• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ağaçta balık görmek

anka1979

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm ...öncelikle kolay gelsin yaklaşık 2 hafta önce gördüğüm bir rüyamı sizlerle paylaşmak istiyorum...rüyamda ağaçın dallarına asılı gibi duran bir sürü balık gördüm sanki ağaç çiçek değil de balık açmış gibiydi yorumlarınızı bekliyorum icab edersaeniz sevinirim....en içten saygı ve sevgilerimle allaha emanet olun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hosgeldiniz kardesim hayattimda ilk kez boyle farkli bir ruya duyuyorum Hayirdir insallah..
Rüyada ağaç görmek İşinde ilerlemek, başarılı olmak manasını taşır, ağaçlar sırtını sağlam yere yaslıyacağınız anlamına gelmektedir.

Rüyada balık görmek genellikle kısmet servet bolluk helal kazanç sağlık mutluluk yenileşme iyileşmeyi sembolize eder ..
ama siz biraz da olmiyacak hayaller pesinde kosacaginiza oldugunuz yerde bir sekilde temel atmaniz gerektigine delaletir..
Tırmanman gereken bir tepeyle karşılaştığında, beklemenin tepeyi ufaltacağını düşünmeyin...
Hiçbir zaman gökten gül yağmaz. Daha çok gül istiyorsak, daha çok fidan dikmemiz gerekir.
Hiçbir zaman da gökten nasip, kismet yağmaz!Bereket ve nasip, kismet istiyorsaniz elinizdeki imkanlari kullanmaniz gerekli..

Dinini duzeltenin dunyasini da ALLAH (c.c) duzeltir."
Hz.Ali (r.a)
Hayirli gunler..

Üst Alt