• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada alim görmek

mehmetg

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleykum merhaba efendim . rüyamda belkide dinen ünlü ama tanımadığım bir alimi veya kişiyi gördüm rüyamda ailemle o kişinin yatağının yanındaydık ve ben ona dokununca bana dedi ki benden bir dilekte bulun yada bir şey iste bende iki şey arasında kaldım düşündüğüm şeyler ; çok sevdiğim bir kız ve geleceğim hakkında düşündüğüm ve sevdiğim kişi tercih değilde geleceğim olan memurluğu tercih ettim. sizce bu neye işarettir. cevabınızı merakla bekliyorum şimdiden size çok teşekkür ediyorum...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Hayirdir insallah..
bu ruya sizin iki karar iki secenek iki dunya arasindaki celiski ve karasizliginiza yorumlanir..
Sevgi mi yoksa Kariyer mi?
Buna da kendiniz karar vermelisiniz.. ama unutmayin su an sizin okul, egitim, ogrettim, tahsil Talebe olma doneminiz..
Laf aramizda Sevdiginiz kizin ailesi Yarin memur ve tahsilli maddi durumu iyi olan damadi sececektir...

Bir gün bir dolmuşta “Parayı sevmiyorum ama sinirlerime iyi geliyor” şeklinde bir yazı okumuştum.
İnsanda böyle tatlı çelişkilerin varlığı paraya verilen anlamla ilgilidir.
Parayı bir ideale ulaşmak için araç olarak görenlerle parayı amaç gibi görenlerin farklarını iyi ayırdetmek gerekiyor.

“Eldeki para hürriyetin aletidir, peşi kovalanan para kölelik aletidir” diyor. Bacon “Para iyi bir uşak ama kötü bir efendidir”

Bütün bu doğrulara rağmen parayı amaç yapan insanlar sahte insanlardır. İnsanların sahte para yaptığı gibi para da çoğu zaman sahte insanlar yapabilmektedir.
Parayı biriktirebilmek ve harcayabilmekle iki zevk beraber tadılmaktadır.
ama herseyin bir zamani da oldugunu Unutmayin..

Namerde muhtaç olmadan yaşayabilmek izzet sahibi insanlar için önemlidir.

Başı dik dolaşabilmek, akşam yattığında iç huzuru ile yatabilmek parasız olmakla değil parayı gönlümüze sokmamakla mümkün olur.

Bir gün bir sultan hasta oluyor. Derdine şifa bulunmuyor.
Bu sultan servetin gücüne çok inanan bir sultanmış. Bir hekim ona şunu söylüyor “senin derdinin çaresi dertsiz bir insanın gömleğini giymektir” diyor.
Sultan her tarafa haberciler gönderiyor. Dertsiz insan bulunamıyor. Uzun zaman sonra bir garip buluyorlar. Bakıyorlar hiç derdi tasası yok. Gömleğini istiyorlar o da “benim gömleğim yok ki” diyor.
Hayirli aksamlar...

Nazeninn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm.. ben rüyamda Fethullah Gülen hocaefendiyi gördüm ve yorumunu çok merak ediyorum. Rüyam şöyleydi: Fethullah Gülen in koluna girmişim birlikte yürüyoruz diğer kolunda da başka biri var ama ben onu görmedim.Kolunda yürüyorz ama yürümesine yardım etmek için çok hasta değil ama dinçti.Hatta üzerinde her zaman giydiği kahverengi paltosu vardı. Yürürken bi ara ben ona çarpıyorm çok hafif sendeliyoruz ben de utançla pardon diyorum ben yürümenize yardım etmek istemiştim .. O bir adım geri çekiliyor "Siz bana yardım etmiyorsunuz düpedüz tutukluyorsunuz" diyor ama yine de kolkola yürüyorz bir camiye geliyoruz.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan orda ama namaz kıldığı için tutuklanmış ellerinde kelepçe var.Bana dönüp birini işaret ediyor "bak bu benim ikizim" diyor. Ben dönüp o tarafa bakınca bir adam görüyorm yere uzanmış camii avlusunda taş bi masanın altına kolunu gözlerinin üzerine kapatmış ve ayağında yeşil bir çorap ver benim dikkatimi önce çorap sonra da tam göbeğine oturttuğu bir erkek çocuk çekti. Çocuk sarışın yemyeşil gözlü babası gibi.(göbeğnde oturduğu adam babasıymış)çok tatlı bir çocuk . bana bakıp gülümsüyor ve birbirimize el sallıyoruz.
rüyam işte bu kadar hayırdır inşallah. yorumlarınızı çok merak ediyorum . Şimdiden Allah razı olsun :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam Allah RAZI olsun Hamd olsun iyiyim..
Rüyada alim görmek dört sekilde tabir olunur :
-Kadir ve kiymet,
-halk arasinda itibar,
-makam, adalet
-ilim ve gurbet

Rüyanızda Fethullah Gülen’ı görmeniz gerçek yaşamınızda bilinç altınızdaki maddi yada manevi destek arayışınızı simgelerken bunu elde edeceğinizi göstermektedir...
Maddi ve manevi zenginlige..ayrica,gurbet,hasretlik ve ozleme de delalettir..
ama unutmayin ki her rahmet zahmet ile gelir her nimet ise kulfetti ile gelir..
"Rahmet (رحمت) ile zahmet (زحمت) arasında bir nokta farkı vardır; Allah dilerse zahmetteki noktayı kaldırıverir..
siz yeterki dert ve sıkıntılarinızi sadece Allah`a soyleyin..
5 Mayıs tarihi sadece size ozel bir tarih Allahu alem
RABBİM HAKIMIZDA HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH

"kolkola yürüyorz "
Onun yolunda ilim ve insanliga hizmet edeceginize yorumlanir..tabi bu yolda yururken diken ve zorluklarin da olacagina isarettir..

Kişinin rüyada cami görmesi hayır ve bereket ile tâbir olunur.
Çünkü camiler İslâmın alâmeti ve şiarı ve Allahın evleridir.

Rüyada başbakan görmek hayır ve esenlik rızık ve nimet mutluluk ve itibar; bela mihnet zahmet ve sıkıntı darlık sonrasi boluga değişecegine yorumlanır...
ama elleri kelepçeli ya O ya da Siz bir konuda Çaresizseniz ;yine Çare Sizsiniz..GÖNÜL GÖZLÜM..

Hayatta başarı, farklı insanlar için farklı anlamlar taşıyabilir. Ama, gercek şudur; verdiğiniz şeyi, olumlu ya da olumsuz,aynen geri alırsınız...
her nimet .mevki makam zorluk emek caba alin teri ile kazanilabilecegine yorumlanir..
Hayatta ne kadar verirsek Hayattin bize geri verecegi ilkesini unutmayin

Ârif anı seyreyler Mevlâ görelim neyler Neylerse güzel eyler ..
Hayirli gunler..

Nazeninn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun tekrar :) Birşey daha sorsam ben dün gece yine gördüm Fethullah Güleni ve bu sefer benimle telefonda konuşuyordu ve benim dedemdi sonra tam ben "dedecim sana bişey soracağm" dedim ama beni birisi çağırdı ve ben telefonu kapatmak zorunda kaldım sizce bunun bir anlamı olabilr mi? bana telefonda güzel şeyler söylüyordu.. Buna da bir yorum yapmanızı rica etsem .. Hakkınızı helal edin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
cumlemizden Hakkım helal olsun..hayirdir insallah..
"Fethullah Güleni ve bu sefer benimle telefonda konuşuyordu "
Beklediğiniz bir haber var, o haberi aldığınız zaman hayatınız yavaş yavaş düzene girecek ins.
yeterki karar vermeden önce Araştırıp soruşturmadan,İçinizdeki Sesi dinlemeden bir karar vermeyin...
Size Sizden başka dur diyecek kimse yok!!!Hayirli gunler..

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada peygamberimiz sav ve alim kabri görmek

Selamlar Gönül Sızım,

Rüyamda mescit yada cami gibi bir yerin içindeyim, sırtımı bir sütuna yaslamışım. Üzerinde yeşil örtüsü olan büyükçe bir sanduka var.
Bu perygamberimiz sav in kabriymiş, kimsecikler yok, sandukaya yakın olduğum için seviniyorum. Salavat getirerek ahiret ve dünyam içinde şefaat istediğimi hatırlıyorum. Derken rehber gibi biri etrafı anlatmaya başlıyor. Peygamberimiz sav in ayak uçlarında mezar taşı beyaz olan, efendimizinkine göre çok
küçük bir kabir var. Orası Muhyiddin ibni arabinin kabriymiş, bunu duyunca şaşırıyorum. Sonra onada dua etmeye başlıyorum. Ondandan şefaat diliyorum.

***Bu arayı siz okuyuduktan sonra silermisiniz ?****
Derken sonra oturduğum yerde kelime-i tevhid çekiyorum. Baya güzel bir lezzet alıyorum. Gözümü yumum başımı öne doğru eğiyorum.Sanki kendimden geçme hali oluyor.

Teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam ohhh kara gözüm hacı cavcav hoş geldin .
Söyle bakim neden boş geldin. Ah hacıvatım ben sana hiç boş gelirmiyim..
heybemde dolu bir çuval iman istersen sende içine gir bir güzel nurlan...
Kalbi ile iman eyleyenlerden olmamiz duasi ile...

kalbimizde tevazu ve sabır gömleğini giyme olsun olmali...Nerde muhabbet orda Muhammed hacı cavcav..
Hayirdir insallah..
Rüyalar ve hayat . Mana aleminin rüyalarla insanlığa haber verilmesi. Cami beden arzıdır.Sen beden camini temiz ve sağikli tut ve azalarına sakın zulmetme

"Muhyiddin ibni arabinin kabriymiş "
Camideki O mubarek kişi senin azalarını hakikata götürecek olan Allahın katında sana şahit olacak aklındır.

Bütün çaba ve gayretimiz herkesten önce Rabbimizin sevgisini ve RIZASI ni kazanmak olsun, bizi ve yaptığımız bütün işleri herkesten önce O sevsin. ..
Çünkü O’nun sevdiğini bütün kainat sever…

Rüyada kelime-i şehadet getirmek, getirdiğini görmek, en hayırlı rüyalardan biridir ve dünya ve ahiret yaşamında hayra ermeye işaret ederken
aynı zamanda inancında güçlenmeye, iman tazelemeye, üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmaya işaret eder.

Bir kimsenin rüyasında salavat getirdiğini görmesi; acele yapmak istediği bir şeyi şiddetle istemesine rağmen
işin yapılabilmesi için sabra ihtiyaç olduğuna işaret eder..
Rüyanız Hayır ve mubarek Olsun!
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

Üst Alt