• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ailesini ve eşini görmek

kale

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamu aleykum, rüyada ailesini ve eşini görmek nedemektir?

Eşimden uzun zamandan beri ayrıyız. Boşanmak için bana dava acmıştı fakat aslı çıkmadı. Eşim benim onu çok sevdiğimi biliyor ve biliyordu, benden hiç beklemdiği bir şey yaptım ve büyük hayal kırıklığına uğradı. Kendi davranışlarının bu duruma bizi yiteklediğini anlamıyor. Ben bir sür ayrı kalalım dedim, o bunu kovma veya atma gibi kabullendi. Çocuklardan yetişkin olanı yanımzdaydı bunlar olurken ve çocukların beni tercih etmeleri onu yıktı.

En son mesajlaşmamızda huzur istediğini ben huzuru çocuklarının yanında onlarla kahvaltı yaparak ve onlarla yatarak, onları koklayarak, ailende bulabilirsin dedim, mutlu olmadığını fakat iyiyim demişti. Bu ne demek ? Ben kendisini sevmediğimi hiçbir zaman söylemedim geçen zaman rağmen, sordum beni seviyormusun dediye cevap vermedi geçiştirdi ikinci sormamda ise hayır dedi. Bir sene geçti bitiyor dedim, boşanmak istemiyormusun dedim bana acelen ne dedi niye acele ediyorsun dedi, boşanmak isteseydin ayrılırdık dedim, ne istediğini sordum hiçbir şey istemediğini söyledi. Çocuklarıylada konuşmuyor, benim onların beynini yıkadığımı söylüyor, bunun üzerine telefonları var ara sor benmi engel oluyorum sana yada onlara diyorum, yanıt yok arama yok.

Bu zamana kadar buluşmalarına yada yazışmalarına engel olmadım olmamda. Sadece benim emek vermem beni yoruyor. Bu gün bana davayı açtığını söyledi ve önümüzde 3 ay var. Allah'a ude etmekten başka birşey yapamıyorum ve hayırlısını diliyorum artık. İstihare yaptığımda yeşil ışık veya ona benzer bir şey görmüştüm. Fakat gecen zaman beni çok yordu, cabalarımın ve emeklerimin bir şeyi değiştirmemisi hayal kırıklığına uğratı bizi.

Rüyamda bir odadayım eşim yemek hazırlıyor annemle beraber. Odada yalnızım, demirden beyaz herşeyile beraber bir yatak var odada. Odada bir muhabbet kuşu uçuyor ve yatağın baş bölümünde bir yere konarak yastığa pisliyor. Bende elime bir bez alarak siliyorum. Sonra yatağa yatıyorum, bir ara eşim elinde bir bebekle odaya giriyor ve hiçbir şey demeden yatağa bırakıp odadan ayrılıyor. Bebek sevimli ve ayakta durabiliyor, ben seviniyorum ve bebekle oynamaya başlıyorum. Bebeğin altı açık yatakta oynuyor.

Diğer bir rüyamda ben salonda ikindi vakti yalnız oturuyorum. Eşim işinden dönüyor ama yalnız değil. Yanında benden yaşca büyük bir kadın ve kocası var. Bu arada yan komşumuz (kadın) ve kızıda salona giriyorlar ve oturuyorlar. Eşim sana yardım getirdim sende muska diyerek oturuyor, bana bakıyor ve kadını gösterek yardım edecek sana diyor. Bende sanada lazım değilimi diyorum, bana gerekmiyor diyor. Komşumuz üzgün bir şekilde olanları dinliyor, kızı ise elinde telefonla evlerine dönüyor. Kalkıp kadının yanına gidiyorum ve başımı kadının önünde eğerek ayakta bana bir şeyler okumasına izin veriyorum, kocasıda hemen yanında duruyor. Sonra kadın tamam diyerek kocasıyla ayrılıyor odadan, eşim onlar çıkınca biraz para verseydin diyor, emek harcadılar diyiyor. Bende arkalarından merdivene yöneliyorum. Bu sırada komşu kızıyla göz göze geliyoruz ama kendisi telefonla konuşuyor ve bana bakıyor, ben kadının peşinden yetişersek onlara merdivende bir miktar para veriyorum. Parayı kocası alıyor.

Bir diğer rüyamda eşimle evimizdeyiz yalnız. Eşim mutfakta tavuk kızartıyor. Bende salonda oturuyorum, eşim odaya gelince ona koltuğun üstünde sarılıyorum ve ikimizde koltukta onu sırtından kucaklayacak şekilde uzanıyoruz. Bir ara balkondan bir ses geliyor, ikimizde kalkıp bakıyoruz. Bir horoz balkona gelmiş ve bir diğeri ise biraz uzaktan gözüküyor. Hayvanların ikiside güzeldi, biraz küçük olanı balkondaydı. Ben kalkıp balkondaki horozu yakalıyorum, eşime kesmemi istermisin diyorum. O da gerek yok yemeğimiz ikimizde yeterli diyerek mutfağa geçiyor. Yemek bu arada pişmiş ve çok güzel görükyordu.

Birkaç ay önce gördüğüm bir rüya daha vardı. Ben bir uçağa binmişim ve uçağın kalkıp uctuğunu biliyorum. Uçakta oturmuyordum geziniyordum bunlar olurken, yerime yönlendiğmde, yan koltukta oturan fakat yüzünü gürmediğim biri vardı. Oturup ona bakıyordum çok güzeldi, kendisinin altın renginde kanata benzeyen yani kanat şeklinde bir şeyi vardı üstünde. İçimde bir şeyler oldu ve o na seslenerek "sen melekmisin" dedim. Bana hiçbir cevap vermedi daha hala yüzünü görmüyordum ama ben ona o an sarıldım ve içimin o an nasıl ısındığını kelimelerle anlatamam size. Böylece uyandım

Yardımınız için tsk. ederim, canınızı sıktıysam hakınızı helal edin.
Iki gün önçe diğer rüyalarımızda yazmıştım. Saygılarla

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz HAYR Olsun..
hakkınızda herşeyin hayırlı olmasını dilerim
Rüyada Aile Görmek;
Mutlu ve uyumlu bir aile düşlemeniz,sonucu bilincalti Rüyalar olabilir..Eğer ailede anlaşmazlıklar varsa; bu, hüznün ve hayal kırıklığının alâmetidir.

Rüyada eşini görmek;
Anlaşmazlık ve çözülmemiş sorunlar anlamına gelmektedir. Rüyada gelişen olaylara, konuşma ve yapılan diğer şeylere bakarak tam manayı tespit etmek ve yorumlamak gerekir...

Rüyada birine sarılmak, sarıldığını görmek;
daha fazla sevgi, daha çok ilgi,daha fazla zaman daha fazla iletişim kurma istediğinizi (ikinizinde)ifade eder...

Pişmanlık duymak istemiyorsaniz!! O,işi yapmadan önce iyice düşünün!!Sonra taşının..

Rüyada muska görmek;

gerçek hayatında sorumlulukların,sorunlarin tam farkında olmadığınızı yada bilmenize rağmen gereklerini yerine getirmediğini ve içinde bulunduğunuz durumun tüm
sorumluluğunun size ait ,Başkalarını suçladığınıza veya mazeretler uydurduğunuza işaret eder...
Allah'tan başkasından ,başka şeyden yardım,medet beklemeyin...

Siz kendinizi değiştirmedikçe,eşinizi de içinde bulunduğunuz ortami da değiştiremezsiniz...

Dönme dolabı bilirsiniz, sürekli döner durur ve hep aynı yere gelir.
Biz de bazen yaşadığımız olaylar karşısında aynı döngüleri yaşarız. Döner dururuz ama döndüğümüzün farkında değilizdir.

Bana sorarsaniz sizin,Aile evlilik terapisi almaniz gerekiyor..
Evlilik ilişkisi olağan üstü karmaşık, sürekli olarak değişen ve gelişen bir ilişki şeklidir. Evlilik ilişkisinde eşlerin ilişkilerini nasıl tanımladıkları ve algıladıkları
O ilişkinin temel dinamiklerinden biridir...

Ahh iletişim sorunu,birde araya şeytan parmak atinca! Zaman içinde zamanla ilişkide sevilmediklerini düşünmeye başlarlar.
Halbuki bu çift ilişkilerinin tanımlanması sorunu çözebilmiş ve isteklerini ,eksiklerini,sevgilerini birbirlerine açıkça söyleyebilme yürekliliğini gösterebilmiş olsalardı!!
üzülmek yerine sevilmenin ve yuvanin keyfini çıkarırlardı.

Rüyada muhabbet kuşu pisliği görmek ;
gerçek yaşamınızda yakın bir zamanda hayırlı bir haber alacağınıza delalet eder..yeter ki kendinize gelin kendinize ve biraz ağzınızı ve yuvanızı toplayın!!
Bir aile içinde stres artarsa o aile içindeki fertler daha çok hata yapar.Hayatta senin için neyin doğru olduğunu bir tek içindeki ses söyleyebilir...
Önce vicdanının sesini dinle. Vicdan insanın ruhsal yapısında yer alan bir adalet duygusudur

Hayatta en büyük dostun sen olabileceğin gibi hayattaki en büyük düşmanın gene sen olabilirsin. Seçimini yap ve kendin için dostu mu yoksa düşmanı mı olacağına karar ver..
Allah hakkınızda en hayırlısını versin. Amin selametle..
? EVLİLİĞİMİZE BİR FATİHA
?Bütün Evliliklerin Sevgi Aşk İle Devam Ettiğini Mi Zannediyorsun
?Evliliğinizi hiç bakıma aldınız mı?

kale

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aile

Selamın Aleykum

Ben kendimde hata yaptım kabulleniyorum ve bunun farkındayım, kendisinde söyledim. Fakat kendisinin hiç bir şeye sebep olmadığını düşünmesi ve sadece suçlaması zorlaştırıyor. Sadece benim emek vermem ve eşimin umursamamaz tavrı herşeyi yaşanmaz hale getirdi. Ben bunun farkında olduğum için kendisine terapiye yada yardım almaya (beraberce) ikna etmeye çalıştım, istemdi. Düşünmediğim gün geçmiyor ne yapabilirim diye, sadece beni suçlaması ve oturup konuşmayı bile istememesi beni çok büyük bir hayal kırıklığına uğratı. Ömrümüzün yarısını beraber geçirdik, derler ya bir kahvenin kırk yıl hatrı vardır diye acaba onca senenin hiçmi hatırı yok. Evlilik sadece bir kişinin isteğine bağlı olarak yada karşı tarafı yıpratmakla yürümez, emek ister, sevgi ister ve fedakarlık ister. Ben ne yapabilirim bilmiyorum, çocuklarımızın benim cabalarım karşısında eşimin tavırlarını görmeleri ve onlarıda kendisinden soğutu.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam "Ben bir sür ayrı kalalım dedim, o bunu kovma veya atma gibi kabullendi "
ortada çok büyük bir hayal kırıklığı ve deprasyon var FARKINDA misiniz...!! hakkınızda herşeyin hayırlı olmasını diliyorum

çok ,çok Dua edin!!Allah yardımcınız olsun Ya Cami ismi şerifi hürmetine Size dönsün hayırlısyla..
lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.

"Eşim benim onu çok sevdiğimi biliyor ve biliyordu"
Nerden biliyor bir süre ayrı kalalım dedim, o bunu kovma veya atma gibi kabullenmesinden mi sevginizi biliyor..
bunu sadece bilmek yetmiyor birde göstermek, ispat etmek gerekiyor..

Actions speak louder than words. Davranışlar sözlerden daha önemlidir.

stitch in time saves nine.
Bir şeyler bozulursa, hemen tamir et böylece daha sonra düzeltmek için daha çok çaba sarfetmekten kurtulursun.
siz hemen tamir etmeye çaba sarfetiniz mi yoksa Zamana birakip !Sizin hatalarinizi zaman tamir etsin diye ona da bir süre ayrı kalalım mi dediniz..
Onu sevdiğinizi tekrar,tekrar Onu buna inandirin!!!Sevginin tamir etmiyeceği yara ve hayal kırıklığı yoktur..

‘Bozulanı onar’ anlayışını evimize getirelim.
Ben, işe evimden başladım. Artık küçük kızımın bozulan oyuncaklarını atmıyorum. Onunla beraber tamir ediyorum. Evimizin kırılan küçük eşyalarını onun gözü önünde onarıyorum. Umuyorum ki bu tamir etme ve onarma algısı ona yerleştiğinde o evliliğinde daha mutlu olacak.
Sorunlar çıktığında çözmek için uğraşacak. Çünkü ilişkileri bozulduğunda ilk aklına gelen düşünce atmak değil, onarmak olacak.
Yanliş anlamayin biz ortada Suçlu aramiyoruz! yerine çözüm üretmeye ,Allahin izni ile yardimci olmaya çalışıyoruz Dua ediyoruz..

"Ey iman edenler! Sabır ve namazla Allah'dan yardım dileyin. Şüphesiz Allah sabredenlerle beraberdir"
BAKARA-153

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder..İhmal Etmez İmtihan eder.. bu da sizin imtihaniniz ama unutmayinki başımıza
sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile ettiklerimizdir... bu işin bir de Âhireti var..
Görülmemiş hesaplarla ötelere gitmeyelim her Kul sadece kendinden sorumlu tutulacaktir!!

duaa..

kale

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Alekum

Sevdiğimi göstertmekse veya benim için değerli olduğunu göstertmekse evet devamlı arkasında sırtını yaslayacak, onu dinleyen, çiçek almak için özel günleri beklemeyen, başarısında ve üzüldüğünde yanında olan, bir gözyaşına bile ölebileçek biri vardı. Efendimiz(svs) dediği gibi kördüğüm sevmek (hadime değil), zamanla aşınmayan. Etrftaki insanların bile anlayacağı kadar, evet söyledim ve gösterdim, madi veya manevi.
Hiç yalnız bırakmamaya çalıştım, fakat üvey kardeşinden aldığı destek nedeniyle görüşemedim, bu konuda fazla ayrıntıya girmek istemiyorum. Devamlı kontak kurmaya çalıştım, belki bu nedenle hata yaptım bilemiyorum. Ağzımdan çıkan laflara sahip bir insanım, Allah'a şükür. Bu konuda hata yapmadım. Allah razı olsun vakit ayırdığınız için.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamın Alekum

Sevdiğimi göstertmekse veya benim için değerli olduğunu göstertmekse evet devamlı arkasında sırtını yaslayacak, onu dinleyen, çiçek almak için özel günleri beklemeyen, başarısında ve üzüldüğünde yanında olan, bir gözyaşına bile ölebileçek biri vardı. Efendimiz(svs) dediği gibi kördüğüm sevmek (hadime değil), zamanla aşınmayan. Etrftaki insanların bile anlayacağı kadar, evet söyledim ve gösterdim, madi veya manevi.
Hiç yalnız bırakmamaya çalıştım, fakat üvey kardeşinden aldığı destek nedeniyle görüşemedim, bu konuda fazla ayrıntıya girmek istemiyorum. Devamlı kontak kurmaya çalıştım, belki bu nedenle hata yaptım bilemiyorum. Ağzımdan çıkan laflara sahip bir insanım, Allah'a şükür. Bu konuda hata yapmadım. Allah razı olsun vakit ayırdığınız için.

Allah cc. Cümlemizden razı olsun Vicdanınız rahatsa sorun yok.
"Ya Rabbî! Bize lütfedeceğin her türlü nimete muhtacız!"
duaa..

kale

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum

Ben hata yapmadım demedim, affedilmeyecek bir şey yapmadım yada öyle düşünüyorum. Ben kendimi sorgulaya biliyorsam, benimde hatalarım var diyorsam. Eşiminde bunu yapabilmsi lazım. Benim durumumda olan bir kişinin ne kafası nede vicdanı rahattır.

Üst Alt