• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada akan su görmek

selin91

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleykum.
Bunu söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama dün gece bir sıkıntımdan ötürü Allah'a dua edip tövbe etmiştim,bunun üzerine gece bir rüya gördüm.Ben bir pencere kenarından dısarı bakıyordum,karsıda bir dağ değil ama yüksek bir tepe vardı.oradan asağı tertemiz sular aktı,hızlı hızlı ve aktıkça çoğaldı.penceremden içeri girecekti su,cok yaklasmıstı ama eve girmesin diye pencereyi kapattım.hava da günlük güneslikti.bunu bana yorumlayabilir misiniz?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam ne guzel bir gecede Allah'a dua edip tövbe etmişsiniz,,
Hayirdir insallah...
Hayirdir insallah..
Rüyada akan su görmek ;sizin bilinc alti ve ruhsal durumunuzu ifade eder
Rüyada cam oda,pencere görmek; gerçek yaşamınızda hayata bakış yönünüzle ilgili mesajlar verir.
Hayatınızı ,hayat bakış acinizi değiştmelisiniz seklinde yorumlanir..

hislerinizdeki gelismenin mantiginizla yükselmesi icin KIZGIN ve gergin oldugunuz anlarda
hic bir ciddi konuda karar vermeyin kardesim..
icinde bulundugunuz olumsuzluklar haal ve davranislarinizi etkileyip Aile ve sevdiklerinizi KIRIP gereksiz yere huzursuzluk cikarmayin..

Bazen basimiza sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile yaptiklarimizdir...

"yüksek bir tepe vardı.oradan asağı tertemiz sular aktıhızlı hızlı ve aktıkça çoğaldı.penceremden içeri girecekti sucok yaklasmıstı ama eve girmesin diye pencereyi kapattım"
Allah-in izni ile burada guc, kuvvet, iman, hidayet, ferahlik seklinde yorulur Siz sadece Gönül pencerenizi kapatmayin...
Açın gönül pencerenizi sonuna kadar. Bırakın Allah-in rahmetti ile umudu, teslimiyetti ile güneş ışıkları girsin içeriye.
Göreceğiniz bunca Allah-in nimettli, lutfu güzelligi varken şeytanın gözünüzü kapatmasına müsaade
etmeyin.
Allah dua ve tevbenizi ins. kabul etsin hayirli Gunler...

Üst Alt