• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Aldatıldığını görmek

mcsahin23

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selâmün aleyküm kardeşler.. bir rüya gördüm ve çok rahatsızım bu yüzden.. kız arkadaşımı çok seviyorum çok değer veriyorum. Allah izin verirse ileri ki zamanda evleneceğiz. rüyamı anlatayım:
bir odadayım 2 tane yatak var bir yatakta bizim arkadaşlarımız var ... ve ... aynı sınıftaydık bu insanlarla.. onlar o yatakta giyinikler ama öpüşüp sevişiyorlar.. sonra bir bakıyorum kız arkadaşımda o yatakta giyinik kıvrılmış bir şekilde uyuyor sadece.. sonra ben kız arkadaşımı kucaklayıp diğer yatağa götürüyorum. üzerini örtüyorum üşümesin diye. klimayı açıyorum.. klima bozuk. sonra klimacıyı çağırıyorum adam yapıyor falan.. sonradan öğreniyorum ki kız arkadaşım o adamla gizli gizli görüşüyor buluşuyor.. ben onları arıyorum bunun hesabını sormak için ama bir türlü ulaşamıyorum ikisine de .. içimden hep o yapmaz ben ona güveniyorum yanlış anlaşılma vardır diyorum ama aramaya da devam ediyorum.. sonra uyandım.. ama çok rahatsızım bu rüyadan dolayı açıklaması nedir yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.. hayırlı günler.. Uzgunnn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim..
Hayirdir insallah..
Kafanizdaki vesvese ve bazi olumsuz dusunceler mutlulugunuzu bozmasina izin vermeyin..
seytani bir ruya..
bu ruya sadece bilincalti endiselerden dogan bir ruyadir kardesim fazla kaale almayin
Rüyada görülen üzüntü ve keder,gam,SIKINTI endise ve cook dusunmekten gelen bir bas agrisini yapiyor..
yani bas ve kalp agriniz biraz sinirsel ve stressden oluyor..
Zamansiz..endiseler bas agritmaktan baska bir ise de yaramaz..

Endiseler korkularla hayattimizi mahv ediyoruz..
Yeter artik!! Yeni bir hayat kurdum.
Içine huzur koydum.
Selamet ile Hayra Kalin Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

aykız

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Aldatılmak görmek

merhabalar ; öncelikle rüyamdan bahsedeyim, tam sabah ezanı okunuyordu rüyadan uyandığımda ve gördüğüm rüyanın o kadar etkisinde kaldım ki kalkıp evde valiz aramaya başladım;
rüyamda bir kaç günlüğüne annemlere gitmiş yeni dönmüş oluyorum ve eve geldiğimde valizleri bıraktığımız bir yer var oraya valizimi bırakırken bizim olmayan düz siyah bir valiz görüyorum eşim evde olmuyor birileri gelse haber verirdi diyorum ve merakla valizi açıyorum kız kıyafetleri makyaj malzemeleri 3 tane hiç açılmamış diş fırçası ve diş macunu görüyorum daha sonra eşim geliyor bunlar ne diyorum gayet normal bir tavırla bir arkadaşım geldi beraber kaldık diyor kim o arkadaş diye sorduğumda gözümün önünde bir kız siması oluşuyor beni aldattın diyorum hayır o sadece evde kaldı aramızda küçük bir yakınlaşma oldu ama bir şey olmadı ama diğer kız çok manyaktı ya diyor o bu sözleri söylerken gözümün önünde birlikte olurlarken ki bir sahne geçiyor yıkılıyorum orada resmen gözümü acar açmaz eşime o kızlar kim diye sormuşum bir fark ettim ki ezan okunuyor dahada taktım kafaya bu rüyayı ve sanki daha öncede bu rüyayı görmüşüm ve hatırlayamamışım gibi her şey o kadar tanıdıktı ki anlatamam sanki hiç bir şey rüya değildi ve hayatımda rüyalarımın etkisinde pek kalmayan biri olarak bunun etkisinde o kadar kaldım ki anlatamam :(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim.. Hayirdir insallah..
ruya basliginda soyleyazmissiniz..
Rüyada Aldatılmak görmek ama Siz aldatildiginizi görmediniz ki

"bizim olmayan düz siyah bir valiz görüyorum "
Siyah gam keder SIKINti valiz ise yolculuk ayrilik gitsem mi kalsam mi diye icinizdeki kararsizlik...
bu ruya da sizin Aşırı kuruntu kiskanclik, guvensizlik yetersizlik duygularinizi simgelemektedir..
ortada bir aldatma yok sadece
"gözümün önünde birlikte olurlarken ki bir sahne geçiyor "

"hiç açılmamış diş fırçası ve diş macunu görüyorum "
Evlilikte Cinsellik Diş Macunu- Diş Fırçası İlişkisine Benzer..
Diş macunu ve diş fırçasının nasıl birbirine üstünlüğü yoksa cinsellikte iki kişinin en özel ama eşit ortak bir yaşantısı olması gerekir...
diş macunu ve diş fırçası bir arada daha iyi ve eğlenceli yaşayabildikleri halde yan yana da ömürlerini geçirebilmekte ve bunu hayatın bir gerçeği olarak kabul edebilmektedir.

Anlayışlı bir kadın kocasının ihtiyaçlarını yerine getirmenin usulünü kolayca bulur....
Evliliğin en sevimli yanı kadının kocasının ihtiyaçlarını anlayarak ona göre yakınlık göstermesidir.
Kocasını kendisine bağlamak isteyen kadın cinsi temasta faal bir rol oynamalıdır...
Aşk oyunlarına canlı şekilde karışarak kocasının üzerinde derin bir zevk hissi bırakmalı tatmin edilmek istediği kadar tatmin etmesini de bilmelidir.

Bu tatmin kendini bu aşka tamamiyle vermesidir. Kadının bu hali erkeği fazlasıyla memnun eder....
Bu yakınlıkta kadının ideali erkeğin zevkine ortak olarak ona katılmak ve bu zevke onunla beraber ulaşmak olmalıdır.

kardesim asagidaki yazdigim makaleyi okursaniz ne demek istedigimi daha iyi anlarsiniz...
Hayirli gunler...

Luca

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Aldatılmak

Selamın Alyküm,
Ben eşimle 2 yıldır evliliğimiz var fakat bir türlü bir araya gelemedik kendisi almanyada kalıyor kızımla beraber, kızımı bana 4 aydır göstermiyor.Kendisi ile evlendim evleneli her zaman rüyamda beni aldattığını görüyorum son zamanlarda ise sık sık görüyorum ve bana kendisi için normalmiş gibi yüz haraketleri ile ifade ediyor.
Ben ise üzülüyorum beni aldattığı için.hayırlısı

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim..
Hayirdir insallah..
Kafanizdaki vesvese ve bazi olumsuz dusunceler,uzaklik,hasret,guvensizlik,korku...
bu ruya bilincalti endiselerden dogan bir ruyada olabilir.. kardesim fazla kaale almayin..

Rüya da Birini aldatmak: hak yolu terk etmeye; Biri tarafından aldatılmak Allah ın yardımı ile muvaffakiyete şeklinde yorum getirilir.

Siz bunlari birakin da bir araya nasil gelebilirsiniz,Sizden istedigi sartlari evladiniz icin bir kes daha dusunun..
Her kararın bir bedeli vardır..burada kaybedeceğiniz
ve kazanacaklarinizi iyice hesaplayin ki ileride keskeler ile bogulmayasiniz...
Hayirli gunler..

Üst Alt