• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada alev görmenin tabiri

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm Gönülsızım abla,

Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ben bugün. Bu sebepten üç yıllık ilişkimi bitirmeyi düşünüyorum... Bütün güvenim sarsıldı, yerle bir oldu...

Rüyamda da sobanın yanında duruyorum, sobanın arkasında da üç tane civciv var. Çok güzeller. Sonra yanımda duran küçük bir bez parçası alev aldı. Ben onu önce üfledim sönmedi, ayağımla üstüne basınca söndü. Söndüremeseydim civcivlere gidecekti. Çok yakındılar. Hayır olsun inşallah...

Dua lütfen......... duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
istanbul.jpg

Aleyküm selam Gönül Dostum..
Hayirdir insallah..
Rüyalarımız bizi yansıtır! Bazı rüyalar hiç birşey ifade etmezken bazıları da hayatımızda birşeylerin habercisi olabilirler!
Ya da hiç bilmediğimiz derinlerimizden birşeyler rüyalar yoluyla dışa vurulabilir.
Rüyada yangın,ates, alev görmek:SIKINTIYA,gam, keder...
Kara duman çikiyorsa büyük dert ve hastaliktir...

Rüyada alev görmek ;arıtma simgeler...bazen de geleceginiz hakkinda vereceginiz olumlu, sizi basari ve mevkiye götürecek bir karara....
Alevler içinde mücadele etmek başarı ve zenginlik için gayret, enerji ve yatırım gerektiğini ifade eder..
O üç tane civciv Sizin emek, sevgi, zaman vererek beslediginiz umut, hayal ve hulyalariniz yada 3 senelik bir yatirimi sembolize eder!!
butun bunlari kaybetmeniz "Çok yakındılar "
Siz yine de ilk önce İşin iç yüzünü öğrenin...
Siz yinede Sakin, sabirli olup ne olursa olsun kendinizi yipratmaya degmez.. hersey gelip gecer bunlarda gececektir ardinda gerilmis,
sinirleri bozulmus..hayal kırıklığı ve insanlara olan guveninizi kaybetmeden ins. hayirli bir sekilde sonuclanir...
hani soz vardir her insan kendi yerini kendi secer:başımin Üstünde yada Ayaklarımın altında ..nerde olmak istersen seni oraya alayim...

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder..İhmal Etmez İmtihan eder..
başımıza sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile etiklerimizdir...
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm Gönülsızım abla,

Senin dediğin gibi sakin ve sabırlı davrandım. İşin iç yüzünü öğrendim. Allah'a şükür şimdi daha iyiyim. Teşekkür ederim :)

Üst Alt